Старонка 106 з 111 PrimaПерад ... 65696104105106107108 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1,051 па 1,060 з 1107
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў alex210392 Visualizza Messaggio
    так што вы злёгку ад sx ----> dx значэння кожнай крывой?
    Сапраўды, замест prex rail, напрыклад, няма, гэта наадварот

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    У рэшце рэшт я прыйшоў да высновы, і думаю, што гэта правільна, што карты педаль, чытаюць, як правіла, у 2d 8 panettoni, што працэнты педаль, і кожны момант кручэння ад 0 да 5700
    Я ведаю, што вы маеце рацыю, нават у параўнанні з іншы чалавек сказаў мне, што гэта так!! паколькі на практыцы нізкай load вас ёсць запыты крутоўнага моманту на нізкіх абарачэннях, у той час як у load высокія запыты перамяшчаюцца на больш высокія абароты..
    трэба паспрабаваць так..я вам скажу, калі так лепш!! таму што так ты можаш даць магу крутоўнага моманту, дзе трэба, і зрабіць педаль, як вам падабаецца..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    я думаў, што зразумеў час, а не тэст на машыну паставіў мяне ў замяшанне..
    зніжэнне на 40 пунктаў сярэдняя частка ніжняя крывыя самых вялікіх ( у тэорыі высокіх нагрузак і высокіх абарачэннях; у таблічнай цыферблат правабаковы рух ўніз) машына страціла па нізкіх цэнах і ў першай частцы педалі...г-як гэта магчыма??

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    я згодны!! па-твойму, падымаючы ціск у дадзенай кропцы таксама павышае iq, або высокім ціскам, адпавядаюць больш нізкім( як вучыць нас карту час), але iq не мяняецца??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў bob125 Visualizza Messaggio
    я згодны!! па-твойму, падымаючы ціск у дадзенай кропцы таксама павышае iq, або высокім ціскам, адпавядаюць больш нізкім( як вучыць нас карту час), але iq не мяняецца??
    павышэнне ціску ў рампы, у некаторых месцах нават застаючыся ўвесь час на тэарэтычна павінна павялічыць iq, таму што з той жа час адкрытым і дызельнага паліва будзе ўведзены хутчэй, паколькі ад павелічэння ціску ў рампы, дата раней, то прыйдзе больш дызельнага паліва
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    ахахаха мне паверыш, калі я скажу, што я ў замяшанні?
    затым, павялічваючы на педаль такім чынам, у карце, якую я прыкладаю, я даў крутоўны момант на нізкіх абарачэннях дае мала высокіх?
    Алекс

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    я да гэтага часу не магу спампаваць...г
    калі вы павялічылі частка лева-крывых, верагодна, вы....таксама я зрабіла так...зараз паспрабую наадварот!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    павышэнне ціску ў рампы, у некаторых месцах нават застаючыся ўвесь час на тэарэтычна павінна павялічыць iq, таму што з той жа час адкрытым і дызельнага паліва будзе ўведзены хутчэй, паколькі ад павелічэння ціску ў рампы, дата раней, то прыйдзе больш дызельнага паліва
    я ведаю...справа ў тым, што карты звязаны.. таму, калі ты пытаеш, які iq ад педалі карту працуе на крывой iq( гэта час, каб зразумець), і ў залежнасці ад ціску, што вы выбралі ў карту rail закон у пэўнай кропцы крывой ...калі ты больш ціску на карце ў рампы, ён чытае ў партэр больш нізкай крывой часу ( dx), але iq запыце не мяняецца..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    у damos тым не менш, павінны сказаць, калі ? адваротнае або няма...
    формы і карту па мне...апошні выгіб на правай,самай высокай з усіх,адпавядае часу ўпырску, самая нізкая-press rail і больш нізкіх колькасцях? ўводзілі....на самай справе час ўпырску ? вельмі доўга..***** і ў звычайную карту Tinj, дзе менавіта гэтай крывой знаходзіцца ў пачатку ўсіх іншых, гледзячы на карту, заўседы ў 2d..
    калі ціск ў рампы наадварот, то цалкам магчыма, што нават карту час так і ёсць, як кажа манро вышэй!!
    проста паспрабуйце, і скінуць тры ці 4 крывыя iq лева-іта dx...толькі так вы прыбераце сумневы...я ведаю,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    ахахаха мне паверыш, калі я скажу, што я ў замяшанні?
    затым, павялічваючы на педаль такім чынам, у карце, якую я прыкладаю, я даў крутоўны момант на нізкіх абарачэннях дае мала высокіх?
    А на наступны дзень, што вы можаце адкрыць карту ў 2d cn android я змагу адказаць хутчэй......

Старонка 106 з 111 PrimaПерад ... 65696104105106107108 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •