Калі калектары выпускаць пар варта знайсці гайкі зняволеных лінзы, або як я ? давялося некалькі разоў нават хто-то вы ? разбіта ў галоўцы блока цыліндраў, таму не зацягвае калектар да галоўцы блока і можа прапампаваць і свістаць, нават калі вы павінны пачуць гэта на высокіх абарачэннях а не на нізкіх.
Выдалення паветра з трубкі ? нармальна... не турбуйцеся, то, у выпадку, калі вы не зачыніце геаметрыі і язды на нізкіх пойдзе, як na дызель...
калі палонныя з калектара разбіваў ? таксама неабходна пракласці калектар, як сеў.
Гэтую працу я зрабіў на brera заўседы 2.4 крыху больш? год f
Вы падкажыце : Я быў няправы вялікі адносна выпускны калектар.. Учора я зняў вечка турбіны, і я ўбачыў, што ўсе 10 палонных на месцы.. asciuti .. ніякіх слядоў алею або сажы
каб лепш зразумець сітуацыю, я вывучаў карту, абмяжоўваючы ціск турбо і шляхам змены геаметрыі адкрыцця
1а выпрабаванні (turbo абмежавана да 1 бар ): няма свістка на поўным газе, так і на нізкіх, што на 5000 абаротаў
2а выпрабаванні (не мяжа, але адкрыцце геаметрыі ўстаноўлена не прапарцыйна ціску запыце), так што я рабіў перапады ў поўнае паскарэнне 1.5 бар падае да 1.3, а потым вяртаецца ў 1.5x затым зноў выйсці на 1.3 і я заўважыў, што нават свісток і стала перыядычнай , то свістаў, толькі калі прыходзіла манометр
такім чынам, я зразумеў, што свіст і больш нічога, што турбіна або муфты
Таксама можа быць перепускной клапан, які працуе дрэнна і/або клапан overboost ( таксама называецца пераўтваральнік ціску )
Бачыў, што гэты форум і прысвечаны ў налады ecu, і, такім чынам, мая праблема не рэгулююцца ў якой-небудзь раздзел,я паспрабаваў папрасіць дапамогі на 159owners мяне, хан адпусціў пасля першага допісу на іх форуме, бачыў іх правілаў, які забараняе ўдзельнічаць на форуме, калі есць машына і/або экю зменены( *******!!!)
Сення мне прыйшло трубы, вадасцекавая труба, купіў на ebay ( б замест prekat) у панядзелак іду змантаваць і тады вы ўбачыце, калі і prekat, што свішча![]()
Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [разгрузкі прамой +downpipe]
па мне ... гэта свісток, што вы адчуваеце ? нармальна... мой гольф 4 gti 150cv ен пачаў рабіць пасля таго, як я выдаліў egr...
я зняў цалкам каталізатар на маей старой гольф 4 і пачынаю свістаць велізарнае, але я яшчэ працягну на вуліцы, таму мяне і пытанне выгрузкі...
да жаль, для sighline свістка яго машыны, не ? нічога нармальнага.....
гэтай машыны,і гэта ведаюць нямногія,у месцы злучэння, што прыводзіць змазкі, у turbo прыносіць filtrino, каб пазбегнуць, што турбіна дажывае смецця або што-небудзь яшчэ....цяпер, паколькі не s? амаль ніхто не наяўнасці гэтага filtrino многія механікі горных вышэйзгаданага ўстаноўку без праверкі, калі filtrino ўнутры прыкладаецца або няма.....
таму, верагодна, сайдынг-filtrino ў аўтамабіль sighline sar? ужо напалову забітыя і народа прыходзіць крыху алею, а затым турбо свішча, што ен, дык чаму l? не хапае змазкі ў правільным....
праблема цяпер ? што нават змена ў вышэйзгаданай ўстаноўку цяпер амлет ? зроблена...
cio? ўтулкі і шайбы бронзавыя або лепш падшыпнікі бачыў ? адзін брг ўнутры turbo ў цяперашні час з'яўляюцца бакамі, такім чынам, праблему не вырашае...калі не мяняецца turbo....
аднак, я спадзяюся, што я памыляюся...і таму, што, наколькі я зразумеў, натоўп ? на гарантыі....але ў такіх выпадках, як гэты,ж неспрактыкаванасці зборкі,ж не гарантуе, замена.....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
манро, але filtrino ? ўнутры трубаправода або перад у крок манаблок?
я застаюся ідэя he есць або ў калектар, што вы і дэфармаваны ці да глушителю відаць, што адчувае смурод саляркі ў салоне. Той факт, што сухі, нічога не значыць, вы павінны бачыць, калі і чысты ці брудны...
У filtrino знаходзіцца ў штуцер, які злучае трубку ў блок цыліндраў.
Я для прафілактыкі кожны раз, калі мне пашчасціла зняць некалькі такіх жа выдаляю заўседы, усталяваўшы простую ўстаноўку дызельнага паліва з адтулінамі, буйнагабарытныя і аб'ем неабмежаваны. У гэтым выпадку змазка ? забяспечана і, вядома, той тып праблемы, вы не avr? pi?. Хоць у апошні час я быў не пашанцавала, так як у фітынг са мной ? скончыў кавалак motorsil пакінуў у рухавік чисс? хто, што мне трэба, усе нармальна, ўстаноўку і разбурыў na турбіны ў 147 140cv.