Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 33 11-20
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    20
    я скажу вам, як я паступаў;
    я адкрыў карту крычы,я змяніць у таблічнай і захоўваецца.
    Пасля таго, як я зноў адкрыў карту, і я пайшоў, каб адкрыць карту абмежавальнік ,якая адлюстроўваецца ў рэжыме табліцы.я націснуў, потым у 2d ,(як на малюнку),таму я хацеў бы ведаць адрас 07886C адпавядае нрс? я бачу практычна адзін пік,як мне варта гэта разумець?? у выпадку, калі я захачу зачыніць egr, у tabellere як паступіць і ў 2d?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    вы адрас дакладны,гэта не пік, але крывую, дзе есць восі, якія адпавядаюць абаротаў і нагрузкі.
    для l' egr я заплюшчваю "linearizzandola", т. е. я стаўлю максімальны, якія накладаюцца карту (у вашым выпадку, 183), а затым адкрыць у 2d і кантраляваць усе і паглядзець, ці есць шыпы ці пустыя. адразу пасля есць карта датчык выдатку паветра 072348, што калі вы хочаце карту, soft і вы не спецыяліст, не чапай яе,тады ўсе астатнія..................

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    20
    Citazione Першапачаткова Напісаў frenk85 Visualizza Messaggio
    вы адрас дакладны,гэта не пік, але крывую, дзе есць восі, якія адпавядаюць абаротаў і нагрузкі.
    для l' egr я заплюшчваю "linearizzandola", т. е. я стаўлю максімальны, якія накладаюцца карту (у вашым выпадку, 183), а затым адкрыць у 2d і кантраляваць усе і паглядзець, ці есць шыпы ці пустыя. адразу пасля есць карта датчык выдатку паветра 072348, што калі вы хочаце карту, soft і вы не спецыяліст, не чапай яе,тады ўсе астатнія..................

мне не зразумела адно,тое, што павінна быць у egr,на ecm2000 называе "фаза ўпырску? ці ecm (драйверы, праграмы) як гэта называецца???
    Заўтра я хачу паспрабаваць заткнуць фізічна egr з ліст....здаецца, што робіць больш...
    Апошні раз рэдагавалася Г-н Shadow; 09-10-2015 да 22:07

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    20
    я даведаўся, што фаза ўпырску на ecm адпавядае клапан egr, у маей карце, я быў, як значэнне max 194,але на 2d я тады "прыступкі" у рэшце рэшт,я вырашыў прывесці ўсе значэння 183.
    правільна?
    File Allegati Файл Ўкладання

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    я хацеў даведацца, як бы хто адкрыў пост і хто ен пазней прайграная ў нас быў дэлікатэс зрабіць гэта, чым мы тут у раздзеле "правілы" mahhh..........у любым выпадку перанесці яго ў раздзел для пачаткоўцаў.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    я зразумеў, учора ўвечары ў знайсці абмеркаванне, што не было ў правільным раздзеле,але я не даў ей вага, у наступны раз я зраблю гэта.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    20
    я не заўважыў, каб ен адправіў у неналежным месцы....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    20
    але цяпер была перамешчаная ў абмеркаванне?
    не адказвае мне, больш ніхто?? help me!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    што вы хочаце ведаць?!?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    20
    я хацеў бы ведаць, як ідзе карта размешчана, калі як карту soft можа ісці , калі я атрымліваю некаторыя паляпшэнні ў ****llo прадукцыйнасць, і калі няма, то што і як я павінен змяніць у далейшым....
    Дзякуй

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •