Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11

Абмеркаванне: код радыё smart

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Ліпеня 2017
    Паведамленні
    1

код радыё smart

усім прывітанне,змена батарэі на smart,aime не магу знайсці код ад магнітолы!!! паслядоўны радыё-і MC761151831427.Хто-то можа мне дапамагчы?загадзя дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    на гэтых, я бачу, дурніца, я ведаю, што трэба ісці ў мэрсэдэсе, ці я ведаю, што ў нейкі сайт у інтэрнэце, які робіць іх, але заўсёды за дадатковую плату.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di scinti
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Паведамленні
    276
    Citazione Першапачаткова Напісаў stefanoroad Visualizza Messaggio
    усім прывітанне,змена батарэі на smart,aime не магу знайсці код ад магнітолы!!! паслядоўны радыё-і MC761151831427.Хто-то можа мне дапамагчы?загадзя дзякуй
    Ці, калі ты здымнае абсталяванне радыё адрываецца e2prom і з nyo 4 законы і даходы pin-код

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў scinti Visualizza Messaggio
    Ці, калі ты здымнае абсталяванне радыё адрываецца e2prom і з nyo 4 законы і даходы pin-код
    вядома, я і забыўся аб гэтай опцыі.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў stefanoroad Visualizza Messaggio
    прывітанне, а што не павінна здарыцца......аднак puntroppo цэлых 3 разы, і гэта можна назваць для reallineamento карціну або абмен пасля замены батарэі.

І заўсёды тыя, з аўтаматычнай каробкай перадач.

Адлучыце e2p і прачытаць, не думаю, што табе трэба, каб вельмі, таму што пін-код і ў зашыфраваным выглядзе....па крайняй меры, на W211 Серыі, І я атрымаў гэты беспарадак...

Я вырашыў з Carprog 8.21.

Калі ў вас ёсць 9 або 7 кітайскі варта змяніць fw і ўзяць у 8.21....

іншыя рашэнні, калі не хочаш нічога разбіраць....перайсці ў mercedes, як мяркуюць.....залежыць ад вашага вопыту і практыкі ў гэтых пытаннях

Ps: на выпадак, калі пін-код і зразумела, я раю чытаць з ckecksum ў 16 гадзін 16 Старонак......у адваротным выпадку вы не бачыце нічога.....акрамя таго, што ep2 не ўсё ў АЛП, то есць перайсці пратаколу I2C.

я маю на ўвазе і "смоляным чучелком", у залежнасці ад мадэлі.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Паведамленні
    276
    Citazione Першапачаткова Напісаў MustangGT Visualizza Messaggio
    прывітанне, а што не павінна здарыцца......аднак puntroppo цэлых 3 разы, і гэта можна назваць для reallineamento карціну або абмен пасля замены батарэі.

І заўсёды тыя, з аўтаматычнай каробкай перадач.

Адлучыце e2p і прачытаць, не думаю, што табе трэба, каб вельмі, таму што пін-код і ў зашыфраваным выглядзе....па крайняй меры, на W211 Серыі, І я атрымаў гэты беспарадак...

Я вырашыў з Carprog 8.21.

Калі ў вас ёсць 9 або 7 кітайскі варта змяніць fw і ўзяць у 8.21....

іншыя рашэнні, калі не хочаш нічога разбіраць....перайсці ў mercedes, як мяркуюць.....залежыць ад вашага вопыту і практыкі ў гэтых пытаннях

Ps: на выпадак, калі пін-код і зразумела, я раю чытаць з ckecksum ў 16 гадзін 16 Старонак......у адваротным выпадку вы не бачыце нічога.....акрамя таго, што ep2 не ўсё ў АЛП, то есць перайсці пратаколу I2C.

я маю на ўвазе і "смоляным чучелком", у залежнасці ад мадэлі.
    На гэтай мадэлі радыёпрымача e2prom-гаворыцца спакойна з упа і файл ня зашыфраваны, нават больш чым, каб атрымаць код, вы таксама можаце адключыць can.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    на жаль, мне не добра.....быць код магнітолы не мае ніякага сэнсу на самай справе....але некаторыя дома, а некаторыя мадэлі робяць.

на упа я каментаваць.....і дрэнны праграміст.....мы лепшыя.

але калі вы кажаце, што і зразумела, і лёгка аднавіць.....

гэта не павінна здарыцца ў любым выпадку

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Паведамленні
    276
    Citazione Першапачаткова Напісаў MustangGT Visualizza Messaggio
    на жаль, мне не добра.....быць код магнітолы не мае ніякага сэнсу на самай справе....але некаторыя дома, а некаторыя мадэлі робяць.

на упа я каментаваць.....і дрэнны праграміст.....мы лепшыя.

але калі вы кажаце, што і зразумела, і лёгка аднавіць.....

гэта не павінна здарыцца ў любым выпадку
    Упа не wellon gp 800, але ён умее рабіць сваю працу добра, я табе абяцаю, для прамовы, расшыфроўка файлаў, магнітола, амаль усе магнітолы fiat alfa lancia, нават калі на гэта існуе некалькі праграм, якія яны атрымліваюць код , у крайнім выпадку радыё блокі з can, што не робіць іх ўстаноўку з аднаго аўтамабіля на іншы нават тут я не знайшоў праблем прывітанне і добрую працу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Упа не wellon gp 800, але ён умее рабіць сваю працу добра, я табе абяцаю, для прамовы, расшыфроўка файлаў, магнітола, амаль усе магнітолы fiat alfa lancia, нават калі на гэта існуе некалькі праграм, якія яны атрымліваюць код , у крайнім выпадку радыё блокі з can, што не робіць іх ўстаноўку з аднаго аўтамабіля на іншы нават тут я не знайшоў праблем прывітанне і добрую працу
    упа гэта было даказана, у частцы адсутнасці магчымасці ў залежнасці ад чыпа, каб справіцца мяне дрэнныя жарты, то я купіў іншы, таксама самае.
    праца на чып любога жанру з далёкага 1995 года, і я цябе запэўніваю, што праграмістаў у мяне было, тэорыі не хапае, і заўсёды была ўдача, каб прымяніць яго ў лабараторыі.

упа і камерцыйны прадукт, які я не куплю ніколі, можа быць, я занадта патрабавальны, але лепш.
    што тычыцца кодаў, вы маеце рацыю, многія з іх ясна, і я не капітан.

У гэтым сарціры горада l'ultima ruota del carro, ecu, аўтамабільных радыёпрымачоў,панэляў, сістэм, розных мне прыходзяць тады, калі яны паставілі свае рукі, па меншай меры, у 3, і яны зрабілі адзін горш іншага.
    Тады ты разумееш, што для мяне працы лёгка не прыходзяць, і калі ў гэтым выпадку сродак, што я іду, каб убачыць і заўсёды бездакорна рэчы досыць складаныя.
    Для мяне і ўвесь вопыт, і мне было добра.

Бачыш, магчыма, у выпадку праграмістаў, як упа і kess для ecu, у мэтах абароны канчатковага пакупніка, уладальнік прылады ці паўтара, і лепш мець усе тры клавішы, каб рабіць аперацыі.
    Больш функцый, ёсць яшчэ горш, таму.

Ёсць калегі, з strumetazioni ад тысячы еўра, якія дазволяць табе зрабіць усё, з шмат цікавых функцый, і пстрыкаюць як вар'яты, у выпадку і часам ідзе c.....то і вырашаюць, але не другой.

У рэшце рэшт, мой заробак быў ад дома, чым іншыя....нават у выпадку, калі аўтамабіль.

Як растлумачылі ў розных пост для мяне MPcxx не адрозніваецца ад іншых фішкі, прынцыпы заўсёды тыя, калі ты іх ведаеш, ты гаспадар сваёй сферы, і вучыцца кожны дзень.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di micheleyr6
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Болга
    махачкале
    Паведамленні
    98
    прывітанне, я павінен таксама атрымаць код гэтага караблі smart 451....
    я хацеў апрацаваць файл з ny04 але не ў тэчках, гэты навігатар..
    хто-то можа мне дапамагчы??

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •