Прывітанне ўсім у мяне праблема з гэтым аўто часам аказваецца вельмі і то-то .... індыкатар свечак напальвання гарыць.... хто-небудзь з вас і здарылася? Загадзя дзякую
Прывітанне ўсім у мяне праблема з гэтым аўто часам аказваецца вельмі і то-то .... індыкатар свечак напальвання гарыць.... хто-небудзь з вас і здарылася? Загадзя дзякую
прывітанне,вы зрабілі дыягностыку, каб убачыць, калі вы знойдзеце памылкі??? калі вы праверылі свечкі напальвання і добрыя, пу? быць таксама Тумблер уключэння тормазы....я і наткнуўся на audi і vw!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
audi A8 3.5 tdi?? што A8 вы кажаце??я ведаў, што існуе A8 3.3 V8 tdi common rail або 2.5 tdi...першая серыя...і для другой серыі ен у мяне есць 3.0 tfsi V6 і 4.0,4.2 V8 tdi....але A8 3.5 tdi, ніколі не чуў....cos'? v6 або v8??
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Пры запуску пасля доўгай спробы выпускае дыму, выхлапных газаў?
праверка свечак напальвання і датчык тэмпературы рухавіка
хлопцы...прабачце мяне..але як вы сказаць, праверыць гэта або тое, калі вы не ен ен нават, што рухавік ідзе гаворка??
калі і tdi праблема, як правіла, і тое, тады можа быць a8, які мантуецца ў мяне 3.0 tdi або версіі 2002 года з 3.3
Выбачайце, калі я не падлягае перекомпоновке, перад і 2.5 tdi x памылка выйшла 3.5 заўтра мне нават дыягназ cos? я бачу, што сыходзіць з... машыны і 97
калі ? 2.5 tdi не схадзіць з розуму ад свечак напальвання....
хутчэй за ўсе, праблема ? помпа для перапампоўкі ў баку...
практычна ў рэзервуар c'? свайго роду "controserbatoio" у частцы асобна з дапамогай спецыяльных перагародак з бака, праўда, што змяшчае пэўную колькасць? дызельнае паліва,скажам, каля 3 літраў,які служыць сабе, што вакол всасывать помпы, там, як заўседы справы? дызель нават у паваротах, больш "toste", а не дызель бачыў, што бак і вельмі шырокая...таму ў audi вырашылі пакласці грушы, што, калі дызельнае паліва апускаецца ніжэй пэўнага ****llo забяспечвае папоўніць гэты "controserbatoio"..і шмат разоў? датчык, адказны за запуск гэтага помпы, не v? і, такім чынам, пакідае сухога " ўсмоктвання помпы....
зніміце вечка паліўнага бака і калі ласка, праверце, ці есць у гэтым controserbatoio c'? дызель..і відаць, што вы знаходзіцеся ў адкрытай емістасці схадзіць sensorino ад яго дома, што ? прама перад вам вашыя какосы(? невялікі gallenggiantino чорнага колеру з двума правадамі) і праверыць, калі перамяшчэннем,з выявай уключаны ,вы адчуваеце, грушу, пачынаючы з....