Прывітанне ўсім,
я спрабую стварыць карту, якая мае ў якасці асноўнай мэты зніжэнне Адставанне ад адказу, калі ен топча педалі акселератара, калі машына сапраўды пачынае развіваць магутнасць запыце.
На дадзены момант яны не зацікаўленыя ў канкрэтных крокам РЭЗЮМЭ.
Мая мадэль ECU ? EDC15C7 на 1.9 JTD 115 Л. с., без лямбда і з зыходнымі кампанентамі. Але я хацеў бы абмеркаваць-й? у цэлым абмен думкамі таксама ўладальнікаў іншых відаў/ecu рухавікоў, тое, што мяне цікавіць больш? ? логіка, з якой вы павінны працаваць

Кампанент pi? павольным, каб дабрацца да схемы ? безумоўна, turbo, у дэталях? як уплываюць прывады для зменнай геаметрыяй і перепускного клапана?
Як вы думаеце ? правільна, спрабуюць правесці turbo заўседы ціск, каб заўседы мець паветра дастаткова, каб абысціся максімальна дызель? Такім чынам, для? значэння загадзя для гэтага справы? дызель будуць няправільнымі, так як рэакцыя з pi? паветра ? pi? хутка. І тады рухавік будзе рабіць больш? цяжка сціснуць і выдушыць паветра на кожны цыкл, калі гэта ? маецца на qta.
У выпадку наяўнасці лямбда-зонда, карты лямбда дзейнічаюць як абмежавальнікі ці як мэта?

Як вы вы, звычайна, каб палепшыць рэакцыю?