Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 30

Абмеркаванне: праблема alfa gt 1.9 150cv jtd

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231

праблема alfa gt 1.9 150cv jtd

прывітанне, хлопцы, у мяне альфа gt, што я ўступіў у off.. пару дзен, што робіць мяне выйсці трохі вар'ят... памылка P1238 хуткасць? паток паветра.....
    што, чорт вазьмі ? хлопцы?? гарыць індыкатар рухавіка.... цяпер не больш.... я спрабаваў датчык выдатку паветра новы, не ? ен я зачыніў egr ў электронным выглядзе,
    ен чысты, і я заўседы такім жа дыягназам і праблема,але машына ідзе добра ...... ніякіх праблем ...дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Растлумачыць лепш.. аўтамабіль пераходзіць у recovery?? ? сопоставлен??
    праблема можа быць звязаная з клапанамі swirll або матылек для рэгулявання патоку..
    Цярпенне і цнота моцных..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    0
    прывітанне, кантраляванага у мой спіс памылак obd і мне паведамляе: P1238 Няспраўнасці Другаснай ланцуга паліўнага помпы
    я спадзяюся, вам будзе карысна.....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    калі ласка, праверце рэгулятар нізкага ціску дызель.....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    ці помпу ў баку нізкага ціску дызель.....
    мне ледзь не сышоў з розуму так пі? ці менш падобныя адна джульета 1,6 mjet, што часам ен спыняўся на вуліцы з засцерагальніка помпы бак скокнуў....
    у заключэнне я павінен быў замяніць помпа, чаму? паглынала больш току, чым neccesaria падрываць яго засцерагальнік.....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК L'avatar di pinotuning
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    0
    праблема ? у egr !! прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    134
    можа быць egr зачыняецца дрэнна! ці, можа быць, датчык egr" але, каб быць упэўненым, трэба зрабіць некалькі тэстаў..

НАВІЧОК L'avatar di pinotuning
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    0
    тэст рабіць ? гэта : прабач, але арыгінальныя карты , адключэнне сістэмы рэцыркуляцыі ог і калі ласка, праверце, што адтуліну впускного калектара, так і ****** !!
    часам запаўняе асадка да такой ступені, otturarsi цалкам !! ачысціць, каб добра механічная частка ў egr і замяніць электронную частка
    часам бывае, што акісляецца ўнутры і поршань не паспявае выйсці добра

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    134
    вы маеце рацыю!! а pinotuning. паспрабуйце так і вы павінны risolvere.mettiti ў руках дыягназ і правярае, адкрывае і закрывае спакойна пасля таго, як ачысьціў усе, і тады выключыце з sw.vai спакойнай!! па крайняй меры вы паспрабуеце шмат, і нават што-то добрае, што вы робіце.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    машына не ідзе ў ricovery машыны і крычы,сістэмы рэцыркуляцыі ог, яго вывелі, і я sn упэўнены, што ? зроблена добра ,але і старыя сістэмы, то есць-16/c8 затым чатыры крывыя,а яго электронныя сістэмы рэцыркуляцыі ог ? няспраўнасць на самай справе сення ў мяне ўсталяваная адна egr звонку, то боўтаюцца, і да цяпер не даў мне ні адна індыкатарная лямпачка,памылка, што я пералічыў P1238,? тое, што я сказаў, я
    таму што autocom ******** мне тое ж самае,і гэтая памылка есць заўседы, але не загараецца ні адзін індыкатар, то яго вароты, і праз некаторы час зноў з'яўляецца, але машына ве добра, і не гарыць ні адзін індыкатар....ок. дзякуй.....

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •