я на гэтым форуме я пачатковец карыстальнік, таму што разлічваецца на аснове паведамленняў,
але перайсці спакойна на тое, што вам ці сказаў ок
я на гэтым форуме я пачатковец карыстальнік, таму што разлічваецца на аснове паведамленняў,
але перайсці спакойна на тое, што вам ці сказаў ок
не так, што вы даяце парады пачаткоўцам
што азначае выпрабаванне шмат разоў
у цяперашні час у ecu блок, каб няправільна праграмнага забеспячэння
павінен прачытаць у школе ў bdm, сапраўды, цяпер трэба проста напісаць яе ў bdm
і бескарысна што паспрабуйце адключыць батарэю, проста пошту мадэль, год і аб'ём ecu
і я ці іншыя выкладуць зыходны файл у bdm
b
прывітанне ніно ebc16c8 HW0281010986 SW367332
Прывітанне, гэты блок кіравання альфа і edc16c8 140HP павінны паставіць нумар sw, таму што ёсць рознае з тым жа нумарам Hw...
вось табе Альфа 156 1.9 JTD HW0281010986 SW367332
калі такія рэчы здараюцца, часам атрымоўваецца аднавіць з дапамогай recovery, але амаль заўсёды, трэба рабіць, як сказаў NinoEcu, поўнае рэзервовае капіяванне з scodifica часткова, і вы зноў у сядле, затым зрабіце прыстасаванні на выпадку і вы павінны вырашыць.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
дзякуй, ніна, нават калі я не магу спампаваць, як толькі я вярнуся дадому з выязную разбіраю і чытаю ў bdm
усім прывітанне, нарэшце, сёння раніцай у мяне быў час, каб прачытаць маю edc16 c8 альфа 156 jtd 16v 103kw ў BDM з galletto v54 прыкладаю файл дайце мне руку, каб разблакаваць
Але ці можаце вы зрабіць дыягностыку на эбу рухавіка? Я не хачу, ecu, калі яго выключыць з-за недахопу харчавання або яшчэ горш згарэла.
Ад матфея