прывітанне ўсім, у мяне focus c-max, то я не разумею, пасьля таго, як трапіў у аварыю, што ўдарыў ant sx аўтамабіля і паломка як эбу сістэмы ўпырску, што блок кіравання паходжанні каля батарэі.
блок фідара ? было прынята ў знос, а таксама тое, ўпырску, праводку ? ен быў адключаны ад ўні pin і падключыць да блоку кіравання, як рухавік, які деривация, убачыў, што ў аварыі быў зламаны ўсе. пасля таго як ен нас страціў больш? адзін дзень у падлучыць правады і ўставіць сістэма, я зрабіў аўтар ? матч адразу, але дзве праблемы;
1) кантрольная лямпа генератара гарыць, л генератар ? быў заменены, чаму? не было загружана, але ўсе яшчэ працягвае гарэць, памылка ў эбу сістэмы зарадкі разумны.
2) ўзмацняльнік руля, які не працуе, што-то дзіўнае тут ? што ў дыягностыцы паказвае, што ўзмацняльнік руля на гэтай машыне не існуе, як можа быць, што ? адзінае, што не ? былі закрануты: "дык што ? на супрацьлеглым баку dell ўдару) не ? можна дыягнаставаць эбу рулявога кіравання.
правераныя ўсе правады рулявога кіравання , ок, а таксама харчавання і масы, правады лініі can таксама.
Не ведаючы добра гэтыя машыны, я ўбачыў, што драты лініі can ў блоку кіравання рухавіком (pcm), рулявога кіравання, злучаныя разам і яны ўсе ідуць і два на панэлі прыбораў .
можа быць, што блок кіравання мае sw адрозніваецца ад арыгінальнай, і дайце мне гэтыя дзве праблемы?
і, што дыягностыка рулявога кіравання кроках ад эбу рухавіка?
у вас есць ідэя?
дзякуй