Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 34

Абмеркаванне: Turbo Alfa 159 150CV супраць 210CV

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    не ? cos? проста rego, чаму? збіраецеся змяніць працоўны цыкл клапан n75 гэта v? каб сысці з розуму ПІД-што ? менавіта сістэма кантролю ціску turbo.....
    спачатку вы павінны змяніць гэта, пид-рэгуляванне, то перайдзіце на мод на n75....
    толькі, што многія падрыхтоўчыя таксама прэстыжныя аддаюць перавагу не чапаць карту pid, каб не incasinarsi жыцця, чаму? і сапраўды хутка выправіць...гэты элемент кіравання выкарыстоўвае логіку ўсей ўласнай, цалкам адрознае ад таго, што пу? быць кіраванне "спрошчаны", як у вас апісана, і ты.....
    я, калі замена турбін з іншымі самыя вялікія аддаю перавагу не чапаць карты ў ecu, і ўздзейнічаць на рэгулявальны шруба прывада, тыя ж....я да cos? што праз карту, нават калі потым загаварыў у карту часам я павінен даць...
    каб дапамагчы вам лепш зразумець під я хацеў бы размясціць спасылку, што тлумачыць дастаткова добра, аб чым кажу, але не s? калі я магу....
    тое, што вы кажаце, вы маеце рацыю.... але што б вы зрабілі, вы ****llo механічны??? калі ў мяне праблема, як вы апісалі.... арыгінальны, піка ўверх, ліквідуе і зніжае, то распачаць, а затым карэктуе і затым зніжае..... калі ж гэта было.... і я магу выправіць толькі механічна.... я б адставанне на нізкіх абарачэннях, затым пачынае падымацца... і цягне ўверх.... калі я іду на навобмацак карты turbo.... не ведаю, калі вы заўважылі.... на сярэдніх абарачэннях на кіраванне 2400 riabbassa працэнт клапан тыпу 60%, а 70/75% для таго, каб знізіць ціск на тыя ****lli.... вы кажаце, што як логікі, так і няправільна??? гэтыя элементы кіравання, што вы кажаце.... як разумець іх і дзе яны знаходзяцца??

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    механічна я збіраюся rwgistrarmi паказана прывад,практычна не буду дакранацца часопіса перепускного клапана, які кіруе геаметрыяй turbo ? я пакідаю амаль усе без змяненняў у карту толькі нейкі невялікі aggiustatina на карту ціску турба і ў залежнасці ад абставін svito або avvito ад 2 да 4 абаротаў рэестр перепускной....адставанне ў вас нічога ў гэтай сістэме p? грубы, я павінен сказаць, але даволі эфектыўна, таму што прывад зрабіць? тую ж працу ў duty cycle як ад золата на прыняцце sar? "бег геаметрыі" і мінімум, пакуль зноў з'явіцца геаметрыі ціск ? амаль ідэнтычныя тэндэнцыі ў карту толькі тое, што ў пару пайсці і адкрыць для abbasare прэс ? linearizarla f? менш кіраванні vgt....вось і ўсе нічога чисс? што....
    потым я не кажу, што логіка 2.4 гэта няправільна, але калі дзеці так як без адаптацыі элементаў кіравання pid не атрымаеце выніку нават горшыя рэчы, я думаю? хацелася б паспрабаваць паўтарыць.....
    для кіравання pid нас хочуць damos, характэрныя для язды на пытанне, і асабліва адзін, які мае атрыбуты квадраты, каб змяніць іх, чаму? не ? проста....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    калі б, як вы кажаце.... ціск піка больш высокай xk? l' цаўе застаецца занадта цяга.... таму, калі я не памыляюся, то вывинтите l' цаўя x яе застацца яшчэ доўга.... правільна???

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    залежыць... я яшчэ толькі адкруціць яго я спрабую зарэгістраваць спачатку даю тур адкруціць, напрыклад, то я яго аўтамабіля, калі не задавальняе мяне, я вяртаюся да запісу avvitanto або отвинчивания пакуль не ўдаецца линеаризовать boost...практычна impazzisco я замест таго, што эбу........... калі знайшлі кампраміс дотыку злегку карту, дзе пры рэгістрацыі не магу прымусіць яе легчы, як я кажу....але мінімальным умяшаннем не лічу, што я пачынаю перагляд ўсей карце....
    больш нічога прыдатнага карту на ціск, а не наадварот, як гэта павінна быць, як правіла,...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    залежыць... я яшчэ толькі адкруціць яго я спрабую зарэгістраваць спачатку даю тур адкруціць, напрыклад, то я яго аўтамабіля, калі не задавальняе мяне, я вяртаюся да запісу avvitanto або отвинчивания пакуль не ўдаецца линеаризовать boost...практычна impazzisco я замест таго, што эбу........... калі знайшлі кампраміс дотыку злегку карту, дзе пры рэгістрацыі не магу прымусіць яе легчы, як я кажу....але мінімальным умяшаннем не лічу, што я пачынаю перагляд ўсей карце....
    больш нічога прыдатнага карту на ціск, а не наадварот, як гэта павінна быць, як правіла,...
    вы, як мне заўседы есць трохі плецены з змянянай геаметрыяй.... мой пытанне быў... калі я на карту x абсурдна, уведзеных 1,6 бар... і я бачу, што ціск піка-2.... потым падае да 1,7 потым riscende.... я, па логіцы, я павінен панізіць ціск фізічна.... для зніжэння ціску.... мне вывярнуць l' цаўя, каб расцягнуць яго ў тэарэтычнай вуліцы.... правільна???
    ! калі я не памыляюся.... пры ўключэнні машыны, што вы цягнеце l' цаўя... ціск зарадкі.... у той час, што падаўжае.... ціск стабілізуецца.... правільна???

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    так, мы можам сказаць, што, калі цаўе ? цяга c'? калі ціск павялічваецца,як вы кажаце,ціск падае.....
    факт ? што цаўе геаметрыі не дзейнічае менавіта ў якасці перепускного клапана турбіны нармальны, дзе вы ведаеце, што вы павінны "расцягнуць" ў 1 бар, і вы іх трымае добры стабільны...vgt ? у пастаянным руху, каб паспрабаваць стабілізаваць press...
    таму што ў той час як у турбіне мацуецца ? вельмі легка зрабіць,так як пасля адкрыцця WG выхлапныя газы не робяць больш павярнуць турбіна "aggirandola" цалкам у vgt гэта "by-pass", не адбываецца, і таму ўсе газы працягваюць праходзіць турбіны, у выніку чаго задача vgt вельмі цяжка падтрымліваць press стабільнай...
    таксама, чаму? turbo будучы машыне гідрадынамічнага вельмі пакутуе з умоў яго вадкасці, якая дзейнічае cio? выхлапныя газы, якія, як добра вы ведаеце значна больш "гарачых і энергіі" у гару, можа быць, або пры поўнай загрузцы аўтамабіля....
    не кажучы ўжо пра пасля перапрызначэння....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    на мой погляд, не трэба капіяваць карты, чаму? я ўжо 2 розных рухавікоў, акрамя залівання, сліва і ўсмоктвання,ты павінен працаваць на арыгінальных картах

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    foggia
    Et
    43
    Паведамленні
    106
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    на мой погляд, не трэба капіяваць карты, чаму? я ўжо 2 розных рухавікоў, акрамя залівання, сліва і ўсмоктвання,ты павінен працаваць на арыгінальных картах
    вы заўседы павінны працаваць на арыгінальных картах....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    115

Red face

я згодны працаваць на арыгінальных картах,і ў выпадку, калі ў адпаведнасці з майго пункту гледжання, не працуе інтэрнэт, паказана абмежавальнік крутоўнага моманту,працуюць з ціску ў рампы з арыгіналам, а не ісці змяняць, нават той, рэгенерацыі(1e6624) абмежавальнікі крутоўнага моманту для аднаго руху іх не працуе інтэрнэт, усе, акрамя таго, на задняй панэлі, але не з крокам, які я бачыў,усе карты, якія вар'іруюцца ад 1 да 5 riporterei крычы,усе роўна прыкладаю таксама дакумент, чаму? магчыма, каму-то можа спатрэбіцца,і адна добрая рэч ? хай шмат выпрабаванняў з дыягназам на рукі і паглядзець, што адбываецца......вы выявіце вельмі шмат прыгожых рэчаў.........добрая праца для ўсіх
    File Allegati Файл Ўкладання

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    абмежавальнік ўключэння перадачы задняга ходу абмяжоўвае хуткасць? фінал таму было б добра ўзяць яго ў значэнне ад іншых,па меншай меры на 1.9 ? cos?
    што тычыцца карты ў рэгенерацыі,я думаю, што на адзін, што ставіць турбіны-й? грос не служаць,першая мадыфікацыя sar? безумоўна, выдаленне dpf

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •