Вынікі з 1 па 9 з 9

Абмеркаванне: Праблема audi a8 3.5 tdi

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277

Праблема audi a8 3.5 tdi

Прывітанне ўсім у мяне праблема з гэтым аўто часам аказваецца вельмі і то-то .... індыкатар свечак напальвання гарыць.... хто-небудзь з вас і здарылася? Загадзя дзякую

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    прывітанне,вы зрабілі дыягностыку, каб убачыць, калі вы знойдзеце памылкі??? калі вы праверылі свечкі напальвання і добрыя, пу? быць таксама Тумблер уключэння тормазы....я і наткнуўся на audi і vw!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    audi A8 3.5 tdi?? што A8 вы кажаце??я ведаў, што існуе A8 3.3 V8 tdi common rail або 2.5 tdi...першая серыя...і для другой серыі ен у мяне есць 3.0 tfsi V6 і 4.0,4.2 V8 tdi....але A8 3.5 tdi, ніколі не чуў....cos'? v6 або v8??
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Паведамленні
    141
    Пры запуску пасля доўгай спробы выпускае дыму, выхлапных газаў?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    праверка свечак напальвання і датчык тэмпературы рухавіка

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    хлопцы...прабачце мяне..але як вы сказаць, праверыць гэта або тое, калі вы не ен ен нават, што рухавік ідзе гаворка??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    калі і tdi праблема, як правіла, і тое, тады можа быць a8, які мантуецца ў мяне 3.0 tdi або версіі 2002 года з 3.3

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277
    Выбачайце, калі я не падлягае перекомпоновке, перад і 2.5 tdi x памылка выйшла 3.5 заўтра мне нават дыягназ cos? я бачу, што сыходзіць з... машыны і 97

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    калі ? 2.5 tdi не схадзіць з розуму ад свечак напальвання....
    хутчэй за ўсе, праблема ? помпа для перапампоўкі ў баку...
    практычна ў рэзервуар c'? свайго роду "controserbatoio" у частцы асобна з дапамогай спецыяльных перагародак з бака, праўда, што змяшчае пэўную колькасць? дызельнае паліва,скажам, каля 3 літраў,які служыць сабе, што вакол всасывать помпы, там, як заўседы справы? дызель нават у паваротах, больш "toste", а не дызель бачыў, што бак і вельмі шырокая...таму ў audi вырашылі пакласці грушы, што, калі дызельнае паліва апускаецца ніжэй пэўнага ****llo забяспечвае папоўніць гэты "controserbatoio"..і шмат разоў? датчык, адказны за запуск гэтага помпы, не v? і, такім чынам, пакідае сухога " ўсмоктвання помпы....
    зніміце вечка паліўнага бака і калі ласка, праверце, ці есць у гэтым controserbatoio c'? дызель..і відаць, што вы знаходзіцеся ў адкрытай емістасці схадзіць sensorino ад яго дома, што ? прама перад вам вашыя какосы(? невялікі gallenggiantino чорнага колеру з двума правадамі) і праверыць, калі перамяшчэннем,з выявай уключаны ,вы адчуваеце, грушу, пачынаючы з....

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •