Ок, яшчэ раз дзякуй, вы ў мяне спосаб вывучэння, праблема знайсці час! Eheim
У любым выпадку вы паступова нам зразумець больш, інфармацыя не палохае мяне, гэта мая праца.
Прывітанне, хлопцы, я тут, таму што anvora mom магу атрымаць дапамогу, але вывучаючы на форуме здолелі выявіць галіне кіравання swirl, а затым скідаецца ў файл, які я на пк (яшчэ не напісаў у экю, таму што мне swirl выдаленыя фізічна і прывад падлучаны) праз крыху КМ, калі прыйшоў час размеркавання, я хачу, каб усталяваць калектар алюмініевы 140cv і зняць прывад, але ў que выпадку не проста прывесці да нуля гэтай галіне, праўда? Мне паведамляе аб няспраўнасці праўда? Не маглі б вы даць некалькі саветаў, на што яшчэ варта скінуць для таго, каб зняць цалкам прывад без адмовы і recovery?
У бліжэйшы час, з павагай.
Усім прывітанне, пасля доўгага часу, я вярнуся на форум, у рэшце рэшт, я падрыхтаваў файл з кіраваннем віхурай, і dtc, якія адносяцца скінутыя, і я напісаў ў ЭБУ, усе ок, amc дыягназ, прывад варта на месцы, у мяне не было магчымасці паспрабаваць адключыць яго зноў, але павінна быць усе ок.
Адзінае, што вядома, даволі вакуум на нізкіх абарачэннях, магчыма, што ёсць шмат розных, не гэтыя чортавы клапаны? Рашэнні па гэтым пытанні? Жадаючы падключыць калектар алюмініевы swirl (іншая мадэль з верхні стрыжань каманды, так бы мовіць), мае тую ж верагоднасць паломкі клапанаў? Ці іх проста скакаць цаўё каманды?
Я хацеў сабраць зборнік з алюмінія 140cv без клапанаў, калі я павінен зрабіць размеркаванне, але цяпер розніцу вы адчуваеце сябе, вам прыйдзецца, каб прымусіць ўмяшацца на мальпика, каб запоўніць пустэчу?
З павагай
Калі вы зрабілі змены правільна, вы не павінны мець не пусты, па меншай меры, што нейкі вір не скончыцца ў геаметрыі турбіны, і цябе ён заблякаваны
Добры дзень, для таго, каб турбіна была нядаўна адрамантаваная , 12000km прыкладна, так што геаметрыя працуе.
На самай справе, я павінен таксама пашырыць механічна, таму што на практыцы au нізкіх абарачэннях ціск падымаецца да пікавых 2,7 2,8 (дыягназ) і да 3000giri машына, здавалася, тармажэння, а затым адправіцца ходу пасля 3000giri пры адкрыцці геаметрыі. З дапамогай аднаго я прыслабіў трохі, і такім чынам, аўтамабіль з'яўляецца больш лінейнай.
Аднак на нізкіх абарачэннях, здаецца, заснула.
Я спрабаваў з другога, як мая, той жа рухавік, але з фарсункі, што выправіў +5 і цяжкасцямі, каб ездзіць на матацыкле, але ішоў па-чартоўску ўніз, я ўбачыў змены ціску turbo з дыягназам, і больш ці менш быў, як мая, перш чым змяняць ўручную, з мноствам пікаў і электрапрывад, які ішоў да 20% закрыцце (як мой першы), але я ў адрозненне ад вас, значна менш.
Я адразу ж разрыў віхурай, а затым правялі працы па гбц, знялі іншыя, толькі, што з гэтага моманту вы чуеце шум ад штурхачоў, у выніку я нават перарабіў турбіну, але без вяртання, як раней.
Для змены я думаю, што зрабіў правільна, не магу яшчэ чытаць гэта кіраўніцтва, я апусціў крывыя кіравання swirl ў 2D.
Вы кажаце, што з рэдагавання павінен вярнуцца амаль як арыгінал?
Прабачце, што адказваю толькі зараз, але я быў вельмі заняты ў апошні час.
*overbooster
Вакуум на сёння я чуў з тых часоў заўсёды, пасля таго як ён паклаў руку, той механічна майстэрні, што ён зрабіў працу на падгалоўе ложка, пасля таго, як ўсмоктваецца ў вір, я, на жаль, шкоду, які ён зрабіў, сур'ёзна я іх не ведаю, я павінен адкрыць і праверыць, сюрпрыз, з, мой механік давер, мы засталіся, што пасля гэтага режущ, што на кароткай, мы вырашылі разабраць (нават калі па пояс, я павінен чакаць яшчэ больш, але я думаю, што можа быць добра, нават пасля наступнага купон), і праверыць якія-небудзь сур'ёзныя пашкоджанні, мяне турбуе, калі б вы канфіскавалі якой-небудзь узроставай поршня зацікаўлены, і мае сур'ёзныя пашкоджанні.
Мадыфікацыі я зрабіў некаторы час таму, толькі ад, але не думаю, што заўважыць розніцу
*cinqueturbo
На жаль, нават гэта я ведаю!
Ты пра шатуны поршняў вы? Яны таксама могуць пакутаваць ад гэтага шкода?
Тое, што я магу сказаць, што робіць шмат шуму штурхачоў, верагодна, які-то помпа не выконвае свае абавязкі, або нават можа быць нейкі клапан, які не адчыняецца/зачыняецца добра?
Вядома, упэўнены, што паступова паскараецца да 2800rpm, здаецца, задушыў, а затым пры адкрыцці геаметрыі здымкі лепш, чым ноччу, калі я адзін ззаду, святло фар я бачу, што ў момант адкрыцця геаметрыі, выходзіць трохі дыму больш! Для таго, каб затым вярнуцца "нармальны", дзень я, здаецца, не ўбачыць вялікія паліце ў люстэрка, будзе бачыць яго з іншай машыны ззаду.
добры вечар,я пачатковец і хацеў бы ведаць, калі вы мяне ведаеце, парайце праграму для выдалення Swirl на кандыцыянерам, адліванымі дыскамі.
дзякуй