паспрабуйце змяніць кандэнсатары або дзве рэгулятары напругі х "метраполіс"
паспрабуйце змяніць кандэнсатары або дзве рэгулятары напругі х "метраполіс"
Пеўнік V54 mio~01.jpgМы бачым,.....мой працуе выдатна, яшчэ не няправільны ход....прачытана і напісана scenic гонкі і розныя panda. ? ? усе выдатна.....месца фатаграфіі....
прашу прабачэння, але не магу глядзець на фатаграфіі postatemi віншаванні і кампанентаў вашага пеўня ў мяне дазволу для прагляду малюнкаў
прыклад
U15-U11 = 5CAN41KHCT245
U14-U9-U19 = 1H46LS14
я да майго v54 я памяняў усе электралітычныя кандэнсатары, замененыя кандэнсатары з высокім супрацівам, так? пры ўключэнні c? піка паглынання імгненны і ? таксама палепшылі ll replle.
яшчэ адзін кампанент замяніць ? Y1 керамічны рэзанатар нізкая якасць? і недакладна, на яго месца я паставіў кварц ад 16мгц нашмат больш? дакладныя і стабільныя, астатнія інтэграваныя, на мой погляд, вы можа таксама пакінуць арыгінальныя.
гэта ? часткай mod, праблема гэтых версій і што яны грашаць ў bdm, тут я настойліва рэкамендую зрабіць поўны мод
Прабачце, калі адказ затрымліваецца, але я адсутнічаў, пасля я бачу, размяшчаць фатаграфіі..rel? мне здаецца, добрыя, я іх таксама правераныя і, здаецца, працуюць...пасля адпраўлю фота, а вы скажыце мне, ці лепш шукаць што мне трэба змяніць![]()
image1.jpg
Вось фота майго Кураня rel? ? знялі, чаму? я спрабаваў, калі працуе або няма, і я не мантуецца й?, не рабіце выпадку, калі супраціў зварных дзярмо звараныя так, каб апошні тэст, і нават не ішоў, а я застаўся ўсе так...