Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 43 11-20

Абмеркаванне: Рамонт рамкі Scenic

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    38
    Былі зменены спецыяльна для таго, каб дэфекты карціну....дзевяты праблема заключаецца ў рамкі і стрыжня, як прыбраць рамкі, лініі canritorna на месцы

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    51
    Магчыма, што, магчыма, адбываецца ад іншы аўтамабіль, і я ад усіх памылак ??

Паўтараю, што я не эмулятар CAN-ШЫНЫ, таму пры кожным змене, я еду на машыне і адчуваю.

Я яшчэ не спрабаваў адлучыць акумулятар ад машыны на пару гадзін, можа быць, праблемы адбываюцца ад эбу ??

Магчыма, што 2 на 2 мне даюць адны і тыя ж памылкі ?? Што вы думаеце пра гэта ?

Я губляю гэта час, зняць акумулятар ??
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 15-12-2013 да 11:54

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    38
    Паспрабуйце адлучыць акумулятар на пу? цалкам магчыма, што іх у памяці памылкі ecu рухавіка... не ? ціхі

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    51
    Pi? або няма, колькі часу ? дастаткова для скіду эбу ?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    38
    Не час, дакладны час спампаваць кандэнсатары можна паскорыць, прымаючы станоўчыя і адмоўныя прыкладаецца (без харчавання кабелі) на працягу некалькіх хвілін...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    51
    Вельмі добра !

Я ў гэтым яшчэ адна спроба, і дам вам ведаць. Можа быць, я пакіну ўсю ноч .... павінна хапіць.

Тады я цябе ведаць !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    але ў вас гарыць машына без якіх-небудзь межы?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    51
    Вы! Машына ўключаецца і спакойна, без праблемаў, нават без рамкі. І 10 дзен, што я іду вакол, не ведаючы, колькі паліва я, тэмпература, і ўсе астатняе ....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    10
    добры дзень, у вас есць тэстар, вымярэнне супраціву 1r0 і 1r00 так паглядзець, калі яны роўныя, безумоўна, у швоў вы зрабілі некалькі кароткіх , добра схілаў максімум ўдавалася трымаць у рамках і перайсці ў renault скід памылкі, магчыма, адлучыць рамках ўзнікненні памылкі ў эбу.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    51
    Рэзістары роўныя ... плошчай каля 1,02/1,03 ЫМ. У любым выпадку ? сапраўды цяжка зрабіць кароткі супраціў. Калі я не памыляюся, яны амаль усе паралельна, акрамя тых, пад якія дзеляцца на 3 дарожкі.

Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •