-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
прывітанне, хлопцы, прыкладаю файл, з якім я еду праз пару тыдняў, і я павінен сказаць, што аўтамабіль стаў сапраўды весела...мае вялікі пускавы момант ўжо з 1250 абаротаў, а затым націснуць да 2800 3000 абаротаў у хвіліну, страціўшы пасля гэтага парога...я ведаю, што дызель не зрабіў, каб павярнуць, але мне здаецца, занадта лянівы, ужо 3000 g/m, і таму я ўносіць іншыя змены ў гэтую карту, ствараючы яшчэ адзін, які я прыводжу ніжэй...я павінен сказаць, што апошні яшчэ не я галоўку блока, але я гэта зраблю ў выходныя.Калі які-то пачатковец, як я, каб зрабіць якія-то выпрабаванні разам, каб даведацца пра гэта больш, то я буду проста шчаслівая.Мне не ўдалося яшчэ вызначыць суадносіны паміж прырашчэнне ў працэнтах дадзеных на карту фактычныя і рэальныя.затым я раблю тэсты на тэсты для прыходзяць у ca po.backup my delta_Flash_con_DTC+%%%.rarBACKUP MY DELTA_FLASH_CON_DTC+%%%MOD.rar
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Я напісаў і пратэставаны сення, апошні раз змена карты, і я павінен сказаць, што яны не вельмі задаволеныя вынікам,у адрозненне ад папярэдняй, здаецца, страціў трохі на нізкіх, як аператыўнасць, але больш энергічнай, пасля 3000 аб/мін...здаецца, трохі "душыць" я спадзяюся, не ад ціску turbo празмернае...у бліжэйшыя дні мы па-ранейшаму яшчэ трохі, паколькі мала часу было сення.я хацеў рабіць часопіс, каб зразумець, у якіх умовах вы працуеце, і я, здаецца, зразумеў, што для вымярэння аптымальнага робіцца ў 4-й перадач правільна?што вы мне параіце, каб ажыццявіць ўваход?я заяўляю, што я ніколі не зрабіў і я не зусім разумею, калі гэта "імгненная" або ўключае ў сябе прамежак часу больш.з чаго гэта?па крайняй меры, інфа пра гэта?дзякуй
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Elm і multiecuscan напрыклад, для групы fiat. Часопіс запісы параметраў, якія вы хочаце адсочваць падчас руху. Час і ўмовы, вядома, вы выбіраеце
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
дзякуй errecinque за інфармацыю!!
-
Вы можаце гэта зрабіць нават з Delphi DS150-І з SD-прыгожы лог усе параметры, якія вы хочаце, і без пк apresso.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
fabiuz раней, пакуль я быў на працы, я зрабіў лог з дыягностыкі brainbee і гледзячы на вынік я заўважыў, што гэта імгненная і, што, такім чынам, я маю магчымасць адсочваць толькі момант, у якім я вырашыў гэта зрабіць,калі, напрыклад, я хачу, каб адсочваць ціск турбо, як я магу ведаць, калі таму пікаў, ці ж працуе дрэнна толькі ў пэўных умовах?мне трэба, каб прымусіць рэчы адрываючы погляду, пакуль я еду?прабачце за дурныя пытанні, але да гэтага часу я ніколі не меў, трэба рабіць тое,
-
brainbee я не ведаю дакладна, як функцыі log.
Delphi дазваляе вырашыць, якія дадзеныя адсочваюцца, напрыклад турба-і чыгуначных паглядзіце на малюнак 2. потым калегі ад дыягностыкі да машыны і, калі пиги кнопку REC запісвае параметры, якія ў вас загадзя на Дыктафон палету. затым вы павінны завяршыць або ripigiando REC або адключэння аўтамабіля.
І зможаце потым спакойна прааналізаваць на пк.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Дзякуй, тады мяне не хвалюе, што паспрабаваць заўтра з brainbee або texa, калі няма інструмента ноўтбук з multiecuscan...
-
Што тычыцца значэння ў табліцы, якія ідуць ад 0 да 1299 годзе гэтак у нос, мне здаецца, табліца дасягненняў і ін'екцый галоўная. Час ў мікрасекунд, і напрыклад, 1299 значыць 1299 мікрасекунд да ВМТ, то калі вы хочаце ведаць, на колькі градусаў супадаць, я думаю, есць некаторыя разлікі зрабіць,
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума