Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 20 11-20

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    я праверыў файлы, і яны вельмі розныя ў кіраванні, у той час як на картах ce невялікая розніца, для мяне калі не ідзе нават на матацыкле, я б не спрабаваў нават, але калі вы хочаце ўзмацніць сваю працу на ваш файл.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    заўтра я паспрабую і дам вам ведаць, поспех або правал!!! ці пан ці прапаў!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    абнаўленне...
    я спрабаваў пісаць у файл, але на 75% ён дае мне памылку time out, так што будзе нейкая розніца нават у ****llo абсталявання, я ўсё-такі ўдалося аднавіць перакадаваць з нуля...
    вы таксама можаце паспрабаваць скапіяваць асобныя карты, зрабіць копію і ўставіць, але вядома, некаторыя адрозненні кропак, тыпу мая КНІ з рознай тэмпературай, чым на ібіцы, не адпавядаюць некаторыя значэння, тыпу ў мяне есць сой да 85°, у той час як на маёй назад 80° і 90° (для таго, каб сказаць, але змяняюцца таксама і іншыя шматлікія карты)
    я думаю, што адзінае рашэнне гэтай кропкі, калі апрацаваць мой файл, і спакойнай ночы...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў ciullo.eugenio Visualizza Messaggio
    абнаўленне...
    я спрабаваў пісаць у файл, але на 75% ён дае мне памылку time out, так што будзе нейкая розніца нават у ****llo абсталявання, я ўсё-такі ўдалося аднавіць перакадаваць з нуля...
    вы таксама можаце паспрабаваць скапіяваць асобныя карты, зрабіць копію і ўставіць, але вядома, некаторыя адрозненні кропак, тыпу мая КНІ з рознай тэмпературай, чым на ібіцы, не адпавядаюць некаторыя значэння, тыпу ў мяне есць сой да 85°, у той час як на маёй назад 80° і 90° (для таго, каб сказаць, але змяняюцца таксама і іншыя шматлікія карты)
    я думаю, што адзінае рашэнне гэтай кропкі, калі апрацаваць мой файл, і спакойнай ночы...
    Калі розніцы ты толькі ў вр маштабаваць, вы можаце спакойна зрабіць копію і ўставіць.. для кіравання, а не захочаш, а скапіяваць гэтыя карты (нават з вр маштабаваць) і адвезці іх у свой файл ecu, арыгінал, без капіявання і ўстаўкі розных файлаў.
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    слухай, так як у мяне турбіна ibiza cupra... г. зн. gt1749vb... для таго, каб гэта зрабіць, вы павінны таксама скапіяваць карту n75 ад ібіцы ці я павінен захаваць нязменнай сваю?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    Я прашу прабачэння за ўварванне, але калі сабраць іншы блок кіравання заўсёды edc15c7 з файл ўжо scodifica машына-то?!?!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    а мне не напісаў...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў frenk85 Visualizza Messaggio
    Я прашу прабачэння за ўварванне, але калі сабраць іншы блок кіравання заўсёды edc15c7 з файл ўжо scodifica машына-то?!?!
    Калі на той жа нумар апаратнага забеспячэння ecu напісаць свой файл ўжо scodifica варта пачынаць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў ciullo.eugenio Visualizza Messaggio
    слухай, так як у мяне турбіна ibiza cupra... г. зн. gt1749vb... для таго, каб гэта зрабіць, вы павінны таксама скапіяваць карту n75 ад ібіцы ці я павінен захаваць нязменнай сваю?
    Я мяркую, што, маючы тую ж магутнасць, і кіраванне ж у карту (я думаю), копія карты з турбонаддувом і абмежавальнікі, падняўшы абмежавальнікі, і вы можаце выкарыстоўваць яго без праблем.
    Датчыкі не ведаю, калі апрацоўваюцца xo.. Трэба паспрабаваць r спадзявацца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    сказаць па праўдзе, я так і зрабіў, толькі што з значэння n75 на ібіцы, машына зламалася... я растлумачу... калі апускаюся штурхае часам... як быццам...ікае

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •