прывітанне усім...я павінен супаставіць jimny мой сябар, ні на mpps ні на пеўня, v2 , я голас jimny , як я мог гэта чытаць?
калі я магу гэта чытаць , калі я збіраюся пісаць трэба даслаць фарсунак? загадзя дзякуй усім =) =)
прывітанне усім...я павінен супаставіць jimny мой сябар, ні на mpps ні на пеўня, v2 , я голас jimny , як я мог гэта чытаць?
калі я магу гэта чытаць , калі я збіраюся пісаць трэба даслаць фарсунак? загадзя дзякуй усім =) =)
добры дзень, я раблю адзін і той жа пытанне......вы вырашылі? я ведаю, што ўсталеўваецца на рухавік renault......на банк дадзеных я ведаю, што чытаць з kess....я зацікаўлены таксама дзякуй
Павінна быць, як Clio,а затым паспрабуйце гэта
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
тады будзем чытаць з mpps, выкарыстоўваючы clio, як спасылка на файл ? гэты хто-то ласкава можа даць паглядзець, калі ? ок?
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 07-02-2013 ў 18:48
ну так у тэорыі я мог бы нават напісаць яе заўседы з пратаколу clio....прама цяпер, мне цікава ? рызыкоўна ,ce страта кадоўкі фарсунак,ці вы можаце ісці досыць камфортна? заўседы з mpps, вядома.....файл, які я чытаў ? есць jimny 2004 года, я магу пакласці яго ў базе дадзеных, або мы думаем, admin дзякуй
хлопцы, я ў л я прачытаў з гала-v2 і файл ? у 40kb...... не прымушае мяне чытаць увесь....што я раблю?
вядома, табе закон ад 40 і для тых памерах, якія не распазнаецца titanium,то трэба змяняць усе ўручную, выкарыстоўваючы 2d-графікі
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
калі я спрабую з mpps v5 , скажыце, што я магу прачытаць яго цалкам?
жадаючы з gallo я магу напісаць без праблем, таблічны?дзякуй....