Я бачыў падручнік, і можа быць нават тыя, хто ў групе bosch.. ад відэа часткі ад літары i ў візуальны выбар, то я мяркую, але не ўпэўнены.
Staresa бачу лепш, што цяпер я павінен бегчы ад сваякоў (змей).
Добры вечар
Я бачыў падручнік, і можа быць нават тыя, хто ў групе bosch.. ад відэа часткі ад літары i ў візуальны выбар, то я мяркую, але не ўпэўнены.
Staresa бачу лепш, што цяпер я павінен бегчы ад сваякоў (змей).
Добры вечар
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
Гэй, вы, два .....я гляджу з акна цяпер. Голад, ведаць, шмат.....але чаму я не даў прамой спасылцы мая мама і я вучыліся ў 20 гадоў ste рэчы, калі ў мяне было час і жаданне, а не рабіць універсітэце 3 ўзросту ў вячэрняй школе яго першым.
Прывітанне Errecinque, спалучае ў акно-холадна!
Не трэба назва для студыі гэтыя рэчы.
Я працую, калі мне было 16anni і я нават не дыплом.
Проста дакладнае ўяўленне і велізарнае жаданне і час вучыцца і выгляд падрыхтоўкі я гарантую, што вы будзеце гуру ў самыя кароткія тэрміны.
Пазней пачатку і месца зняволення, родаў з файла flash і паглядзім, што выйдзе
Пасля
Вось і я з абнаўленнямі..
Сення я выкапаў ў сеткі ў пошуках праграмнага забеспячэння для гэтай тэмы пачалася з манро, і я зрабіў каля дваццаці праграмных установак, якія, па большай частцы, былі выяўленыя як менш непатрэбных мэты.
У рэшце рэшт паміж рознымі tool лепшай і функцыянальнай, а таксама winhex, што часткова таму стараліся, але моцна здаецца, быў IDAPro, што я запампаваў і стрэліў.
Файл flash мае зрушэнне, пачынаючы ўзаемадзейнічаць у эбу і пакажу вам, нейкі выснову:
seg000:001D60C0 dd 8000800h, 0E8038403h, 0D007DC05h, 0B80BC409h, 0A00FAC0Dh
seg000:001D60C0 dd 0F4010000h, 0DC05E803h, 0C409D007h, 0AC0DB80Bh, 20h dup(0)
seg000:001D6164 dd 8000800h, 84035203h, 0DC05E803h, 0C409D007h, 0AC0DB80Bh
seg000:001D6164 dd 0E803F401h, 0D007DC05h, 0B80BC409h, 0A00FAC0Dh, 20h dup(0)
seg000:001D6208 dd 8000800h, 84035203h, 0DC05E803h, 0C409D007h, 0AC0DB80Bh
Гэта вельмі UNIX у якасці метадалогіі апрацоўкі памяці, то цяпер мы павінны выканаць некалькі тэстаў на іншыя ўспаміны.
Пішыце поўную рэзервовую копію не verginato і давайце паглядзім, калі экстраполяцией выходзіць, то, улічваючы сэнс.
Улічваючы мае невуцтва, я, каб спытаць, калі б вы мелі магчымасць размясціць рэзервовую копію цела або тое, апрацоўвае інфармацыю толькі з дапамогай ecu і робіць толькі перакладчыкам і "рука" функцыі ecu?
З цікаўнасці, што калі б гэта было магчымым, мы можам змяніць гэты нават УВЕСЬ экран прыборнай панэлі модуль налады (прабачце, сваіх мала!)
Чакаю вашых водгукаў і рэзервовага капіявання, каб пакласці пад прэс!
Alllesmbly = Assembly (памылка друку.. прабачце)
https://it.wikipedia.org/wiki/Assembly
У bordellone, але нічога немагчымага!
Праграмаванне flash-файла ў Alllesmbly, з файламі з іншых ўспамінаў можна зразумець магчымую ўзаемасувязь функцый і зменных, каб вызначыць функцыі, якія будуць выяўленыя ў якой-небудзь зменнай, але разам мы знаходзім, безумоўна,..
Ад хлопцаў пішыце што-то, любой маркі, пры ўмове, што яны ўсе ўспаміны
мама мая, што казіно....вы разумееце што-небудзь? тое, што вам трэба, файл-мікрапрацэсар або ўсе рэзервовае капіраванне ecu, гэта значыць, змесціва eprom,e2p-і мікра -?
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
То "казіно" што вы бачыце гэта толькі функцыі, якія ен пасылае. Ў асноўнай памяці павінна быць: ідэнтыфікацыя гэтых кодаў.
Паколькі тут усе ў адпаведнасць, калі вы можаце, дашліце мне поўную рэзервовую копію любога эбу, было б лепш, так што:
Чытаю і ў памяці, і я бачу, ІДЭНТЫФІКАТАРЫ і іх ідэнтыфікацыя на асноўнай памяці
Я чытаю іншыя ўспаміны, і я бачу, якія нагадваюць якія функцыі ў параўнанні ўспаміны.
Пасля таго, што мы спрабуем раскрыць функцыі, як яны вызначаюцца і як іх можна змяніць.. Позна мы павінны будзем марскую свінку нагрузак экю!
Мне распавядзе пытанне цела, як толькі ў вас есць 2 хвіліны? Я не разумею, калі есць памяць, калі больш складаныя функцыі, звязаныя з ecu, але я думаю, калі-небудзь яго памяць, як я думаю... але я магу і памыляцца.
тады хлопец вам месца рэзервовага капіявання-поўнае edc16c39 альфа 159 mjet 150cv так працягнем для ecu, калі вы хочаце, я магу нават qualcosadi больш просты спосаб, каб пачаць, таму што я лічу, што edc16 вельмі складана зламаць...мы кажам, што гэтыя аперацыі, якія мы хочам паспрабаваць вялікія ў выпадку ecu даўно не есць damos або не разумее логікі працы...
для прыбораў ..Tranky я не магу сказаць вам, я клапачуся principalemte у eleborazioni і рамонт рухавікоў на гэтыя прадметы:body,abs,карціны і так далей я спадзяюся на майго партнера электрыкі...
я магу паспрабаваць папрасіць да яго ў панядзелак, таму я раблю сказаць, працы, але я думаю, што цыферблат функцыі ў абодвух рэжымах, што там апісана, ты...гэта значыць валодае як унутранай памяці, таксама атрымлівае інструкцыі, знешнія паглядзіце на тахометр або сігнал contakm...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Дзякуй за "хлопчык", але так мне менш, каб быць малады.
Давайце паспрабуем гэта, і калі я магу зразумець што-то мы пераходзім да у якім вы можаце загружаць EPROM, каб паспрабаваць яго.