Існуе месца адлюстраванне маей вялікі момант, мяне вы змаглі праверыць? Павінны мець egr зачынены і быць пафарбаваныя, каб атрымаць p? pi? пускавы ток.
Трэба змяніць яшчэ? на расход паліва, як яно павінна ісці?
Існуе месца адлюстраванне маей вялікі момант, мяне вы змаглі праверыць? Павінны мець egr зачынены і быць пафарбаваныя, каб атрымаць p? pi? пускавы ток.
Трэба змяніць яшчэ? на расход паліва, як яно павінна ісці?
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 21-11-2012 ў 14:50
Прыкладаюцца ЎСЕ таксама ЗЫХОДНЫ файл, у адваротным выпадку ? адзін лопат абсурдна для тых, хто хоча праверце файл ісці і шукаць арыгінальны файл
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
мы робім так, так што каму трэба дапамога і меркаванняў зразумейце адзін раз і для ўсіх,хто не пошта, акрамя mod-файл, крычы ці comunuqe спасылку, калі файл маецца ў базе дадзеных, а не прызначэнне файла правільна ці не піша, усе магчымыя дадзеныя на аўтамабіль не атрымае больш дапамогі,а не проста хто-то піша, каб дапамагчы вам выдаліць паведамленне, пакуль не будзе выканана самае простае правіла.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Прашу прабачэння, вы маеце рацыю:
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 21-11-2012 ў 19:05
Хто-то мог бачыць, што c'? у карту мод?
я зрабіў іншы... лепш першая ці гэтая??
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 22-11-2012 ў 16:02
mmmmmmmmmm, як я, мне не падабаецца... асабліва, значэння карт, якія ecm называецца ўпырску...
не гуру, а іншыя могуць даць вам лепшыя парады, але майце на ўвазе, што прырашчэння, іх не трэба даваць "сцяну", як вы гэта зрабілі, ніяк не пачаць з мінімальных абарачэннях... аддай паступова ў залежнасці ад нагрузкі і рэжымаў,...
Дзякуй x адказ, але ж вы маеце на ўвазе першы раз, што я напісаў або ў step 2?