Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 22 11-20

Абмеркаванне: Савет на карту gp 75 л. з.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Сукенка прыпавесцяў.
    Паведамленні
    98
    Прабачце, не маглі б вы глядзець у перад, калі ласка?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Сукенка прыпавесцяў.
    Паведамленні
    98
    ecm на вялікі punto.jpg

Гэта ? тое, што я магу змяніць...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Сукенка прыпавесцяў.
    Паведамленні
    98
    Мы спадзяемся, што ен нас прыбіў...
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 23-11-2012 ў 14:06

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zioweb
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Citazione Першапачаткова Напісаў abberello Visualizza Messaggio
    Мы спадзяемся, што ен нас прыбіў...

вялікі момант маей 3 step.rar
    Гэта не адгадаць, але зрабіць што-то з пэўным крытэрам...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Сукенка прыпавесцяў.
    Паведамленні
    98
    Будучы пачаткоўцам у самым пачатку нам трэба адгадаць..у мяне, як даведнік, як карту audi a4 130cv і маю карту ? абсалютна розныя...таму наступныя развагі, як вы карту гэтай машыне я запускаю мой мод...я, вядома, nn sar? вялікую карту ці не будзе? наогул добра, але калі пачынаецца што-то, вядома, не даведаецеся ніколі! І тут павінны ўмяшацца карыстальнікі, даючы парады тым, хто шукае...у адваротным выпадку, што трэба падпісацца на супольнасць? Сэнс супольнасці ? менавіта гэта. Рэч, якую я ненавіджу больш за ўсіх? ? калі адзін просіць дапамогі, а вам адказваюць, што "мне не дапамагаў мне ніколі ніхто"...калі вы зарэгістраваныя ў адным месцы, дзе мэта ? дапамагаць адзін аднаму, чаму? ostenti дапамогу? Гэта ? што-то нелагічна!
    Дзякую вас, замест таго, каб усе тыя, хто крытыкуюць, на дабро ці на зло, іншыя працы..проста cos? вы пу? палепшыць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zioweb
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Будучы пачаткоўцам у самым пачатку нам трэба адгадаць..у мяне, як даведнік, як карту audi a4 130cv і маю карту ? абсалютна розныя...таму наступныя развагі, як вы карту гэтай машыне я запускаю мой мод...я, вядома, nn sar? вялікую карту ці не будзе? наогул добра, але калі пачынаецца што-то, вядома, не даведаецеся ніколі! І тут павінны ўмяшацца карыстальнікі, даючы парады тым, хто шукае...у адваротным выпадку, што трэба падпісацца на супольнасць? Сэнс супольнасці ? менавіта гэта. Рэч, якую я ненавіджу больш за ўсіх? ? калі адзін просіць дапамогі, а вам адказваюць, што "мне не дапамагаў мне ніколі ніхто"...калі вы зарэгістраваныя ў адным месцы, дзе мэта ? дапамагаць адзін аднаму, чаму? ostenti дапамогу? Гэта ? што-то нелагічна!
    Дзякую вас, замест таго, каб усе тыя, хто крытыкуюць, на дабро ці на зло, іншыя працы..проста cos? вы пу? палепшыць
    я згодны на ўсе, акрамя аб адгадаць вам не прыйдзецца адгадаць, але на практыцы метад (па крайняй меры, для мяне).

для мяне ? хобі, і я стараюся так шмат рэчаў, але, перш за ўсе, па АДНОЙ ЗА РАЗ.

рэдагаваць карту, каб раз і паглядзець, як паводзіць сябе аўтамабіль. пачынаецца ад перавышэння, так? калі ўстаяце розныя ін'екцыі, але не тычыцца пасткі, небяспекі не адчуваюць выгады. Паглядзіце, што gi? перамяшчаючы тыя, тэндэнцыя змяняецца. не перашчыруйце са значэннямі, якія вы fotti счаплення.

Кіраўніцтва, якое вы на A3 не прымаць яе пад увагу, што тыя, ecu чаму-то зусім па-іншаму (bosch VS marelli). Перш за ўсе, пакіньце яе страціць, калі табе даць крокам у ін'екцыі ад першай кропкі супыну на ўсе "роўна"... ад з крокам на павышэнне, прысмакі, максімум, што вы лічыце патрэбным.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    на жаль, 1.3 mjet і трохі складаным для разумення, як кіраванне і цалкам адрозніваецца ад іншых,для астатніх пачынаецца з змяніць карту, каб раз і мы абдумаем усе разам вы не можаце рэдагаваць ўсю карту, не ведаючы, што зрабіць, і праз кіраўніцтва, што калі тое, што я думаю, вы butta цалкам па-за шляху, і вы атрымліваеце картку, жахлівае,для астатніх у гэтым форуме ніхто не будзе дазволена ці будзе пісаць, што яму не дапамаглі і ен не дапамагае, у адваротным выпадку, няма прычын заставацца тут.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Сукенка прыпавесцяў.
    Паведамленні
    98
    Менавіта з пі? цяжка, я наткнуўся... можа быць, я раблю, перш чым змяніць аўто!!! Б расстацца з ecm 1.49 адкрывае мне на dx гэтыя параметры:
    -iniection at part trottle [1]
    -iniection at part trottle (map1) [1]
    -iniection at part trottle (map2) [1]
    -turbo pressure
    -крутоўны момант limiter [2]
    -крутоўны момант limiter #2 [1]
    -крутоўны момант limiter #3 [2]

гэта ? тое, што я магу дакрануцца... вы маглі б ведаць, што гэта за карты?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Менавіта з пі? цяжка, я наткнуўся... можа быць, я раблю, перш чым змяніць аўто!!! Б расстацца з ecm 1.49 адкрывае мне на dx гэтыя параметры:
    -iniection at part trottle [1]
    -iniection at part trottle (map1) [1]
    -iniection at part trottle (map2) [1]
    -turbo pressure

гэта ? тое, што я магу дакрануцца... вы маглі б ведаць, што гэта за карты?

замест таго, каб спытаць, чаму не ў пачатку, цяжка гэта растлумачыць толькі, напрыклад, любы чалавек можа здагадацца, да чаго адносяцца " + " або " - наступныя карты:
    -turbo pressure
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Я бачу, доўжыцца гэта зойме шмат доказаў, каб зразумець, як працуе гэты ecu, перш за ўсе, для назваў карт, якія ecm выкарыстоўвае, але якія адрозніваюцца ад рэальнасці
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •