Добрай раніцы, мой кліент прынес мне карту для загрузкі на вялікі пункту 75cv і бачыў, што ? у памеры ў памеры такой жа, як мой, я вырашыў зарадзіць, я таксама, каб паспрабаваць. Машына ? prontissima, прыгожыя здымкі і моцны штурхае ўсіх раўндаў з невялікім зніжэннем пасля 2900. Пакуль нічога дрэннага...наадварот!!! Праблема ? толькі... мне пасля 15 дзен ен пачаў хадзіць ад удару машыны, як толькі я пакідаю счаплення, толькі з першай. Прыклад: без паскарэння, як толькі адрываецца счаплення машына не гладкую, ідзе на шышкі... нават калі accellero трохі і родаў машына ідзе на шышкі... праблемы ў працы счаплення. Нумар майго кліента я страціў, і я не ведаю, дзе пайсці і знайсці тут што ? нават у маей краіне. Цяпер я хацеў бы ведаць, хто-небудзь з вас, калі пу? быць залежыць ад карты, якая спажывае счаплення або калі вы ўжо былі некаторыя праблемы з маей, незалежна ад карты. Педаль ? вельмі легкі, як быццам счапленне новае проста мантуецца.. я Б спачатку меркаванне некаторых экспертаў, я ведаю, што мае значэння з павелічэннем разадзьмутая на абмежавальнікі... магчыма, некалькі саветаў для яе паляпшэння.