Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 27
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Сукенка прыпавесцяў.
    Паведамленні
    98

Меркаванне паляпшэнне карту gp 75cv і праблема счаплення

Добрай раніцы, мой кліент прынес мне карту для загрузкі на вялікі пункту 75cv і бачыў, што ? у памеры ў памеры такой жа, як мой, я вырашыў зарадзіць, я таксама, каб паспрабаваць. Машына ? prontissima, прыгожыя здымкі і моцны штурхае ўсіх раўндаў з невялікім зніжэннем пасля 2900. Пакуль нічога дрэннага...наадварот!!! Праблема ? толькі... мне пасля 15 дзен ен пачаў хадзіць ад удару машыны, як толькі я пакідаю счаплення, толькі з першай. Прыклад: без паскарэння, як толькі адрываецца счаплення машына не гладкую, ідзе на шышкі... нават калі accellero трохі і родаў машына ідзе на шышкі... праблемы ў працы счаплення. Нумар майго кліента я страціў, і я не ведаю, дзе пайсці і знайсці тут што ? нават у маей краіне. Цяпер я хацеў бы ведаць, хто-небудзь з вас, калі пу? быць залежыць ад карты, якая спажывае счаплення або калі вы ўжо былі некаторыя праблемы з маей, незалежна ад карты. Педаль ? вельмі легкі, як быццам счапленне новае проста мантуецца.. я Б спачатку меркаванне некаторых экспертаў, я ведаю, што мае значэння з павелічэннем разадзьмутая на абмежавальнікі... магчыма, некалькі саветаў для яе паляпшэння.
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 07-02-2013 ў 18:59

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Citazione Першапачаткова Напісаў abberello Visualizza Messaggio
    Добрай раніцы, мой кліент прынес мне карту для загрузкі на вялікі пункту 75cv і бачыў, што ? у памеры ў памеры такой жа, як мой, я вырашыў зарадзіць, я таксама, каб паспрабаваць. Машына ? prontissima, прыгожыя здымкі і моцны штурхае ўсіх раўндаў з невялікім зніжэннем пасля 2900. Пакуль нічога дрэннага...наадварот!!! Праблема ? толькі... мне пасля 15 дзен ен пачаў хадзіць ад удару машыны, як толькі я пакідаю счаплення, толькі з першай. Прыклад: без паскарэння, як толькі адрываецца счаплення машына не гладкую, ідзе на шышкі... нават калі accellero трохі і родаў машына ідзе на шышкі... праблемы ў працы счаплення. Нумар майго кліента я страціў, і я не ведаю, дзе пайсці і знайсці тут што ? нават у маей краіне. Цяпер я хацеў бы ведаць, хто-небудзь з вас, калі пу? быць залежыць ад карты, якая спажывае счаплення або калі вы ўжо былі некаторыя праблемы з маей, незалежна ад карты. Педаль ? вельмі легкі, як быццам счапленне новае проста мантуецца.. я Б спачатку меркаванне некаторых экспертаў, я ведаю, што мае значэння з павелічэннем разадзьмутая на абмежавальнікі... магчыма, некалькі саветаў для яе паляпшэння.

modificate.rar
    Прывітанне abberello...не ? праблема ў карце, што ты была з самага пачатку..? прама счаплення 1.3 mjet, што пасля p? таму cos?...і ? cos? на 3 gpunto, што я спрабаваў..два 75cv і 90-х...той жа дэфект..рипы...(мы кажам пра аўто з дыстанцыі каля 60 000 км і-няма карта).

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Паспрабуйце s'gaw frizionarla трохі,
    як ачысціць яго..
    я, здараецца, калі яны выходзяць на вуліцы затопленыя.. дайце мне ведаць

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    pi? крутоўны момант ад і-ы? выдатак паліва счапленне... безумоўна, на карту. ад вас не шкадуе...
    акрамя таго, што крыху раздражнены і закранута ў крытычных кропках... дзіўна, што вы не сігналы няспраўнасці...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    добры дзень, карта не ? гран-ch?,пачынаючы з таго, што як час ўпырску, што педалі ? партыі ад занадта нізкіх абарачэннях,не ? быў крануты, чыгуначных,і ў канчатковым выніку змяніла кіраванне, turbo, як 90cv, калі ? адзін 75cv,але ўпэўнены, праблема не ? карту
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Праблема ? счапленне, хлопцы...xk? то ідуць на нагоды?яны таксама счаплення з арыгінальнай і арыгінальнай карце...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    на самай справе я сказаў, што залежыць ад счаплення....у прыватнасці, у 75cv не стаяць прыкладам
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    і ў любым выпадку кожная машына мае сваю гісторыю і яе знос, не сказаць нічога тым, што ваша карта больш мяккі, меў праблемы трэння і яго няма, маючы карту больш агрэсіўнай, відавочна, вашая была наступнай замены.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Сукенка прыпавесцяў.
    Паведамленні
    98
    Я provatoa хадзіць "p"? раблю прабуксоўваць счапленне.. каля 5 хвілін запар... я ўжо не кажу, што смярдзіць!! Але праблема ? амаль цалкам зніклі! Што тычыцца карту ў вас есць парады для мяне, каб палепшыць яго?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Вам я параіў s'gaw расцірайце трохі не знішчыць яго...
    ад трымальнік ручной тормаз на s? б далека ў гару....

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •