Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 41 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    існуе матэматычны разлік зрабіць, і не ўсе ведаюць...у карты перадаплаты мяшаецца з палітыкай, у адваротным выпадку вы робіце пашкоджанні, а затым у адной карце змяняюцца ўсе кропкі ў залежнасці ад працягласці iq...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    калі добра памятаю, і сказалі, дзе-то яшчэ, што не чакае, дызель на cazzum....
    варта сур'езныя праблемы...
    каб дзейнічаць з поўным веданнем справы, трэба быць разлічана на колькі градусаў доўжыцца на працягу асноўнага ўпырску ад мікрасекунд да градусаў кручэння рухавіка і ад іх разумення таго, чаго вы пу? націсніце загадзя...
    выкажам здагадку ваш ін'екцый 4000 абаротаў як 890us, якія ператвораныя з дапамогай формулы, у мяне зараз няма пад рукой адпаведных працягласць 25? кручэння, калі на 4000 аб з, што iq, што вы, уклаўшы ecu прымае да 20? (лічбы наўздагад), і ты ведаеш, што твой ўпырск заканчваецца ў 5? пасля вмт....
    цяпер і перакананасць у цэлым, што не варта ўводзіць больш за 10? пасля вмт....
    я шчыра жадаю, каб тыя нешматлікія, што карты, якія я раблю, можа прыняць іншую стратэгію....
    каэфіцыент пераўтварэння ? x 0,023437 і таму 20,85? такім чынам, мы маем карту duration 20?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    Тады я хачу растлумачыць р? рэчаў, каб? многія людзі пачынаюць вучыцца...
    выкажам здагадку, што ў 5000 і 60 мг мы карту duration 44? і SOI 27? перад ВМТ...
    мы ведаем, што час, у працягу гэтых 60 мг ? 44?...але як мы можам вылічыць працягласць, калі мы хочам павялічыць мг дызель?
    проста...мы робім 44/60 = 0,733? для мг паліва я спадзяюся, што вынікаеце за мной...
    таму, калі выст? ўводзіць не больш? 60 мг, але 65 мг зрабіць? 65 x 0,733 = 47 ?
    цяпер, з 65 мг, мы атрымаем працягласць 47? і soi 30? перад ВМТ...
    адзіны спосаб паспрабаваць ? ісці па дарозе, цяпер крок і заплюшчваю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Так, але там павінна быць formla, што вы таксама рэгулюе іншыя regimini і не толькі пры 5000 абаротаў у хвіліну

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    Правілы КНІ больш 3-10? не пу? ісці, чаму? пу? прычыніць сур'езную шкоду рухавіку...есць вельмі шмат разлікаў, ззаду, і я не магу растлумачыць яго тут у двух словах...як правіла, калі павялічваецца мг павялічваецца тэрмін службы і SOI...я пакажу вам невялікі прыклад, як у словах, так, па крайняй меры, вы можаце зразумець: вы ўваходзіце ў машыну, уключыце запальванне аўтамабіля пачынае даваць газ, вось у гэты момант ECU ідзе дзейнічаць на карце педалі і разумее, што для гэтага 30% паскарэнне трэба надаць 16 мг пакуль усе проста...але ECU для гэтых 16 мг павінны вырашыць, SOI і даўгавечнасць.
    Канструктары рухавікоў, вымяраюць час, у градусах павароту вось чаму? вы чуеце, як людзі кажуць аб газаразмеркавання рухавіка. Ідэальнае месца для ўпырсквання паліва ? верхняй мертвай кропкі ВМТ. Гэта ? кропка, у якой абодва клапаны звычайна зачыненыя і паветра ? было сціснута да максімуму.
    Надаць 16 мг паліва avr? час (працягласць), чаму? поршань ідзе ўверх і ўніз??мы павінны кропку ПАЧАТКУ ЎПЫРСКУ.
    Выкажам здагадку, што 2 мг паліва, прыміце 1 градус павароту каленчатага вала, каб надаць.
    Мяркуючы, што лепшы час ўпырску ? 0 ? перад ВМТ і 16mg avr? 8? надаць(ТЭРМІН службы).
    Л?ін'екцыі прыйдзецца? пачаць 8? перад ВМТ, у адрозненне ад? 0? да ВМТ, пачатку ўпырску (SOI) павінна быць 8 градусаў да ВМТ, так, што ўсе паліва ? ўводзілі ад 0? BTDC

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    затым з гэтым тлумачэннем, то разумееш, што не выходзіць, калі на 5000 або 2000 абаротаў, трэба толькі ўмець чытаць і інтэрпрэтаваць табліцы і лічбы чытайце ў табліцах, і гэта робіць пу? націсніце на winols... калі мы яшчэ і дызель у нас будзе больш за жыцце, але той час павінна пайсці дзейнічаць, таксама на SOI просты

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    калі пу? быць карысным, вось ей рахункаў:
    абаротаў у хвіліну / 60 = абаротаў у секунду,
    абаротаў у секунду / 1 000 000 = абаротаў у мікрасекунды
    пра мікрасекунды * 360 градусаў = градусаў да мкс
    градусаў да мкс * працягласць впрыска (у микросекундах) = працягласць впрыска ў градусах

затым я хацеў бы падняць іншы пытанне
    возьмем, напрыклад, апошні слупок (абаротаў-й? - высокія), і мы бачым, што вагаецца ад 26 да 29 градусаў наперад
    але, відавочна, каб надаць некалькіх мм3 дызельнага паліва служаць некалькі градусаў, абсалютна не 26
    іншымі словамі, мы бачым, што парытэт? iq, пры павелічэнні абарачэнняў, павялічваецца таксама загадзя
    затым, як вы правілы? у мяне два варыянты на розум:? паставіць вылічаныя значэння і той факт, перакручваючы цалкам кіраванне авансаў для частковага, іншы ? разлічваць толькі на максімальны iq, а затым даць scalatina рукі, якія спускаюцца ў iq...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    Citazione Першапачаткова Напісаў ake85 Visualizza Messaggio
    Правілы КНІ больш 3-10? не пу? ісці, чаму? пу? прычыніць сур'езную шкоду рухавіку...есць вельмі шмат разлікаў, ззаду, і я не магу растлумачыць яго тут у двух словах...як правіла, калі павялічваецца мг павялічваецца тэрмін службы і SOI...я пакажу вам невялікі прыклад, як у словах, так, па крайняй меры, вы можаце зразумець: вы ўваходзіце ў машыну, уключыце запальванне аўтамабіля пачынае даваць газ, вось у гэты момант ECU ідзе дзейнічаць на карце педалі і разумее, што для гэтага 30% паскарэнне трэба надаць 16 мг пакуль усе проста...але ECU для гэтых 16 мг павінны вырашыць, SOI і даўгавечнасць.
    Канструктары рухавікоў, вымяраюць час, у градусах павароту вось чаму? вы чуеце, як людзі кажуць аб газаразмеркавання рухавіка. Ідэальнае месца для ўпырсквання паліва ? верхняй мертвай кропкі ВМТ. Гэта ? кропка, у якой абодва клапаны звычайна зачыненыя і паветра ? было сціснута да максімуму.
    Надаць 16 мг паліва avr? час (працягласць), чаму? поршань ідзе ўверх і ўніз?...мы павінны кропку ПАЧАТКУ ЎПЫРСКУ.
    Выкажам здагадку, што 2 мг паліва, прыміце 1 градус павароту каленчатага вала, каб надаць.
    Мяркуючы, што лепшы час ўпырску ? 0 ? перад ВМТ і 16mg avr? 8? надаць(ТЭРМІН службы).
    Ін'екцыі прыйдзецца? пачаць 8? перад ВМТ, у адрозненне ад? 0? да ВМТ, пачатку ўпырску (SOI) павінна быць 8 градусаў да ВМТ, так, што ўсе паліва ? ўводзілі ад 0? BTDC
    я пакажу вам мае віншаванні!!! вы адзін з нямногіх, хто мае жаданне растлумачыць рэчы, якія, яшчэ вы трымалі б іх, несумненна! іду я таксама абмеркаванне чаму ? вельмі канструктыўная!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    дзякую цябе, форум павінен быць зроблены, каб вучыцца не для таго, каб трымаць рэчы для сябе...я, мой, я заўседы кажу тое, што s? або што я магу даведацца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    Citazione Першапачаткова Напісаў ake85 Visualizza Messaggio
    дзякую цябе, форум павінен быць зроблены, каб вучыцца не для таго, каб трымаць рэчы для сябе...я, мой, я заўседы кажу тое, што s? або што я магу даведацца
    мы размесцім файл прыклад, і мы робім гэты крок разам? можа быць канструктыўнай-х прыклад такога роду...

Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •