Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 18,
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    11

Няспраўнасць руля электрычныя

Добры вечар усім,я адкрываю гэтую дыскусію, не маючы знойдзена іншая ўжо? апрацоўваючы гэтую тэму.
    Гэта і руля электрычныя, якія,тое і робяць, істэрыкі,цвярдзець ходу і забяспечваючы трываласць вышэй, чым машына не servoassistiti;калі мы? адбываецца, выключаецца і зноў ўключаецца і дэфект знікае для р?.Рашэнне, прапанаванае механікі і электрыкі ў цэлым? у тым, каб цалкам замяніць усе групы, узмацняльнік руля,адзін зноўку(па крайняй меры, Fiat),але інфармаванне мяне сюды, і я ўбачыў, што есць фірмы, якія спрацоўваюць толькі на электронны кампанент, які фактычна не працуе,напрыклад, датчык кута рулявога кіравання,тармазоў, etc..... ,што дазваляе зэканоміць даволі р?.Хто-небудзь з вас мае досвед па гэтай нагоды?
    Дзякуй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    часцей з'яўляюцца мікра-rel? на электрарухавік (я маю на ўвазе fiat), а таксама датчыкі крутоўнага моманту, часта ламаюцца ў гэтым выпадку, але ен папярэджвае, тыпу
    вібрацыя пад рукамі

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    35
    я рамонтнік, і я шмат першы існуюць розныя віды саджанцы
    у адпаведнасці зрабіце зрабіць працу ў майстэрні, кампетэнтным у выпадку памылкі ў мантажы, вядомага датчыка рызыкі, потым давялося кінуць, і потым калі ўсе добра выраўнаваны рулявое кіраванне можа пайсці не так

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    11
    Дзякуй за адказы,я павінен сказаць, што мой Вялікі Момант, які ідзе сем гадоў,я вельмі спарадычна гэтая памылка,на шчасце,праходзяць месяцы, адзін раз у іншы,так што я не хвалююся-й? так,для? я пачаў цікавіцца тэмай.Калі няспраўнасць выяўляецца, мне робіць заўседы на месцы або амаль,і адчуваю руль павярнуць злегку,як пры навядзенні яму.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    35
    безумоўна, я раю вам выканаць рамонт у pi? хутка

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Болга
    Витербо
    Паведамленні
    84
    Я таксама.прапаную рамонт ? - Што.вельмі небяспечна, і я думаю, што.механік, шчыра, не прымусіць цябе плакаць падчас прыемкі аўтамабіля

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    35
    прапануеце цану да рамонту

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di clabsport
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    225
    Добры дзень, як правіла, ламаецца датчык крутоўнага моманту, rel? былі ўсталяваныя на старых мадэлях, не ? у вашым выпадку.
    У любым выпадку дыягназ вы бачыце, калі датчык або іншае на гэтыя аўтамабілі, і многае імпартныя батарэі, падзення напружання, якія могуць паставіць пад пагрозу многіх кампанентаў, такіх як датчык пара дакладна.
    Звярніцеся да майстэрні мехатроніка вам будзе? замяніць толькі няспраўную дэталь, а выдаткі больш? змест.
    Прадухіляе зрабі т? няправільная ўстаноўка пу? шкоды для надзейнасці? рулявога колы.
    Пасля замены датчыка крутоўнага моманту ідзе зроблены новы тарировки.
    Чалавек вышэй сціплы ў словах
    але пераўзыходзіць ў дзеянні.
    Канфуцый

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    116
    Калі ваша праблема ? як вы казалі, вы павінны рабіць што-то адно адрывацца ў spinette эбу сайты і купіць спрэй для кантактаў сіліконавыя spruzzalo на кантакты эбу сайты і кантакты правадоў добры ўсплеск, трымаеце яго нерухома, пасля яе ўстаноўкі прыкладна на 3 гадзіны і праблема ? вырашыць, цябе не падмануць грошы, то, дыягностыка, замена якіх-небудзь частак.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    11
    Яшчэ раз дзякуй за адказы,я павінен сказаць, што я думаў, я таксама ў гартуй напружанне акумулятара,у сувязі з тым, што выкарыстанне аўтамабіля, каб зрабіць кароткімі рыскамі,праца ў 2 км ад дома;прымаючы пад увагу, што аўтамабіль ? 1,9 аб'ем,які вы выкарыстоўваеце зімой pi? часта карыстальнікі электрычныя для нас, што батарэя часам fatichi p?.
    А цяпер пра батарэях праводзяцца менавіта праведнікаў,(за выключэннем выпадкаў, калі c'? start&stop),на маей было паходжання 60-ах,што я потым заменены на 62-ах,што ен ледзь-ледзь у пі? пускавы ток.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •