Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima
Вынікі з 52 41-50
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    Сказаць па праўдзе, многія з гэтых машын мелі праблемы з халодным..паварочваючы на розных форумах бачна.
    У любым выпадку і незалежна ніхто яшчэ не змог даць мне просты адказ пра карту....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di project
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    Глядзіце, я працую ў дылерскай альфа і ад нас на 8 клапанаў ніколі не здарылася на 2,4 для гэтай я вам скажу так, што тычыцца карту цяпер я не магу быць вялікая дапамога, якую я да гэтага часу вучуся ancje я, як толькі магу, стараюся, каб зірнуць, аднак, і паглядзім, ці зможам мы зрабіць што-небудзь разам

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    Citazione Першапачаткова Напісаў project Visualizza Messaggio
    Глядзіце, я працую ў дылерскай альфа і ад нас на 8 клапанаў ніколі не здарылася на 2,4 для гэтай я вам скажу так, што тычыцца карту цяпер я не магу быць вялікая дапамога, якую я да гэтага часу вучуся ancje я, як толькі магу, стараюся, каб зірнуць, аднак, і паглядзім, ці зможам мы зрабіць што-небудзь разам
    Дзякуй.. Вельмі.
    Аднак мой з'яўляецца 16v а не 8!

Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    У назве ce пісаў 8в.
    Аднак, гэтага не змяніць, праблемы на гэтых аўтамабілях, што potrevvero паўплываць на стартар есць стартар, які круціць плоскасць,акумулятар невялікі і/або нізкі пускавы ток,egr, які пачынаецца на "затрымацца" злегку адкрытым,махавік зламаны, і нават swirl на гэтыя машыны адрываюцца лапаткі, можа прынесці праблемы! Цяпер я не магу глядзець на карту, але калі есць праблемы на тачкі я сумняваюся, што вырашыце, але вы можаце senpre паспрабаваць,наколькі я ведаю, усе avviamentoa холаду варта вышмараваць сумессю,інфармацыі ставіцца з асцярогай, так як я ніколі не спрабаваў, мяжа ingrassi злегку lamappa халодны запуск і паспрабуйце і паглядзець, калі гэта паляпшае або пагаршае!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    У назве ce пісаў 8в.
    Аднак, гэтага не змяніць, праблемы на гэтых аўтамабілях, што potrevvero паўплываць на стартар есць стартар, які круціць плоскасць,акумулятар невялікі і/або нізкі пускавы ток,egr, які пачынаецца на "затрымацца" злегку адкрытым,махавік зламаны, і нават swirl на гэтыя машыны адрываюцца лапаткі, можа прынесці праблемы! Цяпер я не магу глядзець на карту, але калі есць праблемы на тачкі я сумняваюся, што вырашыце, але вы можаце senpre паспрабаваць,наколькі я ведаю, усе avviamentoa холаду варта вышмараваць сумессю,інфармацыі ставіцца з асцярогай, так як я ніколі не спрабаваў, мяжа ingrassi злегку lamappa халодны запуск і паспрабуйце і паглядзець, калі гэта паляпшае або пагаршае!
    Гэта праўда..у назве напісана 8v, але я riallacciato у гэтай дыскусіі, паказаўшы, што мая 16v.
    У любым выпадку я загрузіў карту зменена і палепшана стартар, але тое, што вызначыла значнае паляпшэнне было чысткі датчыка ціску ў магістралі rail

Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    прывітанне maxgen, даруй мяне, я не прачытаў, хто адкрыў абмеркаванне :P
    тым не менш, вы знайшлі бруд на датчыку?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    прывітанне maxgen, даруй мяне, я не прачытаў, хто адкрыў абмеркаванне :P
    тым не менш, вы знайшлі бруд на датчыку?
    Я зразумеў...
    Па нагоды датчыка..было трохі счарнелыя і існаваў нейкай сліззю, якая, здавалася, слізі носа..;-)
    Я думаю, гэта рэшткі, якія пакідае дызельнага паліва. Я зняў датчык з ключом ад 27. І я затапіла спрэй прадукт з сухой для электрычных ланцугоў. Цяпер машына частка на першы стрэл, і ен, падобна, нават лепш

Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    вы, тое, што дызель, што робіць тая слізь, што-то дзіўнае, як яму ўдалося дабрацца да іх, можа быць спакойна прыехаць да фарсунак я вам іх controllerei і мяняў бы адразу фільтр дызельнага паліва.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    вы, тое, што дызель, што робіць тая слізь, што-то дзіўнае, як яму ўдалося дабрацца да іх, можа быць спакойна прыехаць да фарсунак я вам іх controllerei і мяняў бы адразу фільтр дызельнага паліва.
    па нагоды фільтра дызельнага паліва быў ужо заменены на вельмі кароткі час назад...я зрабіў купон ў камплекце (фільтр, алей,масла,дызельнага фільтра,фільтр салона)
    pa.для праверкі фарсунак я павінен зняць? калі ўсе ў парадку, як яны чысцяць?

Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    Я б, па меншай меры, зірніце на ўсе атакі cannetta, дзе выходзіць дызельнае паліва ў інжэктар, каб зразумець, і ўбачыць, калі не трапіў нават іх гэтай слізі! Тады, калі машына ў парадку і не паліць, можна нават пазбегнуць іх трэба зняць.

Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •