Старонка 72 з 111 PrimaПерад ... 2262707172737482 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 711 да 720 на 1107
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Другі на мяне? праблема не ? справа? дызельнае паліва, або, дакладней, першае, што трэба зрабіць, каб трапіць pi? паветра ў гэтым рухавіку.
    Калі вы робіце часопіс, вы заўважыце, што нават з колькасці? pi? нізкія IQ gi? мы так шмат дыму. З турбінай серыі, калі перавышае на 12/13% павелічэнне часу ўпырску ў вас вялікага дыму! Мы хочам турбіны, прыбіраеце ўнутры двайны паветра!
    Рана ці позна, а я павінен пакласці на GTB1549 на 2.0 Mjet ! Я нават выпускны калектар тут, што яна глядзіць на мяне і чакае фланцам для турбіны сур'езна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Fede78 Visualizza Messaggio
    Другі на мяне? праблема не ? справа? дызельнае паліва, або, дакладней, першае, што трэба зрабіць, каб трапіць pi? паветра ў гэтым рухавіку.
    Калі вы робіце часопіс, вы заўважыце, што нават з колькасці? pi? нізкія IQ gi? мы так шмат дыму. З турбінай серыі, калі перавышае на 12/13% павелічэнне часу ўпырску ў вас вялікага дыму! Мы хочам турбіны, прыбіраеце ўнутры двайны паветра!
    Рана ці позна, а я павінен пакласці на GTB1549 на 2.0 Mjet ! Я нават выпускны калектар тут, што яна глядзіць на мяне і чакае фланцам для турбіны сур'езна.
    Паліць і, у сувязі з тым, што расцягнуць час, а затым крокі, карыснае час гарэння..
    Фаза Ўпырску..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Калі ўзяць Кропку, 70 л. с., kp35 паступлення 100/105 л. с., з bv35 паступлення 110/115 л. с., з GTB1446V паступлення на 140cv, з GTB1549 або GT1749V кажуць аб 170 л. с.
    Машына мае невялікі рухавік, такім чынам, не маглі паставіць турбіну, занадта вялікай, што паміж мала пара і турба лаг потым стала б undriveable ў штодзенным выкарыстанні або ва ўсякім выпадку тое, што робяць 90% уладальнікаў гэтай машыны.

Я паставіў інжэктараў 95 л. з-ы? дасяжнасці, а затым час, каб прыняць, павінны быць больш? зніжаецца. Cio? калі больш за 3000 абаротаў у хвіліну, павялічваецца час на 13% з гэтых фарсунак паліць, што не паглядзець-й? дарога ззаду! Зараз не памятаю, але больш? 9% больш за 3200 абарачэнняў не маглі пайсці (з kp35)
    Так ? таму я кажу, што па мне не ? праблема пайсці ў фарсаж, але... прадукцыйнасць і вывесці ў залежнасці колькі паветра нам удаецца паставіць. І пі? паветра, то можна даць яшчэ дызель... і на коней, пакідаюць іх.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    Калі ўзяць Кропку, 70 л. с., kp35 паступлення 100/105 л. с., з bv35 паступлення 110/115 л. с., з GTB1446V паступлення на 140cv, з GTB1549 або GT1749V кажуць аб 170 л. с.
    Машына мае невялікі рухавік, такім чынам, не маглі паставіць турбіну, занадта вялікай, што паміж мала пара і турба лаг потым стала б undriveable ў штодзенным выкарыстанні або ва ўсякім выпадку тое, што робяць 90% уладальнікаў гэтай машыны.

Я паставіў інжэктараў 95 л. з-ы? дасяжнасці, а затым час, каб прыняць, павінны быць больш? зніжаецца. Cio? калі больш за 3000 абаротаў у хвіліну, павялічваецца час на 13% з гэтых фарсунак паліць, што не паглядзець-й? дарога ззаду! Зараз не памятаю, але больш? 9% больш за 3200 абарачэнняў не маглі пайсці (з kp35)
    Так ? таму я кажу, што па мне не ? праблема пайсці ў фарсаж, але... прадукцыйнасць і вывесці ў залежнасці колькі паветра нам удаецца паставіць. І пі? паветра, то можна даць яшчэ дызель... і на коней, пакідаюць іх.
    я выдатна зразумеў вашыя развагі, і вы таксама маеце рацыю.
    але калі вы падніміцеся да 65mg/stroke або мм3(я да гэтага часу зразумець, што я павінен пайсці і змяніць час, калі я добры, што карысны.
    усе цяпер анк спевы ' іа ў мяне есць карта класічная з часам зменены 15% на 70cv і 1.4 press і 1480 чыгуначныя.
    я хацеў зрабіць іншы тып карты, каб не ўводзіць з кута ў кут, а быць больш дакладным, то рана.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407

Прабачце, але вы ведаеце, колькі ўпырскваюць фарсункі, 95 л. с., у мг x 400 удараў?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Прабачце, але вы ведаеце, колькі ўпырскваюць фарсункі, 95 л. с., у мг x 400 удараў?
    О, тут вы мяне тэхнічны пытанне, на які я не ведаю,' адказаць на гэта. Я правяраў іх, чаму? я атрымаў іх па нізкай цане. Тады мне здавалася, што на высокіх абарачэннях яны пойдуць яшчэ горш. Але, магчыма, быў таксама і псіхалагічны фактар, мая ідэя, што, будучы гэтыя факты, каб працаваць у 1600 бар, а затым, прымушаючы іх працаваць да 1400 ці 1480-бар не працавалі ў спецыфікацыі. Але, паўтараю, можа быць ? толькі мае ўражанне.
    Можа быць, параўноўваючы часы ў памеры ціску ў рампы і IQ файла 70cv, а файл 90/95 рэзюмэ можна зрабіць выснову, як ўводзяць у pi?. Толькі, што я не вельмі добра з формуламі...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Я прааналізаваў табліцы часу ўпырску, якія не тое, што табліцы і налады фарсунак. Тое есць час, каб надаць пэўным мм3 да пэўнага ціску.

1400 БАР мы гэтую сітуацыю
    IQ-----------------------70CV----95CV
    10 мм3------------------379-----369
    15 мм3------------------445-----430
    24 мм3------------------581-----532
    36 мм3------------------770-----691
    45 мм3------------------911-----795
    55 мм3-----------------1068-----910
    65 мм3-----------------1225----1026

Гледзячы, напрыклад, 70 л. мы бачым, што ў 911 us фарсункі ўпырскваюць 45mm3, і ў той жа час і адным і тым жа ціску ў магістралі rail фарсункі 95cv ўводзяць 10 мм3 дызельнага паліва ў pi?.

Тады я не ведаю, што там будзе? некаторую формулу, якая дазваляе вылічыць расход фарсунак

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    пераход ад pompista, што ен як табліцы страў, а таксама абсталяванне, каб вымераць..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    працоўны дыяпазон пу? вылічыць альбо з табліцы ўпырску, як ведаючы характарыстыкі інжэктара
    у першым выпадку трэба інтэрпаляцыяй p? значэння, чаму? на самай справе час ўпырску на карту не ? фактычная, бенс? ўяўляе сабой час працягласці сігналу, як інжэктар
    так ? уключаючы нават час, што інжэктар працуе адкрывацца
    акрамя таго, ведаючы колькасць і дыяметр адтуліны фарсункі і ціску ўпырску, з парай формул гідрадынамікі, вы можаце? адсачыць расход
    звярніце ўвагу, што абодва з'яўляюцца тэарэтычныя разлікі, дакладнае значэнне, як кажа cinqueturbo, варта вымераць ў школе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Аднак з гэтых фарсунак, плюс вы можаце выкарыстоўваць кароткія тэрміны, або жа з той жа час вы ўводзіце pi? дызель, не прыходзячы ў фарсажных камерай. Гэта, каб пацвердзіць мой тэзіс, што на гэты рухавік, мы не да мяжы з дызель ўпырскваецца, але мы на мяжы з мала паветра, што можа ўвесці турбіна арыгінал... Выбар, прадыктаваны, каб пазбегнуць турба лаг, асабліва ў рухавік, нізкі аб'ем.
    Калі б ім давялося зрабіць 1.3 multijet спаборніцкага б паставіў, па меншай меры, GTB1549 або, можа быць, турбіны, нават больш? выдатна!

Старонка 72 з 111 PrimaПерад ... 2262707172737482 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •