Я замовіў адзін, як толькі я прыбыў, я паспрабую, хоць не ведаю, наколькі мэтазгодна гэта зрабіць...і, наадварот, заўседы некаторая трывога з-за рызыкі самазагаранне..
Я замовіў адзін, як толькі я прыбыў, я паспрабую, хоць не ведаю, наколькі мэтазгодна гэта зрабіць...і, наадварот, заўседы некаторая трывога з-за рызыкі самазагаранне..
brillerai свой свет!![]()
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
Паспрабуйце Альфа obd для Android таксама, я знайшоў гэта прыкладанне вельмі цікава выкарыстоўваць на Fiat..ўжо што Бясплатна гэта зроблена добра, а за дадатковую плату дазваляе скінуць service зумер рамянеў гл. < одометр num праграмаванне ecu і інш..
Obd Alfa працуе праз bluetooth? колькі платных?
у тэорыі, калі ж, што МНС не вельмі..
Калі не памыляюся, 30 cucuzze але я думаю, што там будзе..ўжо ў версіі free гэта не дрэнна.., то ці вы прымаеце кабелі, каб увайсці ў body, abs, падушка бяспекі,etc або жа змене l elm
добры дзень, Давід, каб змяніць ELM вы маеце на ўвазе змяненне лініі can, якія ідуць у розных пін-кодаў, ці не так? як з сайта МНС
Так, каб Kline альфа міф і цела, мне здаецца, 1 9 6 14 c гэта кіраўніцтва, каб увайсці нават у гэтай падушкі бяспекі і abs, але я спрабаваў толькі гэта..я павінен паспрабаваць, нават тры каляровыя кабелі працуюць і не стаяць..
я сказаў гэта таму, што я павінен змяніць lm327 шляхам спынення ў nterno. не разумею, калі ты падобны на тэрмінатара або да лініі can, якая ідзе, звязаныя ў розных пін-кодаў obd.. ок
Прабачце, але я не разумець... можна змяніць фізічна elm 327 ў ****llo абсталявання, з usb, каб не прыйшлося купляць перахаднікі розныя блокі і выкарыстоўваць так модуль ложак, а з 3 адаптары?