Старонка 3 з 7 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 68
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    зменены файл можна праверыць толькі маючы файл ori-сумяшчальны (ці падобнае), сумесціце карту для карту,файлы крычы знаходзяцца або да лета ў дапамогу або ў фантастычны форум пад назвай professionalchiptuning, што ен створаны раздзел, які названы запыце файл врі і раздзел " банк дадзеных файлаў крычы, дзе ўнутры адсартаваныя па марцы і мадэлі есць тысячы файлаў ori хахаха.
    Цалкам згодны, ды ды ды, хоць не ведаю яшчэ ў гэтым раздзеле і як гэта працуе і хто есць пу? увайдзіце!

Citazione Першапачаткова Напісаў мегамозг Visualizza Messaggio
    Асабліва калі sw. розныя не варта выкарыстоўваць капіраванне крокам, але і выкарыстоўваць 2d выраўнаваць і скапіяваць крывой, крывой, будзьце асцярожныя, таксама да вр, што ў гэты раз яны розныя.
    што такое b.p.? для параўнання я зразумеў, што я павінен адкрыць файл mod, як арыгінальны titanium, а затым абярыце адзін драйвер і пайсці параўнаць у 2d, яно таксама выраўноўваць, правільна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    сумесціце карту азначае:

адкрыць дзве карты з ecm titanium. Вы ўбачыце, вядома, што значэнні будуць скажоныя. Адкрыць у 2d-і вы ўбачыце, што крывыя (чырвоная і сіняя), цалкам адзін з адным, можа быць ? pi? далей, і ? pi? таму. У гэты момант clicci значок блакаванне арыентацыі або блакуе mod і пракруціць карту, пакуль вы не ўбачыце, што крывыя перасякаюцца, і вы ўбачыце, правільнымі крокамі, якія былі зробленыя! Папраўце мяне, калі я памыляюся, я ведаю толькі як тэорыя!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    І' так'. Гэта даволі легка, на жаль, калі есць шмат карт чапайце вы страціце трохі часу, але вы разумееце, адрозненні нават з драйвера, так што я думаю, што самае лепшае і, перш за ўсе, не памылюся, калі есць часткі больш ці менш карту.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    158
    дзякуй вы ведаеце, я проста neinato на гэты свет, таму я, як правіла, каб стаць дарослым, для чыста асабістых мэт, а не як працу.
    прывітанне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    Каму вы пішаце ? ідэнтычны табе!!! neonatissimo!

НАВІЧОК L'avatar di marco147150
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    шатун
    Паведамленні
    23
    Прывітанне, parlavate у некаторых выпадках перабудаваць карты золата і мод, калі вы не робіце ecm бачыць у іх змяненняў і пры захаванні захоўвае cos? ? ці гэта не ўплывае на выратаванне ?

Дзякуй, Марк.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Калі не riallinei карты вы d? значэння завышаныя і не супастаўныя, чаму? дакладна не выраўнаваны.
    Калі нагрузкі 2 softwere розных залатых і mod. пры захаванні мод. прастаіць заўседы mod. і не avr? нічога ў крычы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    трапани (сіцылія)
    Паведамленні
    46
    але пасля таго, як вы зробіце змены праграмы, папярэджвае вас, калі вы няправільна каржакаваты?напрыклад, занадта вялікае значэнне?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Няма, не існуе ніякіх папярэджанняў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    трапани (сіцылія)
    Паведамленні
    46
    Citazione Першапачаткова Напісаў pitty Visualizza Messaggio
    сумесціце карту азначае:

адкрыць дзве карты з ecm titanium. Вы ўбачыце, вядома, што значэнні будуць скажоныя. Адкрыць у 2d-і вы ўбачыце, што крывыя (чырвоная і сіняя), цалкам адзін з адным, можа быць ? pi? далей, і ? pi? таму. У гэты момант clicci значок блакаванне арыентацыі або блакуе mod і пракруціць карту, пакуль вы не ўбачыце, што крывыя перасякаюцца, і вы ўбачыце, правільнымі крокамі, якія былі зробленыя! Папраўце мяне, калі я памыляюся, я ведаю толькі як тэорыя!
    я тое, што яшчэ не ў мяне ? ясна, што крокам мы лічым, што ecm titanium іх атрымаць?
    я, як мне зразумець, колькі я магу павялічыць?

Старонка 3 з 7 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •