Стар. 14 з 18 PrimaПерад ... 41213141516 ... АпошняеUltima
Вынікі з 131 па 140 з 181

Абмеркаванне: Step By Step Fiat Bravo 1.9 Mjtd 120Cv

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    ідзе больш, чым, што вы зрабілі вы?
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    таму? я заўважыў, што што-то не ведаю ? супадзенне або карту, аўтамабіль у нерухомым стане перамясціць першы, той, які я зрабіў, на мой погляд, было больш? мяккі, але рэгулярныя, у аснову пра sebra крычы, вышэй 2000 ? pi? хуткая мой, пад маім быў лепш(па мне), для? ваш пасля 2000 абаротаў у гару, і вы адчуваеце, што штурхае на сядзенне мае, а не менш.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў ecuboost Visualizza Messaggio
    таму? я заўважыў, што што-то не ведаю ? супадзенне або карту, аўтамабіль у нерухомым стане перамясціць першы, той, які я зрабіў, на мой погляд, было больш? мяккі, але рэгулярныя, у аснову пра sebra крычы, вышэй 2000 ? pi? хуткая мой, пад маім быў лепш(па мне), для? ваш пасля 2000 абаротаў у гару, і вы адчуваеце, што штурхае на сядзенне мае, а не менш.
    Alzala ледзь-ледзь ніжэй і паўтарыць, няма? Не так шмат, я думаю, не здарылася нічога. Я на маім я зрабіў cos

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    мая паважае арыгінал.. наступны крок ? трохі rail, дзе трэба.. калі вы чакаеце хвіліну цябе і падрыхтую для вас месца.. калі счапленне трымае добра, мы павялічваем час ужо ад басоў..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    вось для вас.. калі вы адчуваеце вібрацыі пад пара, проста апусціце зноў час..
    Як заўседы, варта тлумачыць розныя змены яны заўседы грубыя..але робяць розніцы!

Зрабіць гэта тып карты (стары стыль) ? смешна..праблема ? вы не можаце ўжываць на ўсіх ecu..вы павінны ўбачыць абмежаванні, унутраныя, і, адпаведна, разлічыць новы аб'ем дызельнага паліва.. і.? ад аднаго абнаўлення да іншаму яны адрозніваюцца..

паспрабуйце яго і дайце мне ведаць.. не пашкодзіць!!!
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў Chris156 Visualizza Messaggio
    вось табе.. калі вы адчуваеце вібрацыі пад пара, проста апусціце зноў час..
    Як заўседы, варта тлумачыць розныя змены яны заўседы грубыя..але робяць розніцы!

Зрабіць гэта тып карты (стары стыль) ? смешна..праблема ? вы не можаце ўжываць на ўсіх ecu..вы павінны ўбачыць абмежаванні, унутраныя, і, адпаведна, разлічыць новы аб'ем дызельнага паліва.. і.? ад аднаго абнаўлення да іншаму яны адрозніваюцца..

паспрабуйце яго і дайце мне ведаць.. не пашкодзіць!!!
    Таму, калі вібруе значыць, што тэрмін службы INJ ? занадта высокая? Ці можа таксама залежаць ад якой-небудзь іншай карце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    першая карта коціць толькі тады, калі выходзіць у пары, чаму? ? павялічана iq поўнай нагрузкі ... неабходна павялічыць аб'ем на ўвесь дыяпазон ўпырску, дзе трэба, і з gradulait? каб не прасіць нераўнамерна перадачы...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    і тут каска асел.. вы не бачыце, але ? быў зменены ўвесь перыяд дастаўкі, і, адпаведна, павялічваецца.. праблема пад раўндах быў проста павелічэнне на час.. але, як я сказаў, было, каб убачыць, калі стаяў счаплення..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    Citazione Першапачаткова Напісаў Chris156 Visualizza Messaggio
    і тут каска асел.. вы не бачыце, але ? быў зменены ўвесь перыяд дастаўкі, і, адпаведна, павялічваецца.. праблема пад раўндах быў проста павелічэнне на час.. але, як я сказаў, было, каб убачыць, калі стаяў счаплення..

асел-n? каска n? ляціць... як вы зрабілі гэта, націсніце ecu патрабаваць больш? крутоўны момант і, адпаведна, pi? выдатак усе мы? сыходзіцца пры максімальнай нагрузцы, але ў пераходных расход не ўпісваецца ў запыт ... c'? затрымкі з-за часу, неабходнага, што трэба ў ecu пераўтварэнні крутоўнага моманту усталяваны ў расход... для хуткага адказу неабходна націснуць стоўбцы да і перагледзець... я не кажу, што метад не v? добра, etc.. чаму? я ведаю...? калі націснуць слупкі, як вы павінны паглядзець, што як толькі вы пракручвае газу рухавік страляе адразу ўверх..і перадач і не страціце 200 аб / мін з памяншэннем тармажэння рухавіком... нязручнасці ? што, калі не крокам, асцярожна, і ў вас ногі, як цэгла, вы можаце паскорыць перадачы... або на змяненне стратэгіі і ... амінь...тады, калі сістэмы rail недалека affievolisci затрымкі пераўтварэнні...заўседы ацэньвае страты магутнасці, каб перацягнуць помпа...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    счапленне вібруе, проста таму, што вы загружаеце занадта шмат "улада" у гэтых колаў.. забіраючы дызель вырашыць праблему..

Ciccio часам асеў назад і скачкі, здаецца, што ляціць!!!!
    А тое, што вы напісалі не робіць раз.. на самай справе, калі паглядзець на другі прыклад ? павялічыць rail ў крытычныя сітуацыі, дзе патрабавалася для змякчэння "праблемы"..
    Аднак ясна, што гэтыя карты былі зведзены ў косці, ? проста, каб зразумець і наблізіцца да логіцы ecu з вамі..
    Мае карты ствараюцца ў зусім іншы бок, і, не дакранаючыся час!!!!
    Да жаль ? нармальна, што калі пачаць даваць працэнт на час аўтамабіль ідзе значна больш, але што ? адзін наступны крок, і ідзе разлічвацца такім чынам, каб даць пэўную колькасць градусаў пасля вмт, і, галоўнае, што ? аддаць яго ў парадку ўзрастання, не пасля скокаў высокага ціску турбо..

Вяртаючыся да карце, па мне так ужо? мы на мяжы ці гэта мы прайшлі.. чакаем гэты тэст на дарозе.

Стар. 14 з 18 PrimaПерад ... 41213141516 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •