Старонка 3 з 35 PrimaПерад 1234513 ... АпошняеUltima
Вынікі з 21 па 30 з 341

Абмеркаванне: змяненне авансаў ў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    дзякуй, заўседы карысна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    дзякуй манро, я прачытаў яе ўсю, і я павінен сказаць, што ? выдатнае кіраўніцтва.
    Вы казалі-й? раз запальвання, але я не разумею, калі вы хочаце кожны цыкл поршня або запуску рухавіка?
    Тое, што я даведаўся, чытаючы розныя info і бачым шмат карт ? што загадзя (асабліва ў mjet 150cv) павялічваецца пастаянна з высокай нагрузкай, а ў старых jtd 115 даецца з паступовым павелічэннем абаротаў.
    Я хацеў бы ведаць, калі ? правільна, і таму,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    вось вам, хлопцы, як і абяцаў....і я заяўляю, што гэта не кіраўніцтва рэальнага патоку, дзе і як дзейнічаць, каб moddare гэты параметр, але як вы будзеце чытаць гэта набор фактаў, каб паспрабаваць паглыбіць гэты комплекс параметраў рухавіка дызель...
    добры дзень, прабачце я не разумею рэчаў, што гэта азначае пераўтварэнне isoentropica?... калі вы вырабляе цяпло ў працэсе сціску, не ? вядома, пераўтварэнне ідэальным, але з dissipazioni і, такім чынам, не ? вядома isoentropica..... я не хачу працягваць падкрэсліць, што прадстаўленыя дакументы перакладзены на рускую мала зразумела ўсе з заявы мала праўдзівай...а то ў рэшце рэшт ? мала зразумела, як можна змяніць кут пачатку ўпырску( гэта ? дакладнае надпіс перадаплаты, у выпадку дызельнага рухавіка) не хачу рабіць занадта просты... вядомы iq, што vuooi надаць вам разлікі, на колькі загадзя трэба, каб отцентровать этапе карысна згарання, каб есць? табе патрэбна серыя назіранняў, эксперыментальныя працы з картай ori аўтамабіля... і ў любым выпадку, калі впрысните у противофазе карысна мяжа, пасля згарання вы можаце мець перавагі ў пераходных з павелічэннем хуткасці? ачыстка камеры згарання..

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    зрабіце часопіс iq і загадзя з карты " ori і выяўляе значэння, пасля мы бачым, як змяніць толькі павялічваецца, порт, дызель... калі не зменіце стаўленне не esporr? толькі нічога я не прафесар, але толькі аматар, як і вы..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    Citazione Першапачаткова Напісаў cicciogsr Visualizza Messaggio
    зрабіце часопіс iq і загадзя з карты " ori і выяўляе значэння, пасля мы бачым, як змяніць толькі павялічваецца, порт, дызель... калі не зменіце стаўленне не esporr? толькі нічога я не прафесар, але толькі аматар, як і вы..
    Ты заўседы нумар 1 ciccio!!!!
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Ідэальнае невуцкія, які я есць, было б неабходна адрозніваць дзве рэчы:
    1. Кіраванне наяўна-агульныя для любога дызельнага рухавіка, за выключэннем CR з некалькі ін'екцый
    2. Тэрміны multiiniezioni, як правіла, і CR
    Гэта будзе неабходна, заўседы мяне, перш чым падысці да пытання, апішыце, як апрацоўваюцца multiiniezioni, то есць ведаць розныя справы, тэрміны, як і я, здараюцца паміж імі.
    У мяне есць пару пытанняў,
    Па-вашаму, postiniezione можа паўплываць на preiniezione?
    Калі вы кажаце загадзя, вы маеце на ўвазе, што preiniezione або з галоўнай?
    Апошні раз рэдагавалася franco75; 28-11-2012 ў 13:49

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    я чытаю файл на авансы... я думаю, што гэта, што ? напісаў, што ен казаў, я ў двух словах у розных пост я напісаў!!!
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    але і тым, што дакумент, вы разумееце, толькі прычыны не змяняць, але не як рэдагаваць іх, тлумачыць, як разлічыць працягласць inezione ў градусах, але не тлумачыцца, практычна, як гэта зрабіць і, шчыра кажучы, бачачы стаўленне мала канструктыўнай некаторых карыстальнікаў, я кажу вам, многія шчыра, што калі вы размяшчае нейкі часопіс рухавік 4т з ўзгараньне ад сціску ў дар? з задавальненнем вочы-ы? не дазволіць?.. дакумент вы, - калі вы можаце зразумець гэта я тут, каб чытаць вашыя тлумачэння-чаму? для мяне, кажа ўсе і нічога..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    ciccio, калі вы скажаце мне, што гэта бярэ, каб увайсці і я ў хуткім часе з задавальненнем.
    У мяне есць elm327 bluetooth, планшэт з момантам поўнай.
    Спатрэбіцца ці мне трэба што-то больш прафесійнае?

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    на fiat cr, вам трэба elm327 і тэс, каб зрабіць часопіс поўны

Старонка 3 з 35 PrimaПерад 1234513 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы