Вынікі з 1 па 7 з 7
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485

карту перадаплаты ўпырску mini one d 1.4 88cv edc16c35

прывітанне, хлопцы, у мяне няма магчымасці ўбачыць яго ў дыягназ, чаму? аўто мне ? усяго.... я шукаю карты авансавых гэтага міні-матарызаваны toyota yaris....
    я хацеў знайсці карту перадаплаты.....
    як вы думаеце ? тое all' адрас 0cf2b6 і больш позніх аднадумцаў??? але калі ен працуе як звычайна, з 43 пунктаў 1 ступені, магчыма, што аўтамабіль ен працуе толькі з 8 градусаў загадзя ўсе???

дзякуй тым, хто мне руку...
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 30-06-2013 да 17:30

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    15 наведванняў.... і няма нікога, хто можа даць у вока ў файл???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    мы хацелі б, каб Damos, карты, па мне, з'яўляюцца тыя, можа быць, каэфіцыент множання ? розны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў franco75 Visualizza Messaggio
    мы хацелі б, каб Damos, карты, па мне, з'яўляюцца тыя, можа быць, каэфіцыент множання ? розны
    Каэфіцыент множання для карты перадаплаты ? заўседы 0.023438 ва ўсіх Bosch edc ў мяне зараз няма КАМП'ЮТАРА са мной, пасля таго, як вы шукаю адрас!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    карты з'яўляюцца тыя, вамі вызначаны, але ўчора я вучыўся на edc16c31 і я заўважыў, што да карты, загадзя іх было, што была карэкцыя ў залежнасці ад круціць моманту, можа быць, што выпраўляе карты загадзя, напрыклад sommandoci папярэдняга тым, якія вас спосабаў. у любым выпадку я з машынай на адлегласці, не даў бы больш? 2?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    я, шчыра кажучы, не хацеў нават змяніць іх, улічваючы, што яны даволі дзіўныя, я толькі даць 43 ачкі, улічваючы, што ў выніку карту я толькі ў 8 градусаў наперад, агульнага....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    8? гэта было б немагчыма, нават, чаму? ен інжэктараў-даволі маленькія, і ін'екцыі, гэта будзе працягвацца па крайняй меры 20? *4000rpm, калі арыгінал... у любым выпадку 43pt не створаць праблем!

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •