Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 47

Обговорення: Як працює Elm 327 Bluetooth?

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    дивіться, я тільки що спробував з мого не запитує, немає абонемента і підключається добре..
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    6
    ймовірно, що вона в тебе була? у поєднанні bluetooth, і перевіряв в android? або з комп'ютера, чому? від комп'ютера мене навіть не запитує pin-код проблема з android

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    я помітив, що з версією bt я не можу навіть пі? скинути service...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Повідомлення
    54
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    я помітив, що з версією bt я не можу навіть пі? скинути service...
    Якщо хтось мав такі ж проблеми sportknight, рекомендую використовувати версію Vgate Bluetooth.
    З FES, все працює.

Привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    Citazione Спочатку Написав 123alexs Visualizza Messaggio
    Якщо хтось мав такі ж проблеми sportknight, рекомендую використовувати версію Vgate Bluetooth.
    З FES, все працює.

Привіт
    я обидві версії USB і Bluetooth, а другий не можу обнулити сервіс. Для чистої curiosit?, не з'? деякі зміни, щоб зробити, те, що традиційні для його роботи, як Vgate?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    7
    я, а у мене ж проблема і я можу скинути service, я можу тільки побачити, блок абс і блок управління двигуном

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Повідомлення
    54
    Citazione Спочатку Написав giary74 Visualizza Messaggio
    я обидві версії USB і Bluetooth, а другий не можу обнулити сервіс. Для чистої curiosit?, не з'? деякі зміни, щоб зробити, те, що традиційні для його роботи, як Vgate?
    Здравствуйте, на борту чіпсет c'? іншої версії на додаток до архітектури трохи відрізняється (я відкритий), проте, враховуючи ціни, я купив обидві діагностики bluetooth:
    - традиційний => чому? виявляється, видатні з torque android
    - Vgate => для оновлення і сумісність? в цілому з ФЕС

Адаптери служать для скидання service і в цілому для підключення до ECU!.. служать для підключення на деяких моделях автомобілів ебу периферійних пристроїв (abs, рульове управління, гальма і т. д...), але для цього і існує список, добре деталізовані.

bye

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    59
    Citazione Спочатку Написав 123alexs Visualizza Messaggio
    Здравствуйте, на борту чіпсет c'? іншої версії на додаток до архітектури трохи відрізняється (я відкритий), проте, враховуючи ціни, я купив обидві діагностики bluetooth:
    - традиційний => чому? виявляється, видатні з torque android
    - Vgate => для оновлення і сумісність? в цілому з ФЕС

Адаптери служать для скидання service і в цілому для підключення до ECU!.. служать для підключення на деяких моделях автомобілів ебу периферійних пристроїв (abs, рульове управління, гальма і т. д...), але для цього і існує список, добре деталізовані.

bye
    на особистому прикладі:
    grande punto 1.3 mjet
    Service Interval Reset |INFO|ADJ| ELM C19OBDKey C19 A3
    потім подають адаптер 3...
    може бути, ви маєте на увазі, що в цілому, щоб стерти помилки двигуна, не потрібні перехідники...але навіть їх необхідно перевірити список транспортних засобів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    59
    також у мене є elm327 bluetooth, а пін-код мені ? 1234
    я намагався змусити його працювати з torque на android всі соуси, і я можу сказати вам, що йде чудово, крім деяких refresh даних датчиків не зовсім точні (тиск і час на прискорення)
    для решти можу сказати, що йде чудово, або, принаймні, мені йшло чудово, поки prp вчора, чому? почав не давати ознак життя, не бачив ніхто, смартфони (я пробував навіть з друзями), хоча і включається класичний червоний світлодіод, після підключення до БД, що пу? бути по-вашому??
    а якщо я все правильно пам'ятаю, то заплатив на 15 євро

gevin
    Guest
    Вибачте, хлопці, але якщо ви залишите додав завжди це пристрій Elm327 bluetooth в машині щось відбувається?
    Я б не зняти і встановити кришку під кермом і зрідка дати controllatina з Torque.
    Те, що я вибрав ? міні і досі отримую.
    Привіт і до зустрічі!

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •