Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 46

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Трэнціна-альта-адидже
    Et
    37
    Паведамленні
    63

brera 2.4 jtdm дзіўны гук ад турбіны файл [ўключаны]

усім прывітанне .. вядома, наяўнасць гэтага гуку, які ішоў ад турбіны рухавіка 700 аб / мін не дакранаючыся акселератара..
    аўтамабіль не мае dpf egr , выключэнне з карты, усе зроблена правільна . Турбіна новая арыгінал gtb 2056v ,2 тыдняў жыцця.
    У першы дзень пасля мантажу я заўседы чуў гэты дзіўны гук , файл, які прыкладаецца і прайграваецца з дапамогай VLC media player або падобныя .. зарэгістраваны мабільны тэлефон . дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання
    Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [разгрузкі прамой +downpipe]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    Турбіна і адноўлены? Можа быць крыльчатка дэфармуецца

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Трэнціна-альта-адидже
    Et
    37
    Паведамленні
    63
    1: не , не адноўленыя і новыя на гарантыі
    2:вы б раней, калі, можа быць, ты адчуваць файл перад пасылкай ..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    Я з тэлефона...nn вам цяпла,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di david
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    правінцыя кремона
    Паведамленні
    113
    стрэлка турба-гэта да нуля? я маю на ўвазе манометр...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Трэнціна-альта-адидже
    Et
    37
    Паведамленні
    63
    вы , prex turbo і 0,

ах .. забыўся .. з dpf не адчуваў sibillo клей турбіна старая
    з турбонаддувом, які я ўзяў 2 тыдні таму sibillo значна больш акцэнтавана і адчувальнай, а затым x ўсіх тых, хто не ў стане адчуваць файл : sibillo не ўвесь час, як узровень шуму , канферэнц-залы, а затым падае тон гуку , як калі праспяваць .. ці яшчэ лепш : змяніць частату .. як калі ен прайшоў ад нататкі 'do' да 'я', а затым назад .. можа быць выпускны калектар засорен ці бялізну? таксама!' гэта шыпенне, затым у поўную цяга становіцца адным магутным выбухам, асабліва пасля 3 тысяч абарачэнняў, як быццам там паветра ілжывай або ва ўсякім выпадку праблем клею дэпрэсіі .. не, вядома, шлях-то prex!' ціску робіць 1,5 бар.. калі яна павінна быць разбіта ўтулка або creppato ахаладжальнік наддувочного паветра не будзе расці на prex.. так што я заяўляю, што праблема з разрадкай ..
    І цалкам магчыма, што prekat зрабіце гэта казіно ? будучы зламаны, і іншае..
    Дадам : клей карту цяга 240 л. с свішча значна раней і значна больш ****яго гучнасці
    Мы не кажам, дым назад ...
    Ps egr засориться і выключаецца ад ecu , не dpf +карта як у арыгінале ( як уладу), так і не выцягнуў , впускного калектара чыстай , swirl я некранутымі
    Можа eseere клапан swirl палова маршруту/предустановка, што робіць свісток? таксама!' свісток адчувае сябе так жа, недалека ад салона аўтамабіля .. не будзе даю ніжэй , але блізка да церак..
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 09-08-2013 да 10:55

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    Ен мяне ? поспех турбіна новая, што ўстаноўлены sibillava да нізкім....здыму і паеду назад пераўсталяваў іншую і ўсе ок

Я заяўляю, што я не чуў файла, чаму? я яшчэ не атрымаў дазволу для загрузкі файлаў, але калі вы можаце апісаць, можа быць, вы можаце? зразумець больш?
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 09-08-2013 да 10:54

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rosspigna
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Сіцылія CT
    Паведамленні
    184
    Але аўтамабіль ідзе добра, я маю на ўвазе прадукцыйнасць?
    чаму ? змянілася ў чым??
    S? у гэтым нічога дзіўнага ? поспех, м? каб змантаваць новыя, а затым пачуць шыпенне, сказаць па праўдзе, на тых, адноўленае па?.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rosspigna
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Сіцылія CT
    Паведамленні
    184
    Дзіўна, але вы бачылі, калі для справы ? выпускны калектар, які вентылюецца?
    У гэтых аўтамабілях ? метал-пду калектар ? дэфармуецца, вібруе пракладка, якая пачынае "гуляць"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di david
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    правінцыя кремона
    Паведамленні
    113
    я.. выдаленне dpf... я стаў чуць легкі свіст вылятаюць.. (не на халастым ходу), скажам, ад 1000 да 1500 абаротаў..
    потым, калі я паставіў фланец all egr шум павялічыўся...
    ад таго, як апішыце шум (ад салона), здавалася б, egr або впускной калектар, які вентылююць... (я чуў гук.. але ці вы не разумееце, адкуль)
    я ўжо чытаў у сеткі.. людзей з зняволенымі dell egr sfilettati... і фортачак у гэтай вобласці... нават мой сябар.. ен і знайшоў всасывать трубу "squagliato", то есць " ен трэшчынаватасці... я кажу пра версіі з пластыка, але'..

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •