Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 17 з 17

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Сісі, я ведаю, справа ў тым, што аўтамабіль не мой, але ўладальніка Dell майстэрні, і калі з ім не ўсе ў парадку спыніць яе на некалькі гадзін, каб што-то не патрабуецца, я не магу ўзяць ініцыятыву...blackwolf, ты памятаеш, калі есць некалькі відаў шківаў генератара? У мяне есць у майстэрні, але существующ розныя віды шківаў каленчатага вала не хацеў бы, каб пасля мяне тут не ў восі з l генератара,для каленчатага вала, у мяне праблема больш з зубчастым вянком ўнутры, чым рэмень генератара, як звонку

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Як ты заўважыў, існуе некалькі відаў шківаў. Яны тыя, з вонкавым датчыкам, у першых мадэлях, і тыя, з ўнутраны датчык ў апошніх мадэляў. Акрамя таго, што датчык замацаваны на алейны помпа, і я спадзяюся, што рухавік, які ў цябе усталяваны пад гэта адлегласць атакі, у адваротным выпадку вы не можаце ўсталяваць яго.

Вочы, што калі ты возьмеш шкіў рухавікі вельмі нядаўнія, тыпу тыя, якія маюць змены фаз газаразмеркавання ў галоўцы блока цыліндраў, усталеўваюць шкіў з іншага этап, і ў гэтым выпадку ты б не змог завесці машыну.

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    аўтамабіль мантуе ўжо рухавік, зыходны пункт 55 або 60 не памятаю, так што ен ужо быў абсталяваны датчыкам фазы,трэба толькі прасачыць, шкіў раменнай, які стаяў бок аб бок, і, бачачы, калі яны знаходзяцца ў адпаведнасці адзін з адным і датчык...я не больш у абутку я павінен прывесці ў рух гэтую машыну з шпулькамі хехех

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    хлопцы, перш чым сабраць усе на машыне я уменьшу да мінімуму завод ecu...я выдаліў ужо ўсе, што было ў monoiniettore, і я пакінуў, каб цяпер lamba зонд (які я не паспеў выдаліць) і датчык тэмпературы. Менавіта на апошняга ў мяне некаторыя сумневы:для таго, каб выдатная праца, усе, што мне трэба сабраць?ecu мяняе апярэджанне ў залежнасці ад тэмпературы рухавіка?я думаю, але не ўпэўнены, што вы мне параіце?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    калі падключыць датчык дэтанацыі таксама ў функцыі тое..
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    ecu кіруе загадзя і ўлічвае параметры ў функцыю, тэмпература рухавіка, тэмпература і ціск паветра ў калектары і ў closed loop afr таксама лямбда..
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    манро датчык дэтанацыі няма,лямбда, датчык ціску воздухозаборная труба і тэмпературы паветра на ўпуску...што вы мне параіце?я адчуваю перад без нічога, і я бачу, як ен сябе вядзе?кропкі без лямбда-зонда так ужо і шмат, таму я думаю, што "калі я магу зрабіць, калі" для астатніх я не ведаю

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •