Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    6

думку карта peugeot 1.4 hdi 68cv 707-160

Першая Карта

прывітанне, як назва, я хацеў бы ведаць меркаванне аб маей першай карце

дзякуй усім за супрацоўніцтва!!
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Як ідзе машына..???? змены на турба і на ін'екцыі з'яўляюцца практычна бескарыснымі, на мой погляд, можна палепшыць многае іншае...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    6
    Citazione Першапачаткова Напісаў egs Visualizza Messaggio
    Як ідзе машына..???? змены на турба і на ін'екцыі з'яўляюцца практычна бескарыснымі, на мой погляд, можна палепшыць многае іншае...
    Прывітанне і дзякуй за адказ, машына ідзе ледзь-ледзь лепш , што вы параіце.?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Але што магу вам параіць, каб палепшыць карту, як на турбо, на ін'екцыі на пару, на рэйку, а затым паспрабуйце..... каб зрабіць гэта, вы павінны мець па крайняй меры базавыя веды, не ? што вы можаце павялічыць cos? як вы хочаце, і затым паспрабаваць машынай...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    6
    Scasami egs, калі я напісаў на форум і мне дапамагчы вам пачаць разумець што-то, на мой погляд, існуюць форумы для гэтага ...

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Я табе дала параду, зрабіце выпрабаванняў цяпер...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    6
    прывітанне эт я пасля вашага савета я зрабіў гэтыя крокам, што вы на гэта скажаце?
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    прывітанне, так, на мой погляд спаліў счапленне ў кароткія тэрміны. у вас павялічваецца абмежавальнікі крутоўнага моманту занадта шмат і занадта хутка. вы не закранулі presisone rail, вы забыліся абмежавальнік ціску турба і не закрануў карту p turbo ў f temp.на ін'екцыі, каб пачаць я не даў бы больш? 100 pti і абмежавальнік крутоўнага моманту не больш? у 20x100. прывітанне

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    6
    Дзякуй voglioimpararepiu позна месца ne месца іншага, з твайго савета..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    Павелічэнне абмежавальнік крутоўнага моманту не будзе гарэць счапленне, але сані толькі...павышэнне ў пары вы кажаце яму, да рухавіку дасягнуць гэтай пары, і калі рухавік не атрымалася, нічога не адбываецца...калі муфта ? не адчуваеце, нічога са счапленнем трэба і згадваць тое сані, не толькі...абмежавальнік крутоўнага моманту варта павялічыць паступова, пачынаючы ад 1500 - 3000 абаротаў у хвіліну, потым 20 % потым 30% і яшчэ 20%, і вы ўбачыце, што машына sar? ...калі вы хочаце змяніць файл, глядзі, не заўседы тэхнічныя характарыстыкі гэтай машыны вы ніколі не будзеце памыляцца, то см. максімальны крутоўны момант, які можа? дасягненні і зрабі адлюстраванне заўседы лепш, чым іншыя

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •