усім прывітанне,змена батарэі на smart,aime не магу знайсці код ад магнітолы!!! паслядоўны радыё-і MC761151831427.Хто-то можа мне дапамагчы?загадзя дзякуй
усім прывітанне,змена батарэі на smart,aime не магу знайсці код ад магнітолы!!! паслядоўны радыё-і MC761151831427.Хто-то можа мне дапамагчы?загадзя дзякуй
на гэтых, я бачу, дурніца, я ведаю, што трэба ісці ў мэрсэдэсе, ці я ведаю, што ў нейкі сайт у інтэрнэце, які робіць іх, але заўсёды за дадатковую плату.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
прывітанне, а што не павінна здарыцца......аднак puntroppo цэлых 3 разы, і гэта можна назваць для reallineamento карціну або абмен пасля замены батарэі.
І заўсёды тыя, з аўтаматычнай каробкай перадач.
Адлучыце e2p і прачытаць, не думаю, што табе трэба, каб вельмі, таму што пін-код і ў зашыфраваным выглядзе....па крайняй меры, на W211 Серыі, І я атрымаў гэты беспарадак...
Я вырашыў з Carprog 8.21.
Калі ў вас ёсць 9 або 7 кітайскі варта змяніць fw і ўзяць у 8.21....
іншыя рашэнні, калі не хочаш нічога разбіраць....перайсці ў mercedes, як мяркуюць.....залежыць ад вашага вопыту і практыкі ў гэтых пытаннях
Ps: на выпадак, калі пін-код і зразумела, я раю чытаць з ckecksum ў 16 гадзін 16 Старонак......у адваротным выпадку вы не бачыце нічога.....акрамя таго, што ep2 не ўсё ў АЛП, то есць перайсці пратаколу I2C.
я маю на ўвазе і "смоляным чучелком", у залежнасці ад мадэлі.
на жаль, мне не добра.....быць код магнітолы не мае ніякага сэнсу на самай справе....але некаторыя дома, а некаторыя мадэлі робяць.
на упа я каментаваць.....і дрэнны праграміст.....мы лепшыя.
але калі вы кажаце, што і зразумела, і лёгка аднавіць.....
гэта не павінна здарыцца ў любым выпадку
Упа не wellon gp 800, але ён умее рабіць сваю працу добра, я табе абяцаю, для прамовы, расшыфроўка файлаў, магнітола, амаль усе магнітолы fiat alfa lancia, нават калі на гэта існуе некалькі праграм, якія яны атрымліваюць код , у крайнім выпадку радыё блокі з can, што не робіць іх ўстаноўку з аднаго аўтамабіля на іншы нават тут я не знайшоў праблем прывітанне і добрую працу
упа гэта было даказана, у частцы адсутнасці магчымасці ў залежнасці ад чыпа, каб справіцца мяне дрэнныя жарты, то я купіў іншы, таксама самае.
праца на чып любога жанру з далёкага 1995 года, і я цябе запэўніваю, што праграмістаў у мяне было, тэорыі не хапае, і заўсёды была ўдача, каб прымяніць яго ў лабараторыі.
упа і камерцыйны прадукт, які я не куплю ніколі, можа быць, я занадта патрабавальны, але лепш.
што тычыцца кодаў, вы маеце рацыю, многія з іх ясна, і я не капітан.
У гэтым сарціры горада l'ultima ruota del carro, ecu, аўтамабільных радыёпрымачоў,панэляў, сістэм, розных мне прыходзяць тады, калі яны паставілі свае рукі, па меншай меры, у 3, і яны зрабілі адзін горш іншага.
Тады ты разумееш, што для мяне працы лёгка не прыходзяць, і калі ў гэтым выпадку сродак, што я іду, каб убачыць і заўсёды бездакорна рэчы досыць складаныя.
Для мяне і ўвесь вопыт, і мне было добра.
Бачыш, магчыма, у выпадку праграмістаў, як упа і kess для ecu, у мэтах абароны канчатковага пакупніка, уладальнік прылады ці паўтара, і лепш мець усе тры клавішы, каб рабіць аперацыі.
Больш функцый, ёсць яшчэ горш, таму.
Ёсць калегі, з strumetazioni ад тысячы еўра, якія дазволяць табе зрабіць усё, з шмат цікавых функцый, і пстрыкаюць як вар'яты, у выпадку і часам ідзе c.....то і вырашаюць, але не другой.
У рэшце рэшт, мой заробак быў ад дома, чым іншыя....нават у выпадку, калі аўтамабіль.
Як растлумачылі ў розных пост для мяне MPcxx не адрозніваецца ад іншых фішкі, прынцыпы заўсёды тыя, калі ты іх ведаеш, ты гаспадар сваёй сферы, і вучыцца кожны дзень.