-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
я ўжо была гэтая праблема, ? помпа rail або скрынкі перадач або зрабіце праўку, мае праблемы плунжеров, і на нізкіх абарачэннях не ў стане падтрымліваць ціск
-
? тыповая праблема гэтых аўто.
-
explode82 дайце мне ведаць, калі revisiono помпа nn, ен павінен рабіць гэта больш правільна...... ці знайшлі камплект рэдакцыя нядаўняга заўтра ўвечары я імкнуся, і спадзяюся, добра
-
безумоўна, сістэмы рэцыркуляцыі ог ? быў адключаны ад карту праверыць датчык ціску можа быць бруду ад пароў алею
-
хлопцы, ці заўважыў, што калі я трымаю 3000 абаротаў з педаллю крылатая машына паскарэння да 5300 абаротаў і riscendea 3000 і, пачынаючы з 5000, але педаль я трымаю senpre ў тым жа цэнтры горада, то есць на 20%
-
хлопцы, ці перапрацавана помпа і замяніў датчык ціску, але нічога не змянілася..................але можа быць праблема ў карце........
-
Паштовы карту, што, магчыма, вы зрабілі некалькі памылак, калі ў вас акрамя egr
-
хлопцы, ці праблема вырашана, было карту або пакласці назад у тую врі і nn робіць больш
-
безумоўна, вы няправільна qlcosa у мадыфікацыі з, што праграмы ў вас зменены
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
не ? праблема ў карце,не робіць гэтыя памылкі з картай, што я магу сказаць ? што з картай праблемы, або падкрэсліць, ці выходзяць з, так што цяпер вы разабраліся, але тут, у нейкі месяц вы ripresentera, я скажу вам, чаму? на 1.3 mjt я зрабіў вопыт
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума