Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі 31-36 36 -

Абмеркаванне: Fiat 500 1.3 MJet 75cv 2008 і MPPS v13.02

Прагляду " Гібрыд"

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    99
    Ты шырока off topic, адкрыць яшчэ адзін пост і экспарт сумневы. А пакуль магу сказаць, што свой-гэта 6f3, чытайце ў virtual (не mppt) і так у мяне няма праблем з scodifica фарсунак. Потым рэдагуеце свой файл і нагрузкі на аўтамабіль. Для эксперыментаў возьмем іншы блок кіравання, але тады вы не можаце пакласці яго на свой, калі не зрабіць immo off (зняць иммобилайзер, ключ я маю на ўвазе)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада. 2016
    Паведамленні
    51
    Citazione Першапачаткова Напісаў dragusdrake Visualizza Messaggio
    Ты шырока off topic, адкрыць яшчэ адзін пост і экспарт сумневы. А пакуль магу сказаць, што свой-гэта 6f3, чытайце ў virtual (не mppt) і так у мяне няма праблем з scodifica фарсунак. Потым рэдагуеце свой файл і нагрузкі на аўтамабіль. Для эксперыментаў возьмем іншы блок кіравання, але тады вы не можаце пакласці яго на свой, калі не зрабіць immo off (зняць иммобилайзер, ключ я маю на ўвазе)
    Таму што я не па тэме?
    папярэднія пытанні былі 2...

Устаноўлена, што першая ставіцца да выкарыстання MPPS v13 з адмоўны адказ (у частцы) ... пункт два, і гэта менавіта тое, што я спытаў, цяпер адпраўляю на экран.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў Khendal Visualizza Messaggio
    Так, падвядзем вынік і пачнем градусаў.

Вы ўсё зразумелі, я пачатковец... я вучуся як вар'ят... і кожны раз мне трэба некаторыя прамыя

На дадзены момант у мяне 500 маёй маці, дзе я хацеў паспрабаваць... і я зразумеў, што не гэта самае простае, што трэба зрабіць для вуліцы тып блок кіравання, чытання і запісы паслядоўных або bdm(я яшчэ не зразумеў), выразаць карты і г. д...

Таму першы крок, які я спрабаваў цяпер зразумець, ён... даведайцеся тып эбу ад інфармацыі, якую я

А затым высветліць, якія дадзеныя неабходныя, каб трымаць на ўвазе...тое, што я зразумеў, напрыклад, і г. Д. для драйверы вы выкарыстоўваеце апошнія 3 лічбы HW і SW эбу...праўда? Так што ў гэтым выпадку 04P-598?

Цяпер для таго, каб яны не хочуць, каб шкоду, я хацеў бы купіць блок кіравання, дадатковы і эксперыментаваць з гэтым...як bdm, што пісаць і г. д...але як гэта сумяшчальна? Як гэтыя, знойдзеныя на ebay..але ёсць і іншыя лічбы і коды, якія я не ведаю, калі яны служаць або няма...іншыя, здаецца, падняць боку канчатковых нумароў іншых...

Ці я магу ўзяць любога і зрабіць поўную копію, з маёй на новую?

Пачнем крок за крокам
    Як я ўжо сказаў, MPPS для гэтай машыны гэта не больш, чым паказана, не чытае файл, можа пісаць толькі адзін файл, выразаць, не можа працаваць у школе ў bdm, для любых аперацый, разблакоўкі і рэзервовага капіявання. Вы павінны купіць, па меншай меры, пеўнік, што ты можаш зрабіць усё і шукаць ecu ў руінах, у вас ёсць усе дадзеныя на экране. Колькасць hw 04 sw 354AB598. Дарэчы, мне здаецца, што marelli з такім жа hw падтрымка ўсіх sw, так што, проста знайдзіце hw04p

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    У вашым выпадку, аднак, калі вы знаходзіцеся з тым жа sw, (ёсць бірка на ecu з усімі дадзенымі), тым лепш, у bdm цябе ўжо ёсць бк поўны, што вы можаце scodificare і выкарыстоўваць яго непасрэдна на вашай машыне, каб розныя тэсты адлюстравання, не дакранаючыся арыгінальнай

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •