Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 45

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Ок, я згодны! І, каб не выкласці?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў salvatoreragonese Visualizza Messaggio
    Ок, я згодны! І, каб не выкласці?
    Калі абмежавальнікі крутоўнага моманту і iq вы разблакаваць ўсе, што вы павінны павялічыць запыце.педаль ст. дыяпазон абаротаў, у тым ліку кала. Памятаеце, што крывыя педалі ў 2d павінны чытаць наадварот

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Калі абмежавальнікі крутоўнага моманту і iq вы разблакаваць ўсе, што вы павінны павялічыць запыце.педаль ст. дыяпазон абаротаў, у тым ліку кала. Памятаеце, што крывыя педалі ў 2d павінны чытаць наадварот
    прывітанне errecinque. я табе скажу праўду-я думаю, што ў вас разблакаваны, калі ў цябе ёсць шанец, ты можаш зірнуць? наконт педалі, так зрабіў так і зрабіў балюча?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    прывітанне errecinque. я табе скажу праўду-я думаю, што ў вас разблакаваны, калі ў цябе ёсць шанец, ты можаш зірнуць? наконт педалі, так зрабіў так і зрабіў балюча?
    Але гэтая карта гэта даказаць?
    што недахоп вядомых?
    што б вы хацелі палепшыць?
    занадта шмат паліце?
    дай мне лепш зразумець..

калі ў вас ёсць сумневы на прадукцыйнасць карты, таму што вы не робіце простыя доказы, і мы цябе сумневы?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Але гэтая карта гэта даказаць?
    што недахоп вядомых?
    што б вы хацелі палепшыць?
    занадта шмат паліце?
    дай мне лепш зразумець..

калі ў вас ёсць сумневы на прадукцыйнасць карты, таму што вы не робіце простыя доказы, і мы цябе сумневы?
    тады карта ідзе досыць добра. тое, што я хачу атрымаць ад гэтай машыны больш магутнасці ад 1900 абаротаў у 2700/2800 на ўсіх перадачах, і я не хачу, што на 5-й перадачы ён спыніўся ў 4000 абаротаў у хвіліну. праблема нізкіх абарачэннях, здаецца, вырашыць чытаць або мод 1d5084 і ўсталяваць яго на 12800, але як толькі зрабіў гэта, машына пачынае паліць і спажываць трэскам.вы можаце зрабіць што-небудзь?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    тады карта ідзе досыць добра. тое, што я хачу атрымаць ад гэтай машыны больш магутнасці ад 1900 абаротаў у 2700/2800 на ўсіх перадачах, і я не хачу, што на 5-й перадачы ён спыніўся ў 4000 абаротаў у хвіліну. праблема нізкіх абарачэннях, здаецца, вырашыць чытаць або мод 1d5084 і ўсталяваць яго на 12800, але як толькі зрабіў гэта, машына пачынае паліць і спажываць трэскам.вы можаце зрабіць што-небудзь?
    Выкарыстоўвайце Winols?
    пачніце зірнуць..
    File Allegati Файл Ўкладання
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Я дзякую вас, але winols не L, я ніколі не адкрыў так што не ведаю, куды падзець рукі. Заўтра паспрабую дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Я дзякую вас, але winols не L, я ніколі не адкрыў так што не ведаю, куды падзець рукі. Заўтра паспрабую дзякуй
    І што? вы хочаце адлюстраваць гэты аўтамабіль і вы адступеце перад сабой праграмнае забеспячэнне?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    І што? вы хочаце адлюстраваць гэты аўтамабіль і вы адступеце перад сабой праграмнае забеспячэнне?
    Такім чынам, учора я адкрыў праграму з карты, але я кажу табе праўду я чытала, адрасы і давала ў ежу і г. д. я знайшоў што-то цікавае, толькі я магу замест адрасы. І мы думаем пра тое, калі вам гэта даставіць задавальненне

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Такім чынам, учора я адкрыў праграму з карты, але я кажу табе праўду я чытала, адрасы і давала ў ежу і г. д. я знайшоў што-то цікавае, толькі я магу замест адрасы. І мы думаем пра тое, калі вам гэта даставіць задавальненне
    Ок.. але вы бачыце, што і г. Д. так страляць..ate..

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •