Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima
Вынікі з 54 31-40

Абмеркаванне: marelli cdc клон

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di baraldino
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Модена
    Паведамленні
    207
    Але З дапамогай гэтага прыбора, а гэта праўда, што вы можаце ператварыць 59fm3 ў m5, ці наадварот?
    І асабліва, у 5 раніцы ад pe = sk (кропка метан-panda метан)
    Вы таксама можаце напісаць flash зменены?
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Пескароў Абруццо
    Паведамленні
    239
    Вы пу? зрабіць усе тое, што вы толькі што сказалі, пры ўмове, што вы калі-файлаў.
    На жаль, не ? уключаны банк дадзеных

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di baraldino
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Модена
    Паведамленні
    207
    вы можаце нават зрабіць scodifica усяго на m 1.5.5?
    у мяне есць сябар, які працуе з матацыкла, і мне было цікава, па-твойму, яны могуць ператварыць 5AF ў 5 РАНІЦЫ?
    бачыў значную розніцу ў кошце
    прывітанне дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Пескароў Абруццо
    Паведамленні
    239
    Прывітанне,
    На жаль, я не адказваю на ўсе!!

Трэба паспрабаваць.
    Калі вы хочаце, напішыце мне ECU раблю і паспрабуйце

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    90
    прывітанне, бачыў, што прайшлі месяцы з таго часу, як вы пачалі яго выкарыстоўваць, можаце ці вы расказаць нам, як цяпер вы знаходзіцеся і якія межы гэтага інструмента?
    дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Пескароў Абруццо
    Паведамленні
    239
    У цяперашні час абмежаванні я не знайшоў.
    Здаецца, функцыі, зусім для нас? што заяўляе вытворца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    82
    cdc marelli ? выдатнае сродак, я выкарыстоўваю яго на працягу многіх гадоў і ніколі нічога дрэннага.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    90
    у мяне папярэдняя мадэль, якая працавала на 59 f, і сапраўды карысным інструментам

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Прыехаў некалькі дзен таму

Я ўсе яшчэ павінен паспрабаваць у boot-mode. Сення я зрабіў некалькі тэстаў, у паслядоўны з 5.9. М, што ў 5-й РАНІЦЫ, і я павінен караля ? вельмі стабільны і надзейны. Час чытання і запісы, чым стандартныя для гэтых блокаў кіравання.
    Я спрабаваў як загрузіць файлы 320kb фармат .bin файлы ад 304kb ў фармаце .hex, і ў абодвух выпадках працуе. Цікава, што з файламі ад 304 да, здзейсніў чытанне часткі загрузкі ў эбу (па крайняй меры, cos? піша SW падчас гэтай аперацыі), а затым надрукуйце flash.
    Што-то не я ? памылка: змяненне даты programmazion эбу. Я загрузіў файл e2p (дзе я змяніў код, тэстар), загружаецца файл flash ў фармаце 320кб, але мне правіць код толькі тэстар... там giocher? яшчэ, каб зразумець, як гэта зрабіць!!

Есць пытанне для тых, хто ўжо? ен выкарыстоўвае гэта, каб boot у камплект праводкі з правадамі саромейцеся, я не кабель для bootstrap. Я павінен дадаць я?
    Простае даданне кабель, провад ад негатыву, які злучае металічны корпус блока кіравання з заціскам " кракадзіл " і прывад стрыжань для крок, bootstrap?
    На блоку кіравання вы аддаеце перавагу выкарыстоўваць у якасці адмоўнага pin-код 10, 34 або абодва ці ? абыякавым?

M999

Я вырашыў, як я прапанаваў

У мяне скура негатыў, а ? дагавор проста дадаць адзін провад, які я падключыў да адной з двух канец? заціск "кракадзіл", што sar? прытрымліваючыся металічны корпус блока кіравання. На іншы канец? заціск "кракадзіл" я падключыў другі провад з канца? у прывад стрыжань (шпілька-сталь) на поле пачатковай загрузкі.

M999
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 23-11-2013 да 23:49
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Язычнікі
    Et
    40
    Паведамленні
    109
    І фантастычны выкарыстоўваю практычна кожны дзень, ніколі не стамляецца чытаць і пісаць, а затым кланаваць файлы ў hw розных ствараючы адзін файл, для гэтага hw... жылле ў 59f і 4af таму выкарыстоўваю ўсе дні... трохі павольна, але абсталяваную надежнейшей, у параўнанні з іншымі суб'ектамі, якія я... мне далі толькі праблемы...

Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •