Старонка 7 з 7 PrimaПерад ... 567
Вынікі 61-65-65
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    Ўкладанне 10415
    паспрабуйце так, я змяніў трохі засмечвання, што ў цябе -6 і давеў да -4, як мне параілі.
    Зрабі працэдуру з multiecuscan вярнуўшы файл КРЫЧЫ, скідае парашкі, зарадкі мод і, калі ласка, што гэта нармальна.
    На жаль, не правяраецца і, вядома, вам нейкі dtc паставіць off, але пачнеце рабіць гэтую працэдуру, і мы бачым вынік.
    Супадзенне фактычнага атрымаеш з часам убачыў, што скід з multiecuscan fap аднаўляе пасля Х < ..
    Дайце нам ведаць,
    tranky я не бачыў, што ты ўжо ўмяшалася ты,я ўжо адказваю, а ты мне авансам...гоншчык, аднак, не можа спампаваць яшчэ файлы дадзеных на некалькі паведамленняў, я хацеў спытаць, калі ты заўважыў, цябе таксама гэтыя два біта не зменены ў сваім файле,шчыра кажучы, не ведаю адкуль у цябе такія веды, але цяпер, раз не даў мне праблемы з гэтай ecu, і думаю, можа паспрабаваць з гэтай сістэмай, ты так не думаеш?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    46
    Дзякуй, хлопцы!!
    Вы на самой справе я ўсе яшчэ не магу спампаваць файлы. Пасля я пастараюся зрабіць, як сказаў Язэп, што тычыцца рэдагавання файла. Multiecuscan тады я павінен атрымаць разам з elm327...
    Цяпер, аднак, таму што не добра mpps?? я ўжо пісаў чатыры разы..., што яшчэ можа здарыцца???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў Racer83 Visualizza Messaggio
    Дзякуй, хлопцы!!
    Вы на самой справе я ўсе яшчэ не магу спампаваць файлы. Пасля я пастараюся зрабіць, як сказаў Язэп, што тычыцца рэдагавання файла. Multiecuscan тады я павінен атрымаць разам з elm327...
    Цяпер, аднак, таму што не добра mpps?? я ўжо пісаў чатыры разы..., што яшчэ можа здарыцца???
    Калі цябе не падвесці, ідзі спакойна, я выкарыстоўваю яго, я таксама на 147 €4, але спрабуем на джульета паслаў мяне ў прыхільнікі**і гэта нават не шоў id.
    для гэтага. на аўто новага пакалення, але калі працуе, няма праблем.
    Іосіф не хвалюйцеся, калі мы скрестим казаць, проста хай вырашае праблему!
    Трохі засмечвання павінна быць на id 1ebd36 паставіць на -4
    Паспрабуйце і дайце ведаць
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Racer83 навіны??
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    46
    прашу ва ўсіх прабачэння за адсутнасць, я нават не бачыў, пытанне... у любым выпадку, у рэшце рэшт мне прыйшлося звярнуцца да іншага спецыяліста, што ён павінен перарабіць усе **** (здавалася, парушаная таксама частка, якая, па яго словах, не ідзе не чапаў), таму што маё абсталяванне не здымаў усё як файл і, такім чынам, не мог убачыць іншых магчымых памылак, скажам так.

Старонка 7 з 7 PrimaПерад ... 567

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •