Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 46

Абмеркаванне: Колькі будзе рэальным?

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bravosport150
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73

Колькі будзе рэальным?

Хлопцы, сення пасля падлучэння ТЭС на мой Fiat Bravo 1.9 150CV я хацеў зірнуць у частцы, якая адносіцца да service, а затым паглядзіце, што я знайшоў:

Як вы думаеце, колькі < павінны мець сваю машыну?

З самага пачатку, што я яго купіў, выкарыстоўваецца дылер, які меў каля 98000Km адзначаны на малюначку.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    калі км, што паглядзець справядлівыя перайсці ціхі, што тут іх не крануў, толькі тое, што яны доўгі км сэрвіс, каб не мець беспарадак на дысплеі, безумоўна, вядома, smpre, лічачы, што яны не змянілі одометра, але я не думаю, вы ідзяце ў турму, калі яны ўцякаюць з пэўных рэчаў,

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    то есць у мяне сумневы, як паглядзець запіс службы вяртае 2, так вось гэты голас-частка 9-калі машына ? новае і кожны раз, калі вы скінуць-сэрвіс", а затым кожны 30000km) павінны падняцца адзін, аж да нуля. Вось cissome ? два азначае, што яны скінутыя ў сэрвіс 7 разоў і заўседы, калі не зрабілі гэта менш чым 30000km азначае, што 7x30000km= 210000km, а мне паведамляе, 119000km каля...
    і правільна ці мае разважанне?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    be тэарэтычна, адзінае, што можна зрабіць ? шукаць старога ўладальніка і папрасіць тлумачэнні, хоць я вельмі спадзяюся, што есць памылкі на кіраванне пакетам

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    факт ? што машына, я яе ўзяў у дылера, які, у сваю чаргу, было прынята socet? пракат аўта ў паўночнай...таму? я ? прыйшоў той сумневы.....
    пу? быць прыватнасці, што яны забыліся, не змяніць тыя, што знізілі км правільна?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    у манрэалі
    Паведамленні
    58
    Citazione Першапачаткова Напісаў bravosport150 Visualizza Messaggio
    факт ? што машына, я яе ўзяў у дылера, які, у сваю чаргу, было прынята socet? пракат аўта ў паўночнай...таму? я ? прыйшоў той сумневы.....
    пу? быць прыватнасці, што яны забыліся, не змяніць тыя, што знізілі км правільна?
    вы можаце праверыць у сістэме, fiat, мне трэба зрабіць, што б у таблічку...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    на самай справе правільна, што паглядзець часопіс fiat!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    да каго я павінен даць таблічку, каб праверыць?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    паглядзець одометра ў блок кіравання рухавіком
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    113
    зрабіце калі ласка, праверце часопіс на linkentry але, у прынцыпе, не ацэнка іх ніколі ніхто не купоны на сиги, але паглядзець хаця б км у гарантыйныя і даты, і зрабіце параўнанне
    затым ce той факт, што калі, можа быць, аўтамабіль зрабіў усе маршруты кароткія і, як мы ведаем, з-за dpf пагаршае алей, магчыма, яны скінуць яшчэ раз, так і дэградацыі, што service
    апошняе, што часта на новыя аўтамабілі я бачу, ужо лічыльнік service, у 3 дзеяннях, і, па мне, скідаюцца яшчэ раз на склад ці дылераў для запуску службы ў kmetraggio дастаўкі аўтамабіля кліента,то, магчыма, прама зараз вы апынецеся з больш' service зробленыя

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •