прывітанне, хлопцы,есць адно, есць праблема яго multipla 1.6 .На практыцы аўтамабіль не ў стане падтрымліваць мінімальны рэгулярны,вагаецца ад 900 зваротаў на 2600-2700 абаротаў.З чым гэта можа быць звязана з гэтай праблемай?
прывітанне, хлопцы,есць адно, есць праблема яго multipla 1.6 .На практыцы аўтамабіль не ў стане падтрымліваць мінімальны рэгулярны,вагаецца ад 900 зваротаў на 2600-2700 абаротаў.З чым гэта можа быць звязана з гэтай праблемай?
Прывітанне клаўдые ваша праблема можа быць выклікана многімі рэчамі, сцякаючай паветра ў впускном калектары, рухавік, крок за крокам, што адмова або няспраўнасць, вымяральнік паветра з trafilazioni паміж кроку расходомер і калектар або няспраўнасць клапана каністру рэцыркуляцыі пароў бензіну. Вы павінны пачаць з дыягностыкі, каб адрозніваць праблемы
Цярпенне і цнота моцных..
Гэтыя аўтамабілі маюць сістэму змены фаз газаразмеркавання размеркавання дастаткова, асабліва, калі вы вымушаныя зняць жакея распредвалов вам трэба, каб прымусіць рэчы, інструмент, размешчаны насупраць пазнакі, у адваротным выпадку не выйсці ніколі. Я ? давялося аналагічная праблема на аўто, роўна і ў рэшце рэшт я вырашыў cos
ці магу я выключыць корпус дросельнай засланкі,так як я сказаў ? gi? быў заменены
Прывітанне ўсім.
Слухай савет blackwolfe76.
Першае, што трэба зрабіць ? праверыць фазы размеркавання, у гэтай машыне ? называецца газаразмеркавання ў " нуль", з дапамогай спецыяльных інструментаў.
На практыцы служаць для выдалення дробных гульняў прыродных рухавіка, а таксама да дзімы, каб дрэвы ў cammes.
добры дзень, калі вы ўпэўненыя ў цела, што робіць роўна, кантралюе правільнае клапан рэцыркуляцыі адпрацаваўшых актываваным вуглем, што трапляе на калектар і калі ok, перайдзіце да кроку
машына ў частцы мінімальнага працуе добра bezina, што метан? ( калі ? газ )
аўтамабіль ? таксама павольна апускаючы абаротаў на ўзыходжанне,астатняе працуе добра
Мне здаецца, што вы сказалі, дзе шукаць праблему... я ? давялося роўна і я даў табе рашэнне.
ок,dir? праверыць кут апярэджання разгортвання,але ? магчыма, што ен выйдзе з фазы, нават калі ніхто не гуляе рэмень?