Стар. 11 з 11 PrimaПерад ... 91011
Вынікі 101-107 107
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў nimex Visualizza Messaggio
    spett. msport, я сапраўды, я пачаў з гэтай тэмы, але мне яны доўгі час па-за тэмы.

дзякуй
    калі вы кідаеце з балкона і ты побач, не азначае, што вы павінны зрабіць гэта, гэтак жа, як ты,добры працяг.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

я спадзяюся быць ўласцівая тэма, але я хацеў спытаць...калі вы даеце істотныя крокам дызель , есць ? здаралася, што ціск у турба пачынае быць балярынай, часта ў галіне высокіх абарачэннях? ад чаго залежыць што-то?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    28
    Балерына.. Але што мы гаворым? Некалькі миллибар?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў fire Visualizza Messaggio
    я спадзяюся быць ўласцівая тэма, але я хацеў спытаць...калі вы даеце істотныя крокам дызель , есць ? здаралася, што ціск у турба пачынае быць балярынай, часта ў галіне высокіх абарачэннях? ад чаго залежыць што-то?
    Даючы шмат дызельнае паліва, што вы можаце мець пік адбыўся збой, і ціск, які перавышае мэта не сыходзіцца, вы можаце эфектыўна вырашаць будзем апускацца закрыцця vnt ў месцах, у якіх узнікае няспраўнасць.

Асабіста я заўважыў, што, дакранаючыся час ўпырску адбываецца.. прымушаючы іх даць дызельнага паліва ў звычайным парадку гэта адбываецца? праз dw, lim пара, iq limiter, мне здаецца, што застаецца так жа, як і карту, або, па крайняй меры pi? магчыма бліжэй за ўсе да мэты

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    102
    я павінен быў закрануць карту vgt. Маючы вызваленыя ўсе выхлапныя газы прымалі кручэнне? гэта азначае, што ціск турбо сліны 1.8 бар у 3500giri, маючы карту турба нармальна затым у 3500giri (заўседы ў 6marcia) ціск турбо, павінен быў быць каля 1.4 бар.

я забыўся, што я Альфа gt150*180.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Болга
    Анкона
    Паведамленні
    115
    я асабіста толькі ў рэдкіх c asi асаблівых змяніць час overboost

Стар. 11 з 11 PrimaПерад ... 91011

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы