Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 22

Абмеркаванне: Памылка P0089

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215

Памылка P0089

Прывітанне,

Я зрабіў адлюстраванне на NGV 1.9 DDIs (рухавік F9Q renault)
    Пасля некалькіх км ca400 выйшла гэтая памылка,
    чытаў у сеткі, аднак, гэтыя рухавікі пакутуюць ад гэтай праблемы
    ад таго, што я чытаў, асабліва ў delphi.

Аднак, для бяспекі, месца, карта

PS: з крокам rail, максімум 80 Бар

_MOD_NGVII_1.9DDIS.rar

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Ніхто яму ніколі не здаралася падобных памылак?

было зразумець, калі праблема з-за механічнай паломкі "ўжо"
    існае, ці гэта ў выніку супастаўлення.
    Значэння ў абмежавальнікі на рэйку нашмат вышэй,
    тое, што карту ori дасягае, пасля адлюстравання унікальныя значэння
    што неабходна прапануем абмежавальнікі з'яўляюцца апошнім правым ніжнім квадранце
    дзе на самой справе адбыўся збой.

Можа быць ваганняў ціску ў магістралі высокага ціску каля 30 Бар?

З павагай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    паспрабуйце вярнуць аўтамабіль, п...

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Добрай раніцы, дзякуй за адказ,
    Гэта спроба, што я ўжо зрабіў, памылка
    Не адбываецца, але ў выніку машына undriveable.
    Гэтая машына калі прыйшла, каб зрабіць адлюстраванне ўжо праблемы з датчыкамі (выпраўленыя некаторыя ў suzuki), аднак, аўтамабіль ostentava далека, ішоў 3-цил, і спажываў шмат(8/9 < /л).
    Выразаная адлюстраванне (стомленасць, таму што ен заўседы нейкія праблемы зносін), калі я іду, каб убачыць ID не будзе супадаць ECU (толькі HW было роўных) і, акрамя таго, быў вызначаны як карту мадэлі і выпускны (120 л. с. замест 129). Зроблена супастаўленне, аўтамабіль быў жамчужынай, расход паліва-вы былі стабілізаваць на тыя, якія патрабуе завод-вытворца і не было праблем наогул. Пасля некалькіх км больш за 600 машына выключаецца, з фатальнай памылцы.
    Вярнуўся, каб убачыць, якая была праблема, я не згадвае, што ен зрабіў поўны паліва вельмі дрэннае, я стаўлю адлюстраванне з меншым попытам на дызельнае паліва і аўтамабіль ідзе вельмі дрэнна і выглядае, нават на малых хуткасцях памылка. Кладу карту на врі і ідзе кепска (горш, чым калі ідзе), але без памылак. Пасля таго, як даведаўся, што ен паклаў паліва дрэннае, я кажу, паставіць поўны паліва добрае, а дзе-дабаўка, машына назад ісці, як у арыгінале.
    У гэты момант я праверыў, што можа быць прычынай такой адчувальнасці ў паліве, я праверыў параметры помпы і як мінімум было 4 л/ч 1,3 бар, каб дабрацца да піка 60 л/ч 1,7 бар.
    У гэты момант мы пакінулі стаяць адлюстраванне, таму што праблема, верагодна, паходзіць ад помпы, што, на маю думку, значэння, помпа павінен быць пастаянным або змяняцца нязначна, на самай справе, усе каштоўнасці з дома, 3,5 бар для 135 л/гадзіну. Цяпер чакаем дэталі, каб убачыць, калі праблема не ўхіленая.

Прабачце, гэта верш.

Што вы думаеце пра гэта?

З павагай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Калі няма, і рэгулятар ціску можа быць якой-то фарсункі, якія таксама адмова..
    спачатку адключыць рэгулятар і праверце наяўнасць бруду і змяшальнік, які ідзе ад common rail..
    кантралюе стаміліся адходаў з фарсунак выхадам дызельнага паліва, калі прынады таксама дызель не частка або частка з цяжкасцю і можа ridarti то памылка ў момант пуску рухавіка etc
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Сення раніцай пайшла ў suzuki і кажуць, што ўсе ў парадку. Цікава, кажуць, што мой інструмент чытае спецыяльную, таму што іх, як і дылерскай зрабілі абнаўлення n.4 і яны не могуць montarci карту-рознаму.

Магчыма, што kess v2 + titanium прачытаць карту, якая на самай справе не з'яўляецца ?

З павагай.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў flamingsn3Ak3r Visualizza Messaggio
    Сення раніцай пайшла ў suzuki і кажуць, што ўсе ў парадку. Цікава, кажуць, што мой інструмент чытае спецыяльную, таму што іх, як і дылерскай зрабілі абнаўлення n.4 і яны не могуць montarci карту-рознаму.

Магчыма, што kess v2 + titanium прачытаць карту, якая на самай справе не з'яўляецца ?

З павагай.
    Слухай, я даў яму паглядзець на карту.. я павінен быць сумленным?
    вы не маеце аніякага ўяўлення аб тым, што вы зрабілі...
    Зараз есць чатыры рашэння..
    1 Вы належыце на форуме "Міс Бландынка Справа"
    2, вы зробіце курс на чып-цюнінг
    3 адкрыць пост з просьбай аб дапамозе на гэты файл
    4 працягваць вучыцца тут, на форуме, што вы знойдзеце вельмі шмат інфа
    прабачце маю просталінейнасць, але, бачачы ваш файл не тое, што бачыў больш, чым ад шаленства....
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Для дабрачыннасці я з задавальненнем прымаю ў адваротным выпадку, я б не адправіў файлы. Аднак акрамя фазы ўпырску і ўпырску parzializzato, што я пайшоў да інтуіцыі, астатняе я ніжэй розныя пасады і на дадзены момант працы ў працэнтах. Чыгуначных і яго абмежавальнік, я думаю, былі змененыя правільна, абмежавальнікі крутоўнага моманту, я зрабіў іх, пачынаючы з 0, таму што машына не мае вібрацыі і турба і overboost роўны.

З павагай

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў flamingsn3Ak3r Visualizza Messaggio
    Для дабрачыннасці я з задавальненнем прымаю ў адваротным выпадку, я б не адправіў файлы. Аднак акрамя фазы ўпырску і ўпырску parzializzato, што я пайшоў да інтуіцыі, астатняе я ніжэй розныя пасады і на дадзены момант працы ў працэнтах. Чыгуначных і яго абмежавальнік, я думаю, былі змененыя правільна, абмежавальнікі крутоўнага моманту, я зрабіў іх, пачынаючы з 0, таму што машына не мае вібрацыі і турба і overboost роўны.

З павагай
    Даць 25% ад 680Giri на 20% педалі на педаль акселератара?
    Даць 2% па ўсей карце, фазы ўпырску?
    Прывесці абмежавальнік крутоўнага моманту па 50 мг, пачынаючы ўжо ад 40giri?
    Вышмараваць 10% на ін'екцыі parzializzato ад 700Giri 10% нагрузкі?
    Час overboost геаметрычных turbo ты змазваюць 4% прыросту то есць вы паменшылі ціск на турба заўседы на любы карце...
    Абмежавальнік ціску turbo 8% на любы карце ідуць да загаду 3000mb турба?
    Ціск турбо 7% на ўсю карту пік прыросту 176Punti?..
    Ціск турбо фактар тэмпературы 8% на ўсю карту
    Ціску ў рампы 5% на ўсей карце, нават у 200Giri рухавіка з 800 Ачкоў?
    Абмежавальнік ціску ў рампы 7% пакрыццем 1712 Бар?
    Гэта значыць, гэты брэх прачытаў і даведаўся тут, на форуме?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    я, што яна што-то не туды на карце.....

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання