Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 16
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119

[EDC16C39 145_421] Map Pack "СУПОЛЬНАСЦЬ"

Прывітанне !
    прыкладаю map pack, які я распрацаваў для маей alfa brera 2.4 200л. з 2006 года з hw edc16c39 145 sw 421.

АДМОВА ад адказнасці : я Не сцвярджаю, што гэта што-то канчаткова не поўны... толькі забяспечыць добрую базу/кропку адліку. Я, на сённяшні дзень, з гэтай map pack, магу рабіць ўколы ў "парадак" і "адукацыя" больш 100mm3 і не мець ніякіх праблем на органы кіравання, пытанні ў вас усё добра прыбраць у скрынкі ў гаражы. Такім чынам, не будзе ідэальным... але мне і, думаю, іншым, можа хапіць.

І гэта ў значнай ступені вытворная ад damos EDC16C39 Альфа-Рамэа 147.

Там павінна быць накшталт усё... калі, калі я пачынала, мне б давялося такога файла для рук, я б дапамог... і не мала.
    Я заяўляю, рэліз досыць сырой... я не занеслі ў чыстым я зладзіў усё ў адпаведнасці з жалезнай логікай.

Я пазбягаў усе карты, якія адносяцца да функцыі рэгенерацыі, таму што я планаваў гэта з таго дня нуль разабраць DPF і, такім чынам, мяне можна змяніць, але толькі тое, што рэальна я б выкарыстаў.

Ёсць усё, што трэба для таго, каб:
    -адключэнне EGR (фізічна) [не чапаючы DTC не паставіць рэзістары на праводку]
    -выдаленне DPF рэгенерацыі і лупіцца дыферэнцыяльны датчык / датчык тэмпературы каталізатара/вадасьцекавая труба [без дотыку DTC не паставіць рэзістары на праводку]
    -выдаліць SWIRL і адлучыць рухавік [без дотыку DTC не паставіць рэзістары на праводку]
    -ачысціць корпус дросельнай засланкі і зняць цалкам прывад [не дакранаючыся DTC не паставіць рэзістары на праводку]
    -паўторна выраўнаваць (гл. іншы паток, напрыклад) інструмент індыкатар адноснага ціску turbo прыборнай панэлі дапаможны
    -усе карысныя карты (па крайняй меры, мне...), каб змяніць ін'екцый і празмернага харчавання
    -кіраваць ў рэшце рэшт і поўнай геаметрыяй (усе PID і карты "pre-кантролю")

Для рашэнне, я магу казаць толькі за гэты hw/sw тэхнічныя характарыстыкі, і я абяцаю, што, калі трэба, напішу, як я прыступіў.

Дайце мне ведаць вашыя думкі.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    План апошняе было б ідэальна з вашымі адчуванні/пошукі і зрабіць што-то добра адаптуецца да ўсіх EDC16, Alfa romeo (ФІЯТ ?)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Даруюць Admin (маштабаваць, а таксама колькасць паведамленняў), але я думала, што ёсць функцыя рэдагавання паведамленняў... зноў чытаю, і зноў я буду думаць лепш, перш чым націснуць "АДПРАВІЦЬ".

Дадам, што ў map pack ёсць таксама :
    - Лінейны датчык MAP (карысна, каб падключыць датчык ад 3.5/4 Бар)

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Выдатная Праца, Вам, безумоўна, выдаткавалі час на такі падрабязны свой мод

асабліва добрая Ідэя, каб адключыць switches Для EGR TVA і ВІХУРАЙ, не дакранаючыся dtc's
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Віншуем!!!
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    віншуем брава

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў gionag Visualizza Messaggio
    План апошняе было б ідэальна з вашымі адчуванні/пошукі і зрабіць што-то добра адаптуецца да ўсіх EDC16, Alfa romeo (ФІЯТ ?)
    Прыкладаю Map pack з нейкім дадаткам ў тэчку МЕЛОДЫЯ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Вельмі добра !
    гэта дух...

Ты ведаеш, што мне смяяцца, што ў гэтай тэме, я не магу спампаваць файл, каб убачыць, дапаўненні...
    Мне не ўсё яшчэ ясна на 100% з палітыкай гэтага форуму, што тычыцца доступу да розных раздзелах

Я спадзяюся, што хто-небудзь мяне адукуе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Дзіўна, таму што я больш, чым 80msg. Вы зможаце спампаваць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Прыгожая таямніца.
    ёсць нейкі адмін, што вы можаце звярнуцца ?

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •