Вынікі з 1 па 4 з 4

Абмеркаванне: clio 1.2 sagem safir2 remap

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Сакавік 2016
    Паведамленні
    40

clio 1.2 sagem safir2 remap

Прывітанне ўсім!!!!

пасля доўгай і потнай працы, каб отпаяйте eprom эбу, (не хацеў отпаяйте), я змог прачытаць файл ori гэтага эбу.

Цяпер я хацеў бы выканаць перапрызначэння, але мая праблема ў тым, што ecm titanium не знаходзіць драйвера, і, адпаведна, не ведаю, дзе, падняўшы рукі.

пераўтварэнне, што я хачу зрабіць, гэта вельмі змрочны.. я б у першую чаргу зняць cut off у выпуску, каб атрымаць ўдары ў выпуск і, магчыма, што ў больш палепшыць прадастаўленне і даць яму больш цягі больш за 5000 абаротаў, дзе сядзіць..

вельмі буду ўдзячны за дапамогу ад усіх вас!

дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў ilmixmoto Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім!!!!

пасля доўгай і потнай працы, каб отпаяйте eprom эбу, (не хацеў отпаяйте), я змог прачытаць файл ori гэтага эбу.

Цяпер я хацеў бы выканаць перапрызначэння, але мая праблема ў тым, што ecm titanium не знаходзіць драйвера, і, адпаведна, не ведаю, дзе, падняўшы рукі.

пераўтварэнне, што я хачу зрабіць, гэта вельмі змрочны.. я б у першую чаргу зняць cut off у выпуску, каб атрымаць ўдары ў выпуск і, магчыма, што ў больш палепшыць прадастаўленне і даць яму больш цягі больш за 5000 абаротаў, дзе сядзіць..

вельмі буду ўдзячны за дапамогу ад усіх вас!

дзякуй
    Я лічу, што аўтамабіль, як правіла, так і малавядомыя, і таму цяжка знайсці інфармацыя, калі вы не знаходзіцеся ў damos дакладным, чым ecu.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Сакавік 2016
    Паведамленні
    40
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Я лічу, што аўтамабіль, як правіла, так і малавядомыя, і таму цяжка знайсці інфармацыя, калі вы не знаходзіцеся ў damos дакладным, чым ecu.
    дзякуй

я спадзяюся, тое ж, што, магчыма, qualqunaltro мае драйвера або damos, неабходныя...
    нашы пальцы!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Сакавік 2016
    Паведамленні
    40
    ніхто не, што я мог даць руку дапамогі?

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання