Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 13 з 13

Прагляду " Гібрыд"

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132
    Citazione Першапачаткова Напісаў Alfa159 q4 Visualizza Messaggio
    Не c'? без рызыкі страты кадоўкі фарсунак на гэтыя экю.
    Адзіны рызыка, што бегаць ? блок для запісу, але яны дастаткова ціхія машынкі
    Я зразумеў, мы спадзяемся, што гэтага ніколі не адбудзецца нешта падобнае :-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    135
    мне ? поспехам толькі не закрывалася, але з mmps ў recovery спакойна перапісаць.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132
    Citazione Першапачаткова Напісаў maik_93 Visualizza Messaggio
    усім прывітанне я пачатковец, і сення я паспрабаваў ЎСТАЛЯВАЦЬ блок кіравання на гольф 5 2.0 tdi bkd...каму належыць гэты аўтамабіль, добра ведае, што пасля 3000 абаротаў ? практычна памерла, і на самай справе спрабуе праверыць карту, пасля 3000 абаротаў ніжэй значэння ўпырску parzializzato і ціску турба...я не я змяніў карту, каб прымусіць яе пайсці пі? але каб яе націснуць да 4000 абаротаў...перад загрузкай, вы можаце праверыць, калі я зрабіў правільна ці я аб'яднаў некаторыя пашкоджанні?
    загадзя дзякуй =)
    Добры дзень, я праверыў вашу карту і не ў крыўду, мне не падабаецца, нічога, як ****llo крокам, які вы далі, і таксама чаму? вы не закранулі нічога, і калі вы паспрабуеце, вы зразумееце, што машыны не будзе? як, можа быць, вы можаце думаць, вы павінны яго развіваць усю карту, звяртаючы ўвагу на працэнты, якія ад rifalla і дайце мне ведаць, а на мой погляд, калі чалавек і без вопыту, лепш купіць карту, зроблена ў доўг, а потым, параўнаўшы з файлам ori зразумець, па меры павелічэння ўнесены і спрабаваць, па меры таго, зрабіў вопыт, каб змяніць яго, але так спадзяюся, што наступная будзе зроблена з pi? палітыкі і не прымайце гэта як крыўду, але бенс? як дапамогу і савет ;-)

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •