скінуць гэтыя біты і проста.
скінуць гэтыя біты і проста.
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
такім чынам, вы зможаце benissim выкарыстоўваць ecusafe x defap focus 1.6 110 л.с.?
калі замест файла, тут вы можаце мне сказаць, калі і правільна або няма?
калі вы робіце гэта з калі ? лепш і пасля таго, як вы зрабілі dpf off, адлучыце раз'ем датчыка паліўнага бака, cerina пад сядзеннем пярэдняга пасажыра і далей...
ок, дзякуй, будзем спадзявацца, што функцыі![]()
калі вы не хочаце адлучыць раздым ад латка, инвертируйте драты на раз'ем, а блок кіравання атрымлівае заўседы ****llo cerina максімум.
Колькі разоў вы гэтыя машыны скінуць занадта шмат dtc давярайце.... Дзейнічаць самастойна, і гэта самае лепшае!!!
У мяне (асабіста!) пасля Focus 1.6 TDCI 110cv FAP 2009 (euro4); калі карта "скід налад камунікацыйных пар" Fap (switch-off) біт, ўручную), а я cerina амаль на максімум (заліванне праведзена 1 год таму) у мяне праблем у будучыні? Кіраванне cerina і пост-ін'екцыі не будзе больш? выконвалі?
Можа быць, калі я запускаю праз дыягностыку (магчыма, нават з elm327 і простае праграмнае забеспячэнне тып FORScan...) "замена сажевый фільтра" ? яшчэ лепш? Дыягностыку лепш зрабіць яе да або пасля запісу, з дапамогай перамыкача- "off"?!
Загадзя дзякуй!!