Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 35 11-20

Абмеркаванне: Першая карта multijet

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў MustangGT Visualizza Messaggio
    і абсалютна дакладна, што на дызель, калі дрэнна што-то вядома, адразу.

але я асабіста лічу самым складаным, таму што вы на што рабіць з значна больш параметраў.

прыняць пункт 1.2 70cv ціскам....я лічу, гэта лягчэй змяніць, таму што раздзелаў шмат менш.

з дызелем ёсць у гульні значна больш параметраў, каб закрануць.

мая першая карта, напрыклад, на бензін, забыўся змяніць на дымнасць, і пайшоў, дрэнна цяпер, магчыма, мне пашанцавала, але я лічу, заўсёды асабістае меркаванне, што бензін з 4 фарсункі, 2 лямбда-зонда, regololazioni нагрузкі і ін'екцыі ce значна менш, ад змены.

Потым, я не лічу, што эксперт,неверагоднай, але і маё меркаванне на падставе таго, што ў гэты час я вучуся.

Заўсёды persolalmente я лічу, што пачаць з mapppa так складаная, як multijet не і аперацыі, што я адчуваю зрабіць.

калі я памыляюся, я гэта ўбачу з часам і, безумоўна, думала аб тваім меркаваннем згодны .

Не адрозніваецца ад scodifica, defap і г. д. гэта не толькі чытанне e2p або флэш-назапашвальнік і запісы, у гару, і добра ведаць некалькі рэчаў.

потым я меркаванняў .
    Гэта і прыйшлося ад сваёй дэзінфармацыі, таксама як і драйверы, якія ў цябе ў распараджэнні асноўных з мінімум апісанняў..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    84
    не магу спампаваць файл з вашага opel .. але я стараюся, каб дапамагчы крычы, што я заўсёды opel
    між тым limimatori rail і турбонаддувом ў гэтым marelli ў visuliazzazione на 8

закрыцце egr --> 084670 па гэтым адрасе прынесці значэнне да 40000

084b30 lim пара
    088fb4 lim пара
    08ada4 карту ўпырску гэта зменены справа налева .. г. зн. для таго, каб зразумець максімальную нагрузку ў нуль працэнтаў, як ты і казаў у пачатку
    08e840 lim крутоўнага моманту, а іншы для
    090606 lim пара
    09084c карту педаль
    091248 lim пара
    091272 lim пара
    0912bc і 091308 lim крутоўнага моманту для руху
    091512 lim пара

не хапае іншых карт, важныя карты, а чарнавік і проба добрая студыя

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў scican25 Visualizza Messaggio
    не магу спампаваць файл з вашага opel .. але я стараюся, каб дапамагчы крычы, што я заўсёды opel

084b30 lim пара
    088fb4 lim пара
    08ada4 карту ўпырску гэта зменены справа налева .. г. зн. для таго, каб зразумець максімальную нагрузку ў нуль працэнтаў, як ты і казаў у пачатку
    090606 lim пара
    09084c карту педаль
    091248 lim пара
    091272 lim пара
    091512 lim пара

але як павінна быць карысная ваша дапамога?
    ты страляў адрасоў на файл, без указання HW у SW, што за ўсё гэта не мае нічога агульнага з яго.. Буй вы не маеце нічога лепш, каб зрабіць?
    замест таго, каб забруджваць пасты іншых людзей чытаеце і маўчыце..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    Citazione Першапачаткова Напісаў scican25 Visualizza Messaggio

084b30 lim пара
    088fb4 lim пара
    090606 lim пара
    09084c карту педаль
    091248 lim пара
    091272 lim пара
    091512 lim пара

прывітанне!!!ваш "дапамогу" - гэта выдатна, калі месца файл, на якім ты працаваў,каб параўнаць два файла,і для пратаколу, egr off, мне не здаецца правільным.......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    84
    Citazione Першапачаткова Напісаў frenk85 Visualizza Messaggio
    прывітанне!!!ваш "дапамогу" - гэта выдатна, калі месца файл, на якім ты працаваў,каб параўнаць два файла,і для пратаколу, egr off, мне не здаецца правільным.......
    закрыцце egr на 1.3 вы робіце менавіта так.. ціха-гэта рашэнне ўжо пратэставана .. на практыцы, у выніку чаго кошт каля 40000 .. каля 15 ecu разумее, што для таго, каб зрабіць адкрыцця egr павінен прыбыць у той напружанне ... не можа туды трапіць калі-небудзь, і, такім чынам, egr будзе зачынены
    заўтра я адпраўлю файл у opel, што я табе казаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    84
    Pultroppo вы не можаце спампаваць файл , я адкрыў файл, які ў мяне на opel 1.3 .. добра, што я не хачу, каб не забруджваць пост, была толькі дапамогу cinqueturbo ў два шэрагу opel 1.3 розныя, мне ёсць з адрасы, размешчаны думаў, што яны былі роўныя

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    хлопцы, вяртаемся ў тэму.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    Citazione Першапачаткова Напісаў MustangGT Visualizza Messaggio
    тады я, перш за ўсё, той школьнік, які павінен даказаць, прафесара нічога не.

другое, што я не выкарыстоўваю і г. д., не я калі-небудзь выкарыстаў!

трэці, што ты не кажаш мне нічога, чаго я не ведаю і нават не хлопчык, ні тым больш у мяне не было ніякага ateggiamento ў гэтым родзе.

цяпер, што дызель, калі параметры бензіну ў спецыфікацыі multijet або common rail і сее-што дзіўнае і, на мой погляд!.....

а калі хто-то пачынае распавядаць мне, я не хачу лічыць і г. д., каб даказаць, што вы нічога не вучыў, не шмат, каб падзяліцца, ты ведаеш, аб чым кажаш.

стаўленне я самы дасведчаны, а ты нічога не ведаеш, таму я стаўлюся да рыбе ў нас, як кампутаршчыка ў нядзелю і адна рэч, якая мне не падабаецца.

вось вы кажаце, падзяліцца не з тых, хто выжыве даўжэй, я не ведаю, калі я патлумачыў, і гэта не зручная нікому, калі не правакацыі і абразы паміж радкоў.

сказаў, што мне mappetta, а затым прызначыў мяне winols?

я што-то прапусціў, або форум на аснове абмену і дапамагчы тым, хто хоча вучыцца??......

ганарлівасць і перакананасць, каб ведаць усё, рана ці позна прыводзіць да зрабіць нейкае казіно, і гэты вялікі!....

ты кажаш пра mappetta, а затым прызначыць праграму за некалькі соцень еўра!.....

я зразумеў, забудзься, што і лепш.

працягваю быць парыраваць, што пачаць з дызельным рухавіком і, асабліва такі складаны, паставіўшы працэнты ў выпадку і пустая трата часу, бяссоннай ночы і вы робіце толькі дома.

добрае працяг абмеркавання, я спадзяюся, што наш сябар зможа ў яго намерах.
    другі мой водгук (за тое, што можа быць лепш пачаткоўцам па адносінах да вам)і вельмі цяжка модом дызель, што бензін атмасферны,але калі ты што-то пра дызель дрэнна, што вы паліце!на бензін, калі вы памыляецеся, ўскладненні больш!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    паўтараю для тых, хто, магчыма, не зразумеў, у папярэднім адкліканні:

вяртаемся ў тэму

назва кажа першая карта multijet,я зрабіў трохі ачысткі, калі вы не разумееце, я яшчэ больш старанна.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Не самы просты і чысты стары біт switch??

у дыягназе вы ад сістэмы рэцыркуляцыі ОГ адключаны, так?

на 8 і адно з рашэнняў, але іх цэлых 3, і я заўсёды аддаю перавагу bit switch

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •