якщо я можу сказати, мій..мене не треба чіпати карти гістерезис в vnt...ці карти від см від ecu для управління PID(пропорційно вбудований похідний) target boost або мета тиску, оскільки в своїй основної картки turbo...? якщо не змінити vnt з більш грубою, що працює по-різному, на мій погляд, не з'? причина moddare ці карти..що, між іншим, якщо ви не s? як moddare з congnizione причини приносять тільки занепокоєння, як контрольні лампи горять,відновлення і різних проблем...тому моя порада ? щоб дозволити їм бути на даний момент ці карти і зосередитися на інших картах добре пі? важливі....крім того, ви не можете? "одягатися, навпаки, з труси поверх штанів" у тому сенсі, що спочатку він визначає, що потрібно дизель, в першу чергу, потім f? так що запит не може бути обмежена, і, нарешті, вона діє на boost для "інтегрувати" ....тепер ви-партій, навпаки, по-моєму moddando ці карти...в очікуванні мод навіть на запит дизель, що ви будете робити?напевно, знову? у scervellarvi, як зробити в даній modoil turbo відповідно до нової запитом дизель??