Я ведаю, што вы маеце рацыю, нават у параўнанні з іншы чалавек сказаў мне, што гэта так!! паколькі на практыцы нізкай load вас ёсць запыты крутоўнага моманту на нізкіх абарачэннях, у той час як у load высокія запыты перамяшчаюцца на больш высокія абароты..
трэба паспрабаваць так..я вам скажу, калі так лепш!! таму што так ты можаш даць магу крутоўнага моманту, дзе трэба, і зрабіць педаль, як вам падабаецца..
я думаў, што зразумеў час, а не тэст на машыну паставіў мяне ў замяшанне..
зніжэнне на 40 пунктаў сярэдняя частка ніжняя крывыя самых вялікіх ( у тэорыі высокіх нагрузак і высокіх абарачэннях; у таблічнай цыферблат правабаковы рух ўніз) машына страціла па нізкіх цэнах і ў першай частцы педалі...г-як гэта магчыма??
Алекс
я да гэтага часу не магу спампаваць...г
калі вы павялічылі частка лева-крывых, верагодна, вы....таксама я зрабіла так...зараз паспрабую наадварот!
я ведаю...справа ў тым, што карты звязаны.. таму, калі ты пытаеш, які iq ад педалі карту працуе на крывой iq( гэта час, каб зразумець), і ў залежнасці ад ціску, што вы выбралі ў карту rail закон у пэўнай кропцы крывой ...калі ты больш ціску на карце ў рампы, ён чытае ў партэр больш нізкай крывой часу ( dx), але iq запыце не мяняецца..