Прывітанне я хацеў бы адкрыць гэтую тэму, каб растлумачыць p? выкарыстанне гэтага інструмента...
Для пачатку ў тб A6 для чытання eeprom 8sop ў чым? пін 1?
Прывітанне я хацеў бы адкрыць гэтую тэму, каб растлумачыць p? выкарыстанне гэтага інструмента...
Для пачатку ў тб A6 для чытання eeprom 8sop ў чым? пін 1?
так, але на суппорта не кажа ў чым? !! што ў мяне таксама праблемы, убачыць, распиновка, таму што яны далі мне кабель з провада усе аднаго колеру
калі вы далі кабель з такога ж колеру становіцца праблемай..я магу табе сказаць, аднак, што кантакт 1 у eprom ? тое, што c'? аховы, або калі не c'? значок гледзячы на нумары ў eprom прама (што можаце іх чытаць..) n1 ? першы ў левым куце.паспрабуйце прачытаць і тады табе знакі..або шукаць на ****** c'? вакол схема клеммной калодкі carprog-ці вы даход у n?1
хлопцы, на сайце codecard c'? схему і вы ўбачыце, што n?1 суппорт ? падлучаны да n? 8 раздыма, што v? у carprog (я мяркую, што гэты n? 1 павінен быць выраўнаваны на n? 1 eeprom (corregetemi, калі я памыляюся) на мой адаптар у любым выпадку ? колер сіні.
Гэта я праверыў на маім 8 pin раздыма адпавядае n1 у eprom суппорта... хоць у маім выпадку провад ? колер чорны
Не была аддзеленая ад пхд
Пацвярджаю! 8 pin jack pin-кода 1 суппорта. Колер правады сіні