Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 17 з 17

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    16
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Не загружаецца ты ў другім пасце??
    Добры дзень, другі файл-гэта тое, што запампаваў ад маёй машыны, але файл ўжо адлюстроўваецца гэта не было зроблена мной, але ўжо купіць такі аўтамабіль, аднак у той жа час мне ўдалося аднавіць арыгінальны файл з ж мадэль аўтамабіля, нумар блока кіравання і праграмнага забеспячэння, а вось калі хто-то можа праверыць іх абодва, што б зразумець адрозненні, калі яны перабольшаныя, тое, што я ведаю, гэта тое, што аўтамабіль ужо з месца да розуму без паскарэння свіст турбіны занадта, на мой густ, і можа быць выклікана гэта парушэнне ўбачыў, што паветраводы алею усе былі ўжо правераны

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    16
    прабачце, вось арыгінальны файл без зменаў ўзялі ад іншай гольф 5 з такім жа кодам рухавіка; жа код абсталявання бу і таго ж праграмнага кода, блок кіравання, такім чынам, вы можаце глядзець і дайце мне ведаць, што здарылася
    File Allegati Файл Ўкладання

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    16
    Праблема гэтая не ў мяне зыходны файл, і я думаў, што лягчэй паслаць, каб вы маглі параўнаць гэта файл, загружаны з маей машыны, але была ўжо набытая так і не была прадстаўленая ні сказаў, што блок зроблены я заўважыў, накіроўваць і параўноўваць з іншымі, што я трохі занадта, на мой густ

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    арыгінал ідзе, то напісаў вышэй, не бачу зменаў, накіраваных на перапынак турбіна, 150 кропак турба на тыя трымаюць, я бачыў таксама загрузіць больш, то, натуральна, я даў хуткі погляд.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    16
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    арыгінал ідзе, то напісаў вышэй, не бачу зменаў, накіраваных на перапынак турбіна, 150 кропак турба на тыя трымаюць, я бачыў таксама загрузіць больш, то, натуральна, я даў хуткі погляд.
    20190213_163132.jpg

я спрабаваў загрузіць фота тэсту, турбіна новая, усталяваны набыты ў лютым, і гэта плюс у любым выпадку вы я загрузіў зыходны файл у іншы гольф на ecm і на турбіну вынікі загружаныя у адрозненне значэнне 150 пунктаў, але гэта ў працэнтах? г. зн. 150%??? я ўсё роўна спрабаваў загрузіць файл у гольф, якія я знайшоў арыгінальны, але не магу ўставіць, не магу знайсці пункт "загрузіць файл"; была выдаленая або не бачу?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    калі вы выкарыстоўваеце ECM правай клавішай мышы 2 выберыце пункт у правым верхнім куце кнопку, каб вярнуць
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •