Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 15
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469

Car prog-карысная інфармацыя-

Прывітанне я хацеў бы адкрыць гэтую тэму, каб растлумачыць p? выкарыстанне гэтага інструмента...

Для пачатку ў тб A6 для чытання eeprom 8sop ў чым? пін 1?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ужо Visualizza Messaggio
    Прывітанне я хацеў бы адкрыць гэтую тэму, каб растлумачыць p? выкарыстанне гэтага інструмента...

Для пачатку ў тб A6 для чытання eeprom 8sop ў чым? пін 1?
    Прывітанне, зайдзіце на ****** і напішыце ў радку пошуку "carprog тб a6 распиновка" першы вынік, які знаходзіцеся вы бачыце, падключэнне кабеля

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Alessio93
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    squinzano
    Паведамленні
    257
    так, але на суппорта не кажа ў чым? !! што ў мяне таксама праблемы, убачыць, распиновка, таму што яны далі мне кабель з провада усе аднаго колеру

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    калі вы далі кабель з такога ж колеру становіцца праблемай..я магу табе сказаць, аднак, што кантакт 1 у eprom ? тое, што c'? аховы, або калі не c'? значок гледзячы на нумары ў eprom прама (што можаце іх чытаць..) n1 ? першы ў левым куце.паспрабуйце прачытаць і тады табе знакі..або шукаць на ****** c'? вакол схема клеммной калодкі carprog-ці вы даход у n?1

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    хлопцы, на сайце codecard c'? схему і вы ўбачыце, што n?1 суппорт ? падлучаны да n? 8 раздыма, што v? у carprog (я мяркую, што гэты n? 1 павінен быць выраўнаваны на n? 1 eeprom (corregetemi, калі я памыляюся) на мой адаптар у любым выпадку ? колер сіні.
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    Гэта я праверыў на маім 8 pin раздыма адпавядае n1 у eprom суппорта... хоць у маім выпадку провад ? колер чорны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Citazione Першапачаткова Напісаў сиско Visualizza Messaggio
    хлопцы, на сайце codecard c'? схему і вы ўбачыце, што n?1 суппорт ? падлучаны да n? 8 раздыма, што v? у carprog (я мяркую, што гэты n? 1 павінен быць выраўнаваны на n? 1 eeprom (corregetemi, калі я памыляюся) на мой адаптар у любым выпадку ? колер сіні.
    Было проста сумняваецеся ў тым, што я! Дарэчы, я не змог прачытаць 95040, такім чынам, я таксама сумняваюся, што функцыі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ужо Visualizza Messaggio
    Было проста сумняваецеся ў тым, што я! Дарэчы, я не змог прачытаць 95040, такім чынам, я таксама сумняваюся, што функцыі
    Як вы ўжо спрабавалі гэта чытаць...чаму? калі не dissaldi пу? быць, што не табе чытаць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Не была аддзеленая ад пхд

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Пацвярджаю! 8 pin jack pin-кода 1 суппорта. Колер правады сіні